Bazar De Craiova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si eu le-am avut taiate pe ale mele.

pe fata am taiat o spira si pe spate o spira jumate.

Aveam 64 cm de la aripa la sol si pe-o parte si pe alta !

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
      Si eu le-am avut taiate pe ale mele.

pe fata am taiat o spira si pe spate o spira jumate.

Aveam 64 cm de la aripa la sol si pe-o parte si pe alta !
      si telescoapele erau bune cu treaba asta???

Comment

• Daca te referi ca afecteaza cumva telescoapele...nu cred!Acum nah...

Comment

• Avand in vedere ca sunt arcuri sport care coboara masina cu 3 - 3,5 cm si sunt recomandate pe arcuri stock, tot la fel si cele taiate coboara 3,5 - 4 cm si nu ai nici un fel de problema mai ales pe spate. Pe fata cand o ridici pe elevator joaca putin...in rest no problem.

Eu le-am avut 1 an pe masina, de curand am pus arcuri eibach - tot pe telescoapele de fabrica au deja 6 ani si sunt ok !!

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
            Avand in vedere ca sunt arcuri sport care coboara masina cu 3 - 3,5 cm si sunt recomandate pe arcuri stock, tot la fel si cele taiate coboara 3,5 - 4 cm si nu ai nici un fel de problema mai ales pe spate. Pe fata cand o ridici pe elevator joaca putin...in rest no problem.

Eu le-am avut 1 an pe masina, de curand am pus arcuri eibach - tot pe telescoapele de fabrica au deja 6 ani si sunt ok !!
            interesant daca ar sta pe telescoapele astea o sa ma interesez cum este cu arcurile ca vreau sa fac si eu treaba asta deocamdata sunt ocupat cu munca si nu prea pot sa ajung la intalniri\sa iau ceva de la voi insa imi fac planurile pt la vara care ar fi cu coboratul putin jos si mai multe altele

Comment

• Cu cea mai mare placere te asteptam din nou printre noi , esti tot "AFARA" ??!

Si am un sfat ptr matalutza: nu mai da QUOTE la ultimul post ca o sa primesti avertisment de la moderatori !!

Comment

• vAND DVD - 3,5''

SD - USB

Fata detasabila

TELECOMANDA

Functioneaza si arata 10/10 !!

Pret - 300 lei
                Attached Files

Comment

• vand maciulie prestige noua(cusatura rossie) 60lei
                  tubulatura incalzire pasageri spate berlina:70lei
                  perete antifoc compartiment motor:50lei
                  Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Da sunt tot "Afara" asta este munca fiecare isi castiga banii cum poate....
                    Oricum multumesc pentru sfat nu stiam treaba asta pt ca nu am citit regulamentul si nu mai vreau o avertizare
                    Tin sa zic ca m-am cam ocupat in ultimul timp cu cablul asta de conectat la calculator (Vag com-ul) inca sunt la invatat

Comment

• Hai sa trecem pe discutii generale ...ca aici ocupam spatiul aiurea !!

Scuze de OFF !!

Farurile cu lupe G3 s-au vandut !!
                      Last edited by balacipaul; 26 March 2013, 18:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salut băieţi, găsesc undeva pe la voi un preferance 2007 la maxim 2800 euro?

Comment

• Leduri bord !

Vand leduri pentru bord care se lipesc pe placa !

Plcc2 - ROSU, ALBASTRU, VERDE, ALB, PORTOCALIU - 1 leu / buc !

sau

Plcc2 - ALB: cu lumina laterala - 1,5 lei / buc !

Diverse leduri:

Pozitie - 15 lei / set
                          Plafoniera - 15 - 20 lei / set
                          Numar inmatriculare - 15 - 20 lei / set
                          Numar inmatriculare CAN BUS - 25 lei / set
                          Plafoniera (USI SPATE) VW PASSAT - 20 lei / set.
                          Attached Files

Comment

• Vand leduri T5 - 1 SMD (ROSU, ALB) - PENTRU: consola, bord, angel eyes

Pret - 5 lei / buc
                            Attached Files

Comment

• Cumpar faruri logan ph1 stock, cu lupe, daca are cineva sau daca cunoaste pe cineva? Multumesc!
                              sigpic

Comment

• bgdx-depinde ce lupe vrei in farurile alea,stiam ca Alex Pipan are niste faruri de vanzare cu lupe g3 daca nu ma insel,incearca sa iei legatura cu el!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google