If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
daca vreti sa puneti pe capota portbagaj ar trebui cel putin 2 culori sa faceti. una deschisa si una inchisa. de ce nu puneti pe luneta stiker cu www. LoganClub.ro si cu LOGAN Club Deva pe parbriz?
Astea sunt simple si le dibuim noi destul de repede.
Eu ma gandesc deja la o sigla Logan Club Deva pe care sa o lipim peste emblema de la masina.Recunosc ca am mai vazut ideea aici pe forum la altii prin ograda si mi-a placut destul de mult.
A iesit misto stikerul cu LCDeva, arata fain pe masina ta grigore. La un verde-cameleon ce culoare a scrisului ar merge ? Eu ma gandesc la alb / rosu / albastru deschis.
D-nule AlinDrgn de la BV, multumim ptr. informatii, sugestii, idei, dar ne descurcam pe plan local cu stickerele, avem si prieteni care lucreaza cu autocolante, au firma specializata, deci nu ramane decat sa cadem de acord cu restul, suntem mari !))...nu ! d-nule Marton Grig !
cu sigla Clubului Logan Deva, o sa ma gandesc, o sa lucrez si o sa va arat ce am facut!
daca sunteti de acord, mana sus !))
Last edited by kenjiro_sanga; 25 March 2009, 15:28.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment