pe breloc sa fie si poza masinii
Stickere LOGAN CLUB DEVA
Collapse
X
-
-
Dedicatie speciala pentru cuscrul meu
Lista cu preferinte stickere:
1.mikebike 72- -www Logan Club.ro -gri sau rosu
-Logan Club Deva -gri sau rosu
2.costelHD - -LC Deva -gri sau alb
3.Daniel 67 - -LC Deva -alb si unul negru
4.ionus_hd - -www... -alb
- LC Deva -negru
5.lion.forte- -www... -alb
-LC Deva -negru
6.kklaus -LC Deva -alb
7.
cei nemultumiti sa corecteze iar ceilalti sa complecteze.
Comment
-
Stikere LC DEVA...in sfarsit )))Last edited by kenjiro_sanga; 1 April 2009, 22:46.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
1.mikebike 72- Logan Club Deva alb pt. luneta
2.costelHD - -LC Deva -gri sau alb
3.Daniel 67 - -LC Deva -alb si unul negru
4.ionus_hd - -www... -alb
- LC Deva -negru
5.lion.forte- -www... -alb
-LC Deva -negru
6.kklaus -LC Deva -alb
7.alin1234 - loganclub deva pe negru si www.loganclub.ro pe rosu ...
si apropo de brelocuri domnilor , la tipografia astra au nistre brelocuri super , din alea de au ``moneda`` pt carucioare tinuta de magnet pe partea opusa a brelocului , iar pe partea din fata (am intrebat) poti pune orice poza .. doar o duci la ei si in cateva ore revii dupa ea .Pretul unui breloc este in jur de 10 lei. Acum ramane de hotarat doar ce poza va veni pe partea frontala a brelocului .... eu mi`am luat de acolo.. cu logan si tricolorul in fundal .. vi`l arat la urmatoarea intalnire ... Deci .. propuneri pt poza ....
Voi ce sugestii aveti ? Eu as vrea ceva nostim si care sa-ti ramana intiparit pe retina, chiar si o suedeza mica, ceva ce sa ne reprezinte grupul. Dar nu mi-ar place chestii ca la primarii : lupoaice, castele, cai.... intelegeti ce vreau sa spun. E o parere doar, nu vreau sa isc discutii in contradictoriu - ne supunem majoritatii. Mai am o propunere : sefu sa gaseasca o "suedeza de suedeza" si s-o facem mascota, s-a vorbit f. mult de suedeze si ar fi pacat sa nu includem una pe emblema / breloc / stiker.
Comment
-
Originally posted by mikebike72 View PostMai am o propunere : sefu sa gaseasca o "suedeza de suedeza" si s-o facem mascota, s-a vorbit f. mult de suedeze si ar fi pacat sa nu includem una pe emblema / breloc / stiker.
Comment
-
Originally posted by mikebike72 View PostPai nu in sensul ala sefule, ca doar nu pune nimeni amanta la breloc. Dar acum parca nu mi se mai pare la fel de buna ideea cu suedeza in emblema. Poate asa una mica, micuta, simbolica....sigpic
Comment
Comment