Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu vreau sa ne contrazicem dar pe bilet scrie "22 Decembrie Deva"
    Neata la deveni, hunedoreni, calaneni, bradeni, bucuresteni ...
    Last edited by mikebike72; 25 November 2010, 08:18. Reason: l-am uitat pe fratele Bleizer

Comment

• Mihai nu ai curajul sa il cotrazici pe secretar ? , iti spun eu ca este adevarat ca anutul respectiv este de anul trecut de la ......... din Hunedoara
      sigpic

Comment

• Mikebike...stai linistit, ca dac' nu crezi te duc la om acasa, chiar vrei masina aia HUNDA
        Ce conteaza de unde este..din jud.Hunedoara
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• 3 tipi mor si ajung la poarta Raiului. Sf Petru ii intreaba:
          - De cate ori v-ati inselat nevestele?
          - Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul.
          – Foarte bine, uite ai aici un Mercedes sa te plimbi in Rai.
          - Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea.
          - Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin rai. – Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul.
          - Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite o Dacie sa mergi cu ea prin Rai.
          Dupa cativa ani se intalnesc cel cu Dacia si cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plangea. – De ce plangi omule? Ce s-a intamplat?
          - Uite, a murit nevasta-mea ieri si am vazut-o azi prin Rai pe role
          sigpic

Comment

• pentru sanatatea dumneavoastra evitati excesul de scoala,teme si invatat dak apar manifestari neplacute consultati o mica vacantza........tocilarii tak shi inghit iar restul il trimit....... ft tare....am nevpoie de o mareee vacanta
            ala' micu cu Loganu rosu!!!
            Micutzu Julyo...
            sigpic

Comment

• Cum zici tu tinere

Comment

• Antrenament....

la poligon
                Attached Files

Comment

• oare asa se antreneaza politia romana !
                  sigpic

Comment

• Inca una tare
                    Attached Files

Comment

• Noua tinuta pentru regionala, vazuta din spate....cucuvele si ....
                      P.S. Facem haz de necaz......
                      Attached Files
                      Last edited by kenjiro_sanga; 4 December 2010, 01:49.
                      sigpic

Comment

• si de la mine ceva haios
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• Ia d'acilea !!!
                          Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
                          sigpic

Comment

• Minţile sunt precum paraşutele. Funcţioneaza numai când sunt deschise.
                            Sir James Dewar, Scientist (1877-1925)

1. Ia ascultă, nevastă. Cînd vecinul nostru şi-a luat frigider nou, ai insistat să ne luăm şi noi unul la fel. Tot aşa, când şi-a luat telefon mobil. Dacă şi-a schimbat tapetul, a trebuit să-l schimb şi eu.
                            Acum, că s-a recăsătorit, eu cum procedez?
                            2. Draga mea, zice Bula, ce pot sa fac ca sa ma ierti ca te-am inselat?
                            - Infarct...

3. Intr-o zi acasa la un vanator vine un prieten in vizita.
                            Pe pereti numai trofee de vanatoare: cap de lup, cap de mistret, cap de urs si... culmea un cap de femeie mai in varsta care zambea.
                            Curios, prietenul intreaba gazda:
                            - Ce reprezinta capul de femeie?
                            - A, asta-i soacra-mea!
                            - Bine, dar de ce zambeste?
                            - Ea credea ca o fotografiez!

