Lipseste MRV-ul ! .......e o gluma..Nuuu !?
Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA
Collapse
X
-
Un tatic intra in farmacie cu baietelul de 8 ani de mana…. Baiatul vede un prezervativ si-l intreaba pe taica-su:
- Tata, ce-i asta?
- Acesta este un prezervativ, fiule. Barbatii le folosesc atunci cand fac sex, pentru a se proteja pe el si pe partenera, de boli sau de sarcini nedorite….
- A, da taticule, am auzit despre asta la scoala…
Apoi copilu’ vede cutia de 3 prezervative si intreaba din nou:
- De ce sunt 3 in cutie?
Taica-su ii spune:
- Sunt pentru baietii de la liceu, un prezervativ pentru vineri, unul pentru sambata si unul duminica…
- Uauuu… ce interesant…
Apoi observa pachetul de 6 prezervative:
- Si aici de ce sunt 6 in cutie?
- Acestea sunt pentru baietii de la facultate: doua vineri, doua sambata si doua duminica…
- Uauuu…. ce interesant…
Apoi vede pachetul de 12 si intreaba si mai mirat:
- Astea pentru ce mai sunt?
- Acestea sunt pentru barbatii insurati: unul pentru ianuarie, unul pentru februarie, unul pentru martie,…sigpic
Comment
-
Doua babe pe bancuta in cimitir:
- Auzi,tu cati ani ai?
- 97!
- Pai si te mai duci acasa?
Doi batranei prin parc:
- Cum te simti mai Vasile acum la 80 de ani ?
- Ai?! Aaa, acum la 80 de ani? Pai cum sa ma simt, ca un nou nascut... ma pis si ma cac pe mine, toata ziua...
Doi mosi stateau pe o banca:
- Auzi , o vezi pe tipa aia? moare dupa mine!
- Da de unde stii?
- Doar n-o sa moara inaintea mea...
In tramvai inghesuiala si un mosulica de pe scaun i se adreseaza unei domnisoare ce statea in picioare:
- Daca doriti puteti sa stati la mine in poala.
Tanara cu tupeu se aseaza. Dupa cateva momente mosul da semne de neliniste si jenat ii spune tinerei:
- Ati vrea, va rog frumos sa va ridicati? Stiti, cred ca totusi nu sunt asa de batran cum credeam....
Comment
-
Un batran cap al mafiei este pe patul de moarte… Isi cheama nepotul la el si-i spune:
- Nepoate, asculta la mine!… Vreau sa-ti las ca mostenire pistolul meu. El iti va aminti mereu de mine!…
- Dar, bunicule, mie nu-mi plac pistoalele!… Mai bine mi-ai lasa ceasul tau, ‘Rolexul’!…
- Asculta la mine!… Intr-o zi tu o sa conduci afacerea familiei… O sa ai o nevasta frumoasa, o gramada de bani, o casa mare si, poate, si cativa copii… Si, poate, intr-o zi cand o sa te intorci acasa, o sa-ti gasesti nevasta in pat cu alt barbat… Si-atunci ce-o sa faci?!?… O sa-i arati ‘Rolexul’ si-o sa-i zici, ‘Hei, amice, tie ti s-a scurs timpul!… E randul meu!’…?!?sigpic
Comment
-
Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa, o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore.
Ea accepta.
- Ce vrei sa-mi zici Thomas?
- Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta, ma plictisesc! As vrea sa trec direct la Liceu.
Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste. Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe.
- Sa vedem Thomas: 3x4?
- 12.
- Si 6x6?
- 36, domnule director.
- Capitala Japoniei?
- Tokio!
Testul continua inca o jumatate de ora. Thomas nu face nici o greseala! La sfarsitul testului, domnul director este multumit, dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari. Amandoi accepta.
Profesoara incepe:
- Thomas, vaca are 4 si eu am 2 ce este?
- Picioarele, doamna.
- Corect, ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?
Directorul se mira de intrebare.
- Buzunare, doamna.
- Bine Thomas, unde au femeile parul cel mai cret?
Directorul se pregateste sa intervina chiar cand copilul raspunde fara sa ezite:
- In Africa, doamna.
- Ce este moale, dar cu mainile unei femei devine tare?
