Stickere LOGAN CLUB DEVA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Costeleeeeee!!! Te maninca degetelele!!! Nu-mi schimba comanda ca te pun sa platesti ce nu am comandat!!!
    Lista cu cei care doresc stikere sau sigle cu Logan Club si Logan Club Deva!!! Inscrierile cu solicitarile vor fi valabile pina in data de 30.03.2012!!!
    1. Daniel 67 - 2 sigle mici fata LC Deva + 1 stiker Logan Club (Deva) pentru parbriz
    2. Narcisuc20 - 1 stiker Logan Club ( Deva ) pentru parbriz!
    3. Mircynho11 - 1 sigla mica fata + 1 sigla mare spate LC Deva
    4. costelHD - 1 sigla mica fata + 1 sigla mare spate LC Deva
    5. Kklaus - 1 sticker L.C.Deva pentru parbriz .
    6. mikebike - un "A" de pe parbriz
    .
    9.
    Cei interesati sa se inscrie aici iar pentru detalii ...stresati-ma pe mine!!!( Daniel 67)
    Maine se duce sa dea comanda Secretaru....sau mai bine sa ne spuna preturile ca sa stim citi bani trebuie sa puna fiecare. Mai este pina in 30...pina acu nu s-a grabit nimeni!!!

Comment

• Ai zis 2 sigle mici .... difera sigla fata cu spate la dimensiune sau marime , fie cum zici tu
      sigpic

Comment

• Tocmai!!! Eu nu vreau siglele pentru o masina! Vreau cite una pentru masina (sunt 2 clienti). Daca le trebuie si pe cur mai completez lista!!! Pricepu-si Don Costel???

Comment

• Lista cu cei care doresc stikere sau sigle cu Logan Club si Logan Club Deva!!! Inscrierile cu solicitarile vor fi valabile pina in data de 30.03.2012!!!
          1. Daniel 67 - 2 sigle mici fata LC Deva + 1 stiker Logan Club (Deva) pentru parbriz
          .
          9.
          Cei interesati sa se inscrie aici iar pentru detalii ...stresati-ma pe mine!!!( Daniel 67)
          Maine se duce sa dea comanda Secretaru....sau mai bine sa ne spuna preturile ca sa stim citi bani trebuie sa puna fiecare. Mai este pina in 30...pina acu nu s-a grabit nimeni!!!
          sigpic

Comment

• Usurel....deci sigle fata-spate in loc de siglele cu Dacia, de ala vorbiti, Nu ???
            Sau ne intelegem ca turcii !
            P.S. Sa dau comanda de o litera, mi-e rusine ! .....io le fac si apoi va cer banii, io cred ca nu or fi o avere, sa fim seriosi, daca nu va convine....sorry....sunt si alte firme unde fiecare se descurca !
            Last edited by kenjiro_sanga; 20 March 2012, 22:48.
            sigpic
            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Bine inteles de alea discutam
              sigpic

Comment

• Pentru Miky ma sacrific eu!!! Daca vine la Calan iau un borcan cu vopsea si o pensula si il rezolvam si pe el!!!

Comment

• Te las pe tine cu pensula, mie imi tremura mana de la alcool !
                  sigpic

Comment

• Pai e criza, cumparam pe litere . De fapt imi trebuie doar jumatate de litera, partea de sus cine se baga ?
                    Sau mai bine il dau pe tot jos ca asa e moda acum. N-am dreptate ?

Comment

• Vedem, analizam !
                      sigpic

Comment

• Lista cu cei care doresc stikere sau sigle cu Logan Club si Logan Club Deva!!! Inscrierile cu solicitarile vor fi valabile pina in data de 30.03.2012!!!
                        .
                        9.
                        sigpic

Comment

• Raspuns= am dat comanda !
                          sigpic

Comment

• ATENTIE!!! Mai este o singura zi pentru amatorii de stikere si sigle LC Deva!!! Produsele se vor livra, lipi si plati(dupa caz) la intilnirea de la Calan!!! Daca nu mai sunt doritori, lista va ramine definitiva!!!

Comment

• Preturi sigle, stickere..
                              sigle mari LCDeva=5 lei buc.
                              sigle pereche fata-spate=10 lei
                              sigla mare parbriz=10 lei buc
                              stickere simple LCDeva sau www.logan.ro = 3 lei buc
                              Sunt efectuate din materiale de calitate !!!
                              Toate siglele care le-am comandat, sper sa primesc banii sa achit comanda, multumesc !!!
                              sigpic

Comment

• De la mine ii primesti!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google