4. Trei cupluri nebotezate vroiau sa se crestineze si sa intre in randul oamenilor bisericii, asa ca s-au dus la un preot sa il intrebe ce sa faca. Preotul le-a spus ca mai intai trebuie sa incerce sa reziste fara sex doua saptamani si dupa aceea sa vina sa ii spuna cum s-au descurcat.
                            Primul cuplu era de pensionari, al doilea pe la 40 de ani si cel de-al treilea erau pe la 25. Se intorc dupa doua saptamani si preotul ii intreaba cum s-au descurcat. Pensionarii spun ca n-a fost nici o problema sa se abtina. Sunt primiti in randul bisericii.
                            Cei de 40 de ani spun ca a fost greu prima saptamana, dar dupa aia a fost floare la ureche. Sunt primiti si ei in randul bisericii.
                            Cand vine randul celor de 25 de ani, tipul spune:
                            - Ne-am abtinut cat ne-am abtinut, dar cand ea a scapat cutia de vopsea pe jos si s-a aplecat dupa ea, n-am mai putut sa ma abtin, am simtit ca trebuie neaparat sa fac sex cu ea acolo, in momentul ala, astfel explodez. Si atunci am facut sex...
                            - Imi pare rau, spune preotul, nu va putem primi in randul oamenilor bisericii.
                            - Asta e, zice tipul dezamagit. Oricum au zis ca nu ne mai primesc nici la Bricostore...
                            5. Din puţul gandirii
                            Exista unele femei care, in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati, asa cum e firesc, se concentreaza asupra unuia singur, pana il extermina. Acestea se numesc "fidele".
                            Dupa ce te casatoresti, vei afla ce e fericirea. Numai ca. va fi prea tirziu.
                            Poti invata o pisica, ca si o femeie, sa faca. orice vrea ea!
                            Mult mai multi barbati si-ar parasi nevestele, daca ar sti sa isi faca singuri bagajele.
                            Orice barbat are nevoie de o femeie, fiindca sunt o gramada de lucruri pentru care nu poti sa faci guvernul vinovat.
                            6. Cinci chirurgi discuta despre care pacienti sunt cei mai buni de operat. Primul zice:
                            - Îmi place sa am contabili pe masa mea de operatii, pentru ca atunci când îi tai, totul înauntru este numarat.
                            Al doilea spune:
                            - Mda, dar sa-i vezi pe electricieni! Totul în interiorul lor este codificat pe culori.
                            Al treilea chirurg spune:
                            - Nu, eu sunt convins ca bibliotecarii sunt cei mai buni; totul în ei este în ordine alfabetica.
                            Intervine si al patrulea chirurg:
                            - Stiti, mie îmi plac muncitorii din constructii. astia întotdeauna înteleg când îti mai ramâne câte ceva în plus la sfârsit si când lucrarea dureaza mai mult decât ai spus ca va dura la început.
                            Însa al cincilea chirurg le-a închis gura la toti:
                            - Gresiti total. Politicienii sunt cei mai usor de operat. Nu au sânge în vene, nu au inima, nu au coloana vertebrala, iar capul si fundul sunt interschimbabile.

De ziua soacrei, Mitica se prezinta cu un pachetel intr-o mana si cu o pusca in cealalata.
                            - La multi ani, mama soacra! Ti-am adus o pereche de cercei de aur.
                            - Multumesc, ginerica. Da' cu pusca ce vrei sa faci?
                            - Paaai...de gauri in urechi nu ai nevoie?

Sam a devenit psihiatru si a inceput sa prospere. Dupa cateva luni si-a cumparat o limuzina si si a iesit la plimbare, insa dupa cateva minute o alta masina il tamponeaza. Sam iese din Cadillac-ul sau, se duce catre cealalta masina si incepe sa strige la sofer:
                            -Idiotule! Tampitule! Ce ai facut? Esti un cretin! De nu-mi vine sa... Si in acea clipa isi aminteste ca el este psihiatru. Imediat se linisteste si intreaba foarte calm:
                            -De ce iti urasti parintii?

Bonus:
                            Doi români stateau la o cafea. Unul, mai filozof, zice:
                            - Trecut de rahat am avut, prezent de rahat avem, bine barem ca nu avem nici un viitor.

Comment

• Bula si Strul saraci
                              Bula si Strul saraci nu stiau cum sa faca rost de bani, la care Strul zice: ne apucam sa vindem veverite. Pai bine ma zice Bula unde le vindem ca aici in tara sunt peste tot. Ba le vindem peste granita si ne imbogatim. Pai bine zice Bula dar cum le trecem peste granita? Le bagam in pantaloni zice Stul. Zis si facut. Ajung ei la granita si acum vamesul il controleaza pe Strul si nu-i gaseste nimic. Vine randul lui Bula sa-l controleze si veverita incepe sa-i umble prin pantaloni. Il prinde vamesul si ii baga la inchisoare. Acum cei doi in celula:
                              -Bine ma zice Strul nu putei sa mai ai putina rabdare si treceam dincolo si eram cei mai bogati oameni de pe lume?
                              -Pai bine ma zice Bula eu am acceptap sa bag veverita in pantaloni, dar sa-mi ia **** drept ram am inteles-o!
                              Bine.. si? zice Strul.
                              -Sa-mi ia gaura curului drept scorbura am inteles-o!
                              Bine.. si? zice Strul.
                              Sa-mi ia c......e drept alune am inteles-o!
                              Bine.. si? zice Strul.
                              Dar sa-mi bage alunele in scorbura mai da-te-n mortii matii...
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google