If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Avand in vedere ca sunt arcuri sport care coboara masina cu 3 - 3,5 cm si sunt recomandate pe arcuri stock, tot la fel si cele taiate coboara 3,5 - 4 cm si nu ai nici un fel de problema mai ales pe spate. Pe fata cand o ridici pe elevator joaca putin...in rest no problem.
Eu le-am avut 1 an pe masina, de curand am pus arcuri eibach - tot pe telescoapele de fabrica au deja 6 ani si sunt ok !!
Avand in vedere ca sunt arcuri sport care coboara masina cu 3 - 3,5 cm si sunt recomandate pe arcuri stock, tot la fel si cele taiate coboara 3,5 - 4 cm si nu ai nici un fel de problema mai ales pe spate. Pe fata cand o ridici pe elevator joaca putin...in rest no problem.
Eu le-am avut 1 an pe masina, de curand am pus arcuri eibach - tot pe telescoapele de fabrica au deja 6 ani si sunt ok !!
interesant daca ar sta pe telescoapele astea o sa ma interesez cum este cu arcurile ca vreau sa fac si eu treaba asta deocamdata sunt ocupat cu munca si nu prea pot sa ajung la intalniri\sa iau ceva de la voi insa imi fac planurile pt la vara care ar fi cu coboratul putin jos si mai multe altele
Da sunt tot "Afara" asta este munca fiecare isi castiga banii cum poate....
Oricum multumesc pentru sfat nu stiam treaba asta pt ca nu am citit regulamentul si nu mai vreau o avertizare
Tin sa zic ca m-am cam ocupat in ultimul timp cu cablul asta de conectat la calculator (Vag com-ul) inca sunt la invatat
Pozitie - 15 lei / set
Plafoniera - 15 - 20 lei / set
Numar inmatriculare - 15 - 20 lei / set
Numar inmatriculare CAN BUS - 25 lei / set
Plafoniera (USI SPATE) VW PASSAT - 20 lei / set.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment