Din greseala nu am nimik
Stickere LOGAN CLUB DEVA
Collapse
X
-
Comment
-
vreau si eu stikere cu logan club deva , LCDeva, dar cu scrisul alb si rosu ca am masina neagra ... ms
Comment
-
duminca imi aduci si mie un sticker pentru parbriz, ca a lui kklaus?
ca aici? http://www.loganclub.ro/forum/attach...3&d=1246286871Last edited by Diabolique; 26 March 2010, 17:56.
Comment
-
Originally posted by costelHD View Postnasule ptr. trotinete nu ai stickere ?Attached Files
Comment
-
Nu mai ma ocup cu asa ceva...te duci la o firma care executa asa ceva si.....sa rezolvat
Podul e plin de promisiuni, vorba lui CostelLast edited by kenjiro_sanga; 27 March 2010, 08:44.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Daca se poate si eu am nevoie de un stiker... nu e graba, cand se poate si nu conta de care e... ms ms
Bafta in toate...! ;)
Am zis sa ma apuc sa imi repar byke-ul si eu ca era obosit rau de tot... dar cand am facut pomelnicul cu piesele necesare si am tras linie, m-au cam trecut niste transpiratii, si atunci am cumpart inca un byke, tot asa mai obosit si din 2, tot fac unul bun sa ma dau pe dealuri... O sa pun si o poza cu byke-ul, dar inca e in lucru...! ;)
Daca se poate, vrea si Micutzu sa lipeasca un sticker LCDeva pe Byke...? Cine ma ajuta ca nu am...???Last edited by NCDHD; 19 June 2010, 22:38.ala' micu cu Loganu rosu!!!
Micutzu Julyo... sigpic
Comment
-
Micutzu vezi ca am eu stiker cu LC Deva(pe negru) si www.loganclub.ro(pe rosu). Daca te intereseaza da-mi de stire!!!
Comment
Comment