Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cam lungi bancurile, ceva mai simplu si de efect, ai ??? nea Razvane ???
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• nu fi rau nasule. ultimul a fost mai lung .

dar cautam...

ceva de genul :

-Ce este verde si cubic ?
      -O sfera rosie facuta in roamania.
      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Bula ii aduce invatatoarei de Paste un cos cu doi iepurasi.
        Invatatoarea comenteaza:
        -Bula, sunt superbi! Cum i-ai prins?
        Bula raspunde:
        -Futandu-se!

Iepurasul intra in farmacie:
        -Dati-mi,va rog,un kilogram de morcovi!
        -Bai,smechere,aici e farmacie,NU aprozar.dispari imediat,ca ma enervezi!
        A doua zi,iepurasul intra iar in farmacie:
        -Va rog frumos,dati-mi si mie un kilogram de morcovi!
        -Faci pe nebunul,da?!Daca te mai prind ca vii o data sa-mi ceri morcovi te agat de urechi pe perete,ai inteles?
        A treia zi aceeasi poveste:
        -Va rog frumos,vreau si eu niste morcovi!
        Iepurasul se trezeste luat pe sus si agatat pe perete.Cand se dezmeticeste,pe peretele opus vede poza lui Ceausescu.
        Zice iepurasul:
        -Si pe tine tot pentru morcovi te-au agatat aici?
        sigpic

Comment

• Un tigan aude o vorba mare! Cica “Ban la ban trage”!
          Leaga o moneda cu o ata si incepe sa o arunce printre gratiile unei casierii, ca sa atraga banii din depozit.
          Tot arunca el moneda, pana cand se rupe ata si moneda ramane langa sacii de valori.
          - Mo, da’ prost mai sunt! zice tiganul cu naduf… Acum m-am prins! Ban la ban trage, dar cei putini la cei multi, nu invers!
          sigpic

Comment

• Daca avortul e crima ,atunci laba e genocid!!!

Romanii chiar au talente...!!!
            Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

...deci faza cu autobusul romanesc e tare !

si 2:http://www.youtube.com/watch?v=z4mg5gkLIyY
            Last edited by NCDHD; 14 April 2012, 17:13. Reason: Automerged Doublepost
            ala' micu cu Loganu rosu!!!
            Micutzu Julyo...
            sigpic

Comment

• Papagalul zbura la joasa inaltime deasupra unei autostrazi. La un moment dat vine in viteza un Mercedes din directia opusa si il lipeste pe parbriz. Speriat soferul opreste, se da jos si vede papagalul inconstient zacand pe jos. Facandu-i-se mila si cuprins de regrete hotaraste sa-l ia acasa si sa-l ingrijeasca pana se va face bine. Zis si facut: il ia acasa in bandajeaza si il aseaza intr-o colivie, asteptand sa isi revina. Dupa cateva ore se trezeste papagalul si speriat, se prinde cu mainile de gratiile coliviei:
              - Baga-mi-as p**a! Cred ca l-am omorat pe ala cu Mertanu-!

Un comis voiajor are de facut o comanda la o ferma si pentru ca se facuse tarziu deja ii cere fermierului sa il lase sa nopteze.
              - Nu avem camere libere, da- poti sa dormi cu fiica-mea, daca promiti ca nu o deranjezi.
              Ideea i se pare buna omului, intra, cineaza si obosit se duce in camera. Se schimba pe intuneric, se urca usor in pat si o simte pe fata la spatele sau.
              Dimineata, il intreaba pe fermier cat il costa
              - Pai...doua sute de mii decat, ca a trebuit sa impartiti patul.
              - Fiica dvs...mi s-a parut foarte rece.
              - Da, stiu , o sa o ingropam azi...

Doi ursi stau de vorba inainte de hibernare si privesc cum cad frunzele din copaci. Unul din ei zice:
              - Odata si odata, tot ma trezesc eu mai din timp sa vad cine lipeste frunzele la loc!

