Costeleeee, ai limbrici ?
Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA
Collapse
X
-
Iliescu se intalneste cu Bush ca intre sefi de state.
Din una din alta ajung sa vorbeasca de pregatirea soldatilor lor.
Bush: - Eu ma mandresc cu soldatii mei; ei mai intai gandesc si apoi executa.
Iliescu:
- Si eu ma mandresc cu ai mei da ei mai intai executa si apoi gandesc.
- Pai hai sa-i punem la incercare; ne alegem fiecare cate unul si vedem de ce sunt in stare.
- Foarte bine.
- Mike, vino aici si da-i o palma lui Iliescu.
Sta asta se gandeste, pana la urma spune:
- Nu pot sefu`; e presedinte, e la noi in vizita, nu pot.
Iliescu: - Da imi place, da hai sa vezi si tu acum. Gheorghe, vino ma incoa`.
- Sa traiti! Ordonati!
- Da-i o palma lui Bush!
Asta se conformeaza, si ii trage una de mai sa cada pe jos.
Bush: - Bravo ma, da acum la ce se gandeste?
Iliescu: - La ce te gandesti ma?
Pai ma gandeam ca la palma aia mai mergeau doi pumni...
Comment
-
Trei politisti se prezinta la comisia de examinare pentru a avansa in gradul urmator.
Intra primul, comisia pune intrebarea:
-Ce e negru cu sireturi?
-Va bateti joc de mine s-au asta e intrebarea?
-Raspunde corect si esti avansat, zice comisia.
-Ok, raspunsul corect este PANTOFUL.
-Raspuns corect, ai luat gradul, sa intre urmatorul.
-Aceeasi intrebare , acelasi raspuns, ia si al doilea gradul.
Intre timp, cat al doilea era inauntru la comisie, primul ii zice la al treilea ca nu e mare scofala, ca te intreaba ce e negru cu sireturi si binenteles ca e pantoful si ai luat examenul.
-Intra al treilea bucuros si fara emotii
Comisia pune intrebarea:
-Ce sta pe perete si face tic-tac ?
Liniste, daaaaaaaa are sireturi? zice politistul
-NU, zice comisia
-Da pai atunci este sandaua.
Comment
-
Ce-are 4 picioare si-o mana? Un pitbull fericit
Daniele(preafericitule) ce zici?
In urma unei analize laborioase facuta de cel mai mare astrolog din Calan, doamna Neli , a fost scos la tipar si postat tocmai pe acest minunat forum hororscopul pe anul 2010.Este valabil pentru toate persoanele, atat de sex masculin cat si feminin si are o cota de adevar de peste 90%.Deci:
Capricorn : Anul 2010 va fi un an greu pentru aceasta zodie.Va trebui sa sapati adanc in gradina pentru a gasi o comoara altfel sunt mari sanse ca singurlele cumparaturi care le faceti anul acesta sa fie patranjel, morcovi si poate ceva salam de soia.In rest sanatate maxima o sa aveti iar daca va mai supara inima nu o baga-ti in seama.Oricum se va opri la un moment dat.
Varsator: Se prea poate ca anul ce tocmai a inceput sa va aduca bucuri si fericire atat timp cat nu tineti cont de somaju care probabil deja va bate la usa sau de incendiul care o sa va mistuiasca casa undeva prin mai iunie.In rest, excursia mult visata se va concretiza iar furtul bagajelor nu o sa va faca sa renuntati la ea.Iubirea dvs va dainui vesnic iar disparitia partenerului va v-a intari si mai mult.
Pesti: La aceasta zodie doamna Neli inca analizeaza astrele si probabil ca daca mediana dragostei va atinge mediatoarea care uneste furnalu 2 aglomerare cu poarta de la stadionul Victoria Calan pana la sfarsitul lunii va iesi horoscopul.Deci nu disperati.Oricum e numai de bine.
Berbec: Cea mai proasta luna este iulie, mai ales din punctul de vedere al sanatatii. In casa parteneriala intervine o oarecare raceala, ceva incepe sa scartaie.Ar putea fi ori usa cea veche de la dulap ori piciorul de lemn al partenerului dvs.Cea mai buna luna este septembrie cand ve-ti afla ca, copilu dvs nu este bolnav iar faptul ca este homosexual este ceva normal in ziua de azi.
Taur: Un adevar va iesi la suprafata.Relatia cu sefii va fi una perfecta iar daca tinem cont ca acestia au sa va scada salarul cu minim 30% putem zice ca sunteti un angajat perfect.In dragoste se prea poate sa va gasiti linistea si singurul zgomot sa fie al palmelor dvs care scarpina fundul partenerului.
….va continua …Last edited by NCDHD; 28 April 2010, 22:20.
Comment
Comment