Stickere LOGAN CLUB DEVA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca vreti putem face o lista pentru a le comanda. Multumesc secretarului pentru ajutor, rasnita mea nu vrea sa arate poze la nimeni

Comment

Misto, da acuma daca le avem lipite, le dezlipim asa doar de dragul orasului ? Sunt alea mici pe care scrie Deva, se mai vede si dupa numar judetul. Eu nu le dezlipesc sa pun altele, doar cand pica singure. Nici acum n-am dezlipit urmele alea de stiker de pe luneta.

Comment

te rezolv eu la urmatoarea intalnire, sunt bune pentru cei care vor parasolar personalizat nu ca al secretarei mele

Comment

Daca va uitat mai bine.. sunt cateva diferente dintre astea si celelate

1. Fontul ii cel folosit de dacia.. pentru scrisul LOGAN by Renault de pe spate
          2. Ii incorporat orasul in literele LO la voi o sa fie DEVA
          3. Marimea la CLUB ii putin mai mare.
          4. Si fontul folosit pentru CLUB ii acelasi folosit pentru cuvantul LOGAN
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

dragi membrii..........
            sau va fii asa:
            Attached Files
            sigpic
            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Da.. asa ar trebui ) ceva in gen o sa arata doar.. ca.. mai frumos ) prea virtual pare cum a facut domnu @kenjiro_sanga
              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
              Enter the Matrix

Comment

Normal, vor fii mai frumoase, aici le-am prelucrat rapid, nu am avut timpul necesar, dar cei de la firma le vor face BETON, aveti incredere !
                sigpic

Comment

Fiecare se gandeste si facem lista cu stikere dar mai am o idee, daca personalizez io una ptr. L.C. Deva, ce ziceti! UNICI cum zice Costel_Hd
                  sigpic

Comment

N-am inteles ce vrei sa zici. Deseneaza, fa o schita.

Comment

Eu am zis fim unici in privinta la scris ,culoare si diferiti de celelalte cluburi hai sa incerca poate mai sant si alte idei
                      OVIDIU a facut reclama la ceva ,si eu am zis sa faca ceva sa fim unici
                      sigpic

Comment

Aaaaaaaaaaaaa deci voi ziceati de UNICI. Ma prind mai greu.

Mi-ar place altfel, unice, culoarea, fontul.
                        Intai sa vedem daca e voie cu alte culori decat rosu + alb, sa nu aiba adminul / alte cluburi ceva impotriva. In fond suntem cu totii in aceeasi mare familie LoganClub indiferent de zona. (sa nu sariti, e parerea mea personala).

Ovidiu, in caz de schimbare a stikerelor ai promis ca ma ajuti cu dezlipitu - ma bazez pe tine.

Comment

EU ma-m stiut in privinta culorilor uite asa mai aflu ceva cu dezlipitu asta nar fii o problema o sa dau si eu o intrebare in sat si o sati dau raspuns
                          sigpic

Comment

Prietenii la nevoie se cunosc. Deja Alex m-a ajutat sa le lipesc (pardon - el le-a lipit), Ovidiu si Costel ma ajuta la dezlipit, sa tot iti pui stikere.

Comment

De culori vb voi! si model...dar cand sa realizat, toate cluburile au fost de acord cu acest model, doar asa o mica intrebare !
                              De aia intreb, exista vreo problema ! face-ti cum credeti voi, eu am terminat armata!
                              Nu fac nimic ptr nimeni, sorry !
                              sigpic

Comment

Hai Ovidiu nu te fofila!!! Ai aprins fitilul, nu ne lasa acu ochii in stikere virtuale!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google