sunt cam nou pe aici.din cate am inteles shadow a inceput LCC cu niste ani in urma,drept urmare DAW-ul voteza shadow.
Votati Noul Organizator De Intalniri Logan Club Craiova
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu , mmh , kyd , gny , fbl , prestige2008 , kuu , vic , ain , daca am uitat pe cineva scuze )
Comment
-
Ar fi bine sa nu vb de trecut ci doar de prezent. Sa nu dezgropam mortii ca nu e bine. Ar fi bine sa nu se mai faca off-topic. Votati si argumentati,
Comment
-
Un vot pentru Shadow,e un baiat de incredere si cu experienta atat pe forum cat si in relatiile cu ceilalti membrii din club
Comment
-
Originally posted by Goodman View Posteu am votat shadow si asta inca inainte sa ne intalnim cu totii............s-a rugat prea mult de mine ca sa il refuz
PS : trebuia votat DOW-ul ca ti-a dat masina sa vezi cum merge
Comment
-
Shadow pentru ca 1 la mana e fondatorul acestui club si cum ziceau baietii cunoaste cel mai bine acest forum bafta baietilor din acest clubLast edited by mickyblue_20; 13 April 2012, 11:51.
Comment
-
Shadow . . .Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif
Comment
-
poll'l nu s-a facut public, adica nu se vede cine a votat.
cand se incheie votarea, voi verifica personal fiecare persoana care a votat. anulez voturile daca userul nu este din Craiova, nu are o vechime de 3 luni pe forum, are activitate zero desi are vechime, posibile clone.
asta ca sa lamurim si sa nu se auda vorbe. deci cei care o sa votati sa scrieti romania sau oltenia la locatie, acum e momentul sa corectatiDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Pai ai cam putea sa inchizi si sa faci verificarile pentru ca s-a cam votat.
1. Paul = BPM
2. Alex = ADS
3. Adelin = ADE
4. Stefi = PJJ
5. Geordan = URS
6. gigi75 = DAW (desi este user nou vine demult la intalniri)
7. Goodman = BCI
8. kidu' = KID
9. mickyblue_20 = DOW
10. Darius = DRS
Mai este ionut_nut = NUT (i-am facut eu cont ca nu stia) am inteles ca l-ai activat tu cristi deci nu se pune ca vot.
Comment
Comment