La toba poti sa vinzi doar tipsul ...20 lei )))))
Bazar De Craiova
Collapse
X
-
casetofon AUTO SONY XPLOD
vand casetofon auto sony xplod
mai multe detalii la telefon
pret - 150
Date de contact:
Numar de telefon: 0763833128
vand 4 boxe cu tot cu fata de usa + o statie
Difuzor Blue Tech
vibe
mai multe detalii pe privat....
pret-900
Comment
-
Vand gard viu Ligustrum ovalifolium (lemn cainesc) aproximativ 50 de bucati,am cumparat prea mult.Pret fix 200 de lei.Detalii la telefon 0765468468.
Mai multe poze cu gardul viu plantat in linkul de mai jos.
Un scurt tutorial de plantare gard viu Ligustrum ovalifolium (lemn cainesc),textul de la inceput legat de Ligustrum ovalifolium nu imi apartine.Sper sa gasit...
Vand centura body-building Lonsdale,centura este noua,nefolosita,este marimea L (talie 94cm-109cm).Nu ma intereseaza nici un fel de schimburi,doar cash,pret fix 50 de lei.Detalii la 0723851189 (Cosmote)Last edited by dan.moraru; 14 November 2014, 00:15.
Comment
-
Vand bara fata Zender , bara originala + kitul zender integrat + clean (eliminat dungi , proiectoare , carlig , emblema). Vopsita albastru egee , vopseaua se prezinta in stare buna , prezinta 2 crapaturi in dreptul spatiului pentru numar. Prefer sa o dau local , costa destul de mult transportul in tara. Pret 500 lei , contact pe privat , nu vizitez tot timpul sectiunea asta .Attached FilesI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Vand mp3 ALPINE cu Bluetooth + apelare GSM - UTE 72BT
Vand mp3 ALPINE cu Bluetooth + apelare GSM - UTE 72BT
MP3 player ALPINE made by ALPINE JAPAN
USB frontal 1000mA
Subwoofer level Control
receiver medii digitale, model 2013
putere 4 x 50 W
modul bluetooth incorporat + microfon separat
functie A2DP si AVRCP
tehnologie BT Plus Advanced
tuner AM/FM cu RDS si 24 de posturi presetate
port USB frontal (1000mA)
cautare fisier/folder
intrare Aux-in frontala
filtre Hi-Pass si Lo-Pass
control separat volum subwoofer
regalj bass/medii/inalte
balans/fader
egalizator parametric pe 3 benzi
2 x Pre-out de 2 V
fata detasabila
iluminare butoane pe rosu
USB CONNECT FOR:
iPOD TOUCH 1,2,3,4 GENERATION
iPOD NANO 3,4,5,6 GENERATION
iPHONE 4, 4S,3GS,3G
Works with ALL NOKIA
CUMPARAT 08.2013 de nou ( cutie + factura )
Pret - 350 leiAttached Files
Comment
-
Originally posted by Teo21Din View PostVand bara fata Zender , bara originala + kitul zender integrat + clean (eliminat dungi , proiectoare , carlig , emblema). Vopsita albastru egee , vopseaua se prezinta in stare buna , prezinta 2 crapaturi in dreptul spatiului pentru numar. Prefer sa o dau local , costa destul de mult transportul in tara. Pret 500 lei , contact pe privat , nu vizitez tot timpul sectiunea asta .I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Se vand jante Aluett 17' 4x100 8J toate 4,FARA ANVELOPE.
Jantele sunt vopsite recent la Plusauto Craiova. Se vand pentru ca frecau in aripa la denivelari. Pret 250€.
Postez anuntul pentru un prieten,pentru alte informatii sunati la numarul 0761272263. SORINAttached Filessigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
Comment
Comment