Comment

• Insuratoarea in functie de varsta:
                - la 20 ani ia-ti o unguroaica, face asta sex de te sparge !
                - la 30 ani ia-ti o nemtoaica, iti educa bine copii !
                - la 40 ani ia-ti o englezoaica, este o lady, nu te face de ras !
                - la 50 ani ia-ti o americanca, este o persoana agreabila in calatorii !
                - dupa 60 ani ia-ti o romanca, face asta niste parastasuri si niste colive .....
                sigpic

Comment

• Un tip, la farmacie:
                  - Zece prezervative, va rog.
                  - Punga doriti?
                  -Nu, ca-i frumoasa!

Comment

• Mutându-se în alt oraş, un tânăr s-a dus să îşi caute un loc de de muncă la un supermagazin.
                    - Ai oarecare experienţă în vânzări? L-a întrebat directorul.
                    - Da, i-a răspunse tânărul. Acasă am fost comis voiajor.
                    După ce l-a măsurat lung din priviri, directorul s-a hotărât să îi dea o şansă. Sfârşitul interviului a fost:
                    - Ei bine... începi lucrul de mâine. Voi veni la închidere să văd cum te-ai descurcat.
                    Prima zi de muncă a fost grea, dar tânărul nostru a depăşit-o. La ora închiderii, directorul a coborât şi...
                    - Câte vânzări ai făcut astăzi?
                    - Una singură.
                    - Doar una?! Azi ai avut un singur client! Media echipei noastre de vânzări este de 20 sau 30 pe zi. Cât de mare a fost vânzarea?
                    - 265.000 $.
                    - 265.000 $! Dar ce i-ai vândut?
                    - Prima dată i-am vândut un cârlig de pescuit de mărime mică. A doua oară unul mediu. Apoi unul mare. După aceea o undiţă echipată cu mulineta. L-am întrebat unde se duce la pescuit şi mi-a răspuns: "La mare". I-am spus ca pentru asta are nevoie de o barcă, aşa ca ne-am dus la departamentul de bărci şi i-am vândut una cu motor dublu Cris Craft... Apoi mi-a zis ca nu crede că maşina lui, o Honda Civic, va avea forţa să o tragă. Aşa ca l-am dus la departamentul auto şi i-am vândut un Pajero 4X
                    Directorul era înmărmurit:
                    - Vrei să-mi spui ca unui tip care a venit aici să cumpere un cârlig de pescuit i-ai vândut o barcă şi o maşină?!
                    Tânărul:
                    - Nu, nu.. el venise să cumpere o cutie de absorbante pentru soţia lui.
                    Şi atunci i-am spus: "Ei bine, din moment ce weekend-ul tău e futut, n-ar fi mai înţelept să te duci la pescuit?".

Comment

• Nevasta-mea m-a incurajat sa-mi caut o chestie pentru marirea penisului.
                      Am gasit-o, am probat-o si rezultatul e rapid si fantastic. In plus, arata
                      bine, are 19 ani si o cheama Andreea.
                      ala' micu cu Loganu rosu!!!
                      Micutzu Julyo...
                      sigpic

Comment

• Copilas, pana ajungi tu la bancuri din astea, mai dureaza !
                        sigpic
                        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Badea Gheorghe pleaca pe front.In timp ce el e plecat , Ion vine la nevasta-sa,Marie,si se combina cu ea...Vine Gheorghe in permisie,si se culca si el cu Marie...Ion vine la geam si sopteste:
                          -Ion o fute pe Marie!...Gheorghe aude si fuge iute afara...Intre timp ,Ion intra el si termina ce a inceput Gheorghe .Gheorghe fuge disperat pe afara, si dupa ce oboseste, vine la fereastra si il vede pe Ion in pat cu Marie,si exclama stupefiat:
                          Ioa, maaaa, ca de aici asa se vede!!!
                          sigpic

Comment

• Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Comment

• un tip se duce sa-si faca un tatuaj pe penis! Intra in salon si acolo ii spune meseriasului ca vrea sa-i tatueze un Porsche rosu pe penis, in flacari, cu fum iesind din roti! Tipul de la salon, ce s-a gandit, il intreaba:
                              - Nu vrei sa-i facem si prietenei tale un garaj pe pasarica, sa fie mai interesant?
                              - Stiti eu sunt pe invers, am prieten...
                              - Atunci, zice meseriasu', iti fac tot tie un tractor pe oua!
                              - Pai de ce sa-mi faceti un tractor?
                              - Ca sa te scoata din cac*t daca ramai impotmolit!

Comment

• sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google