Directorul deschide ochii mari, dar inainte sa vorbeasca, Thomas raspunde:
- Oja pentru unghii, doamna.
- Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?
- Genunchi, doamna!
- Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara?
Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
- Patul, doamna!
- Care parte a corpului meu este des cea mai umeda?
- Limba dumneavoastra, doamna!
- Ce cuvant care incepe cu litera C, inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatilor le place sa-l priveasca?
- Cerul - spune Thomas.
Directorul rasufla usurat. Transpirat decide sa opreasca testul si spune:
- Nu o sa te trimit la liceu. O sa te trimit direct la Universitate! Chiar si eu as fi picat acest test.
Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi!
Comment
-
Un lăutar ţigan intră în cabina lui, cu un aer nemulţumit şi începe să-şi
strangă lucrurile. După el, intră proprietarul localului şi zice nervos:
- Atunci, e adevărat?... pleci?
- Sigur! Plec în străinătate! Asta-i o ţară de rasişti şi xenofobi!
- D...dar, spectacolul? Mă laşi aşa suspendat? Şi de unde ai scos-o pe asta
cu rasismul şi xenofobia?!
- Sunteţi!
- Bine! Cineva ţi-a zis ceva, nu? Păi îl dau afară, îţi jur!
- Nu, eu am făcut un sondaj şi asta-i o ţară de rasişti şi xenofobi!
- Un sondaj? Şi ce întrebai?
- Eu întrebam: "Sunteţi pentru exterminarea ungurilor, ţiganilor şi farmaciştilor?"
- Farmaciştii? De ce farmaciştii?
- Exact aşa răspundeau toţi!ala' micu cu Loganu rosu!!!
Micutzu Julyo... sigpic
Comment
-
Bula avea o colega de birou buna, dar din pacate indisponibila. O sorbea din priviri în fiecare zi si crapa de necaz ca nu-i poate face nimic.
Într-o zi ajunge atât de frustrat încât se duce direct la ea si îi spune deschis în fata:
- Esti o femeie superba si îmi doresc foarte mult sa te am macar o data. Uite, daca ma lasi o singura data , îti dau 500 de euro.
Tipa refuza fara sa stea pe gânduri.
Bula insista, explicându-i ca totul se va termina repede:
- Eu stau în spatele tau, arunc banii pe podea, tu te apleci sa-i iei si pâna i-ai ridicat eu am si terminat treaba.
Tipa sta si se gândeste o secunda, dupa care spune ca trebuie sa se consulte cu prietenul ei si îl suna.
Prietenului ei, când aude despre ce e vorba, îi sticlesc ochii si-i vine o idee:
- Cere-i 1000 de EURO si ridica rapid banii, asa nu va avea timp nici macar sa-si dea pantalonii jos.
Gagica e de acord si accepta propunerea.
Dupa vreo jumatate de ora prietenul ei începe sa-si faca griji, nemaiprimind nici o veste, si, la un moment dat, o suna el s-o întrebe ce s-a întâmplat.
Tipa raspunde gâfâind, printre gemete:
-"Nemernicul a folosit monede...".
Morala:
O propunere de afaceri trebuie analizata întotdeauna în profunzime înainte de a bate palma si de a te trezi f...t.
Pentru cei care nu cunosc conceptul de "bucla" va ofer aici explicatiile clarificatoare pentru a întelege ce se întâmpla atunci când se spune despre un program de calculator ca "intra în bucla ("looping").
Directorul unei firme (tine minte: "Directorul") îi spune secretarei:
- Vom pleca pentru o saptamâna în strainatate la un congres si sper sa
ne simtim bine împreuna. Fa toate pregatirile necesare pentru calatorie...
Secretara îsi suna sotul:
- Voi pleca cu seful la un congres, în strainatate, pentru o saptamâna. Te rog, dragul meu, ai grija de tine în acest timp.
Sotul îsi suna amanta:
- Nevasta-mea pleaca în strainatate pentru o saptamâna. Hai sa ne petrecem saptamâna asta împreuna, printesa mea...
Amanta, care este învatatoare la o scoala particulara, îsi anunta copiii:
- Pentru ca saptamâna viitoare am de rezolvat o problema, voi lipsi de la scoala. Deci, saptamâna viitoare nu veniti la scoala.
