Asa ma gindeam si eu!!! Cine sa aibe treaba cu ...cei politisti din bancuri!!!
Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA
Collapse
X
-
Ghici cine era la volan?
În rai, Dumnezeu stă de vorba cu câţiva români:
- Cum o duc moldovenii tăi, Ştefane?
- Rău, Doamne.
- Cum aşa?
- Jumătate sunt în Spania, jumătate în Rusia.
- Da' ardelenii tăi, Iancule?
- Binişor Doamne.
- I-auzi! Păi de ce?
- Jumătate sunt în Italia, jumătate sunt în Germania !
- Da' oltenii tăi, Tudore?
- Foarte bine, Doamne!
- Bravo! Cum aşa?
- Păi jumătate sunt în Camera Deputaţilor, jumătate în Senat!!!
Comment
-
Intr-o seara in cimitir, un gropar incepe a sapa o groapa. Din mormantul din fata lui iese o mana. Groparul nostru nimic… Indata mai iese una din celalalt mormant. Groparul nimic… Nu peste mult timp ies din pamant pana la jumate 2 scheleti. Groparu nimic, continua treaba… Imediat scheletii ies si hotarasc sa il sperie. Merg langa el si zic:
-Bau!
El nimic… tot cu treaba. Iritati, scheletii se hotarasc sa sara gardul. Indata se trezesc amandoi cu cate un harlet in spate. Groparu:
- Radem, radem, glumim, glumim, da nu parasim incinta!Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Politia trage pe dreapta un conducător auto în stare de ebrietate care mergea serpuit . Cand politistul deschide portiera , soferul cade blana.
"Esti beat!" strigă ofiţerul
"Slava Domnului" zice betivul, "am crezut ca s-a dus servodirectia, la logan 1.6 16 vulve
Originally posted by kenjiro_sanga View Postgrigoreeeeeeeeeeeeee....mai traiesti neamule, nebuna mica, ce esti !
O blonda la Judecata de Apoi e intrebata de Dumnezeu:
- Ai pacatuit?
- Nu.
- Ai baut?
- Nu.
- Ai fumat?
- Nu.
- Ai preacurvit?
- Nu.
- Bine. Petre, ada o pereche de aripi.
- Ohh. ma faceti inger?
- Nu, gasca.
Comment
-
Un colonel ii spune generalului:
- Domnule general, aveti pantalonii descheiati.
- Experimentez, colonele! Aseara am avut camasa descheiata si mi-a intepenit gatul...
O domnisoara frumoasa, statea pe marginea drumului si facea autostopul.
La un moment dat, opreste un popa.
Se urca domnisoara in masina.
Dupa vreo 4 km , popa incepe sa-i puna fetei mana pe picior .
Domnisoara parasi tacerea :
-Parinte , versetul IV Ioan.
Popa repede isi lua mana de pe piciorul tinerei.
Mai merg ei vreo 4 km, iar ii pune popa mana pe picior .
- Parinte , versetul IV Ioan,zise domnisoara.
Ajunge in sfarsit popa acasa, parcheaza masina, ,merge in camera , deschide Biblia si citeste versetul IV Ioan:"FIULE , ESTI PE CALEA CEA BUNA !"
Comment
-
Doi politisti beti mergeau pe strada si la un moment dat s-au oprit langa un stalp. Unul dintre ei a inceput sa bata in stalp, sa fluiere, sa strige, etc.
Cel de-al doilea politist se uita in sus si ii spune celuilalt politist:
-Insista, insista ca e acasa, se vede lumina...sigpic
Comment
-
In urma deraierii unui tren soldata cu mari pagube si victime se face o ancheta la care mecanicul se justifica:
- Vedeti, au aparut trei politisti beti pe calea ferata si ...
- Pai bine, omule, si de ce nu ai dat peste ei ?!
- Ei tocmai asta am si vrut sa fac dar am calcat unul, apoi pe al doilea si, ghinion, al treilea a luat-o la fuga peste camp.sigpic
Comment
-
Pe Titanic, se pare ca a fost si un roman.Dupa impact, tipul ia o barca si vasleste disperat sa se salveze. -Unde pleci dom'le ca mai sunt femei aici? -Lasa-ma in pace omule, mie de f***t imi arde acum?Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
Comment