ia uite, toata lumea sare pe mine )) rabdare fratilor, ce vreti sa fac in ADOBE PHOTOSHOP ca nu mai stiu, am uitat, am imbatranit cu piciorul pe pedala de acceleratie...)
Stickere LOGAN CLUB DEVA
Collapse
X
-
azi am facut rost de 2 stickere, mici si frumoase, cine mai vrea ? plus ca aceste stickere sunt obligatorii, fiind membrii Logan Club Deva, acest lucru fiind normal zic eu, deci....cine vrea ? eu, eu ,eu...))
va rog sa ma scuzati !, nu vreau sa deranjez pe nimeni, nu vreau sa fuga nimeni de acest club, din contra, dar mi se pare normal, ca acest sticker cu Logan Club Deva, te reprezinta ca faci parte din el, e ceva normal, nu?!...
si totusi , cine vrea !?Last edited by NCDHD; 19 June 2010, 22:45.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Eu la fel spun ca nu lipesc orice pe masina, dar datoria de a fii membru Logan Club Deva, datoria, ma face sa lipesc sigla si totodata ma reprezinta, altfel ma faceam membru la Club Fiat (exemplu)....parerea mea,
nu va obliga nimeni, asa cred ca este corect !Last edited by NCDHD; 24 November 2009, 17:09.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
O idee - niste brelocuri n-ar fi misto ? Cu Logan Club Deva bineinteles, si ar fi mai misto sa fie in culorile si desenul siglei LCDeva cand va fi gata. Ar da bine un breloc la cheia masinii dat fiind ca o porti peste tot, si in cazul in care o pierzi o sa stie si gasitorul cum sa dea de proprietar.
Comment
Comment