Unul dintre copii, pentru ca îsi iubeste foarte mult bunicul, fuge la el si îi spune:
- Bunicule, saptamâna viitoare nu trebuie sa merg la scoala. Mi-ai promis ca daca vom avea timp liber, vom merge la munte împreuna.
Bunicul, (care este "Directorul" din debutul aceastei istorioare) îsi iubeste foarte mult nepotul. Ca urmare o suna pe secretara si îi spune:
- Nepotul meu m-a rugat sa-mi petrec saptamâna viitoare cu el, asa încât nu vom mai merge la congresul din strainatate. Te rog fa demersurile de anulare a calatoriei.
Secretara îsi suna sotul:
- Directorul si-a anulat calatoria asa încât vom ramâne împreuna, dragul meu...
Sotul îsi suna amanta:
- Nu ne mai putem petrece saptamâna viitoare împreuna, pentru ca sotia
mea nu mai pleaca în calatorie.
Amanta îi anunta pe copiii de la scoala :
- Problema pe care o aveam s-a rezolvat, asa încât saptamâna viitoare toata lumea vine la scoala.
Copilul îi spune bunicului:
- Bunicule ("Directorul" care-a iscat toata tevatura), saptamâna viitoare mergem la scoala asa ca, îmi pare rau, dar nu mai pot sa-ti tin companie.
Bunicul director îsi suna secretara :
- Nepotul meu tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai poate petrece saptamâna viitoare cu mine. Ca urmare, continua pregatirile pentru plecarea la congres...
Acum ati înteles ce înseamna "bucla"?
La un WC public, un politist asteapta sa iasa ocupantul :
Le deschide usa, politistul il examineaza si ii zice:
− Cu ce te-ai sters?
− Cu ziarul acela.
− Deci te-ai sters cu ziarul partidului! Amenda si sa zici mersi ca nu te duc si la sectie !
La cabina a doua se aude usa si iese ocupantul, care auzise discutia. Politistul se uita in sus, in jos si-i spune:
− Bravo cetatene, te-ai sters pe pereti, pe bunul poporului! Amenda!
Cel din a treia cabina sta, sta, nu da semne ca vrea sa iasa. Politistul bate la usa:
− Ocupat.
Politistul mai sta o vreme, dar in cele din urma isi pierde rabdarea:
− Ce tot faci acolo cetatene?
− Pai ce sa fac, stau sa ma usuc.sigpic
Comment
-
O politista regla circulatia intr-o intersectie mare. La un moment dat a simtit ca-i vine ciclu. Ce sa faca? Ce sa faca? Mai avea inca 5 ore de lucru si din intersectie nu putea sa plece……asa ca l-a rugat prin statie pe colegul de la centrala sa-i aduca pachetul cu tampoane din dulapul ei. Colegul aproba si ea lucreaza mai departe fiind cu ochii-n patru. Trece o ora, colegul n-a venit……trec doua….trec trei…..ea disperata….dupa patru ore opreste masina politiei in intersectie si colegul flutura vessel cu cutia de tampoane in vant….
Politista nervoasa, ii spune: nesimtitul naibii!!! Unde naiba ai stat!
Politistul raspunde vesel: stii cand ai spus prin statie ca ti-a venit ciclul, a dat sefu´ o sticla de sampanie, apoi a venit colegul Ionescu cu o lada de bere ….apoi am dat si eu un rand……fie vorba intre noi: mi s-a luat si mie o piatra de pe suflet ca nu esti gravida..
Comment
-
Un doberman, un coker si un pekinez la veterinar.
Dobermanul il intreaba pe coker:
- Pentru ce-ai venit aici?
- Eu musc tot: cearsaf, paturi, si cel mai rau am muscat lenjeria stapanului. M-au adus pt. injectia letala.
Pekinezul:
- Eu am venit pentru ca pis tot: patul, hainele si,cel mai rau am facut pe locul unde dorm. Si pe mine m-au adus pt. injectia letala.
Cokerul si pekinezul il intreaba pe doberman:
- Tu pentru ce-ai venit aici?
- Eu f..tot: scandura, patul si intr-o zi cand venea stapana din baie era asa de apetisanta incat am f...-o si pe ea .
Cokerul si pekinezul:
- Si, tot injectie letala?
- Nu, ... m-a adus sa-mi taie unghiile
Comment
Comment