Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA
Collapse
X
-
Un barbat afla ca in urmatoarea saptamana va fi foarte ocupat din cauza problemelor de serviciu. Asa cum era normal, isi anunta sotia:
- Draga mea, voi primi vizita unor parteneri de afaceri si trebuie sa ii conduc prin tara. O sa lipsesc o saptamana!
- Atunci, daca tot lipsesti… am auzit despre o excursie foarte interesanta in Grecia, as vrea sa merg si eu…
Ca orice barbat intelegator, sotul aproba excursia.
Seara merge… unde credeti? Sa-si anunte si amanta…
- Imi pare rau, dar trebuie sa plec o saptamana prin tara!
- Iubitule, daca tot pleci, nu-mi platesti o excursie in Grecia?
Fiind, asa cum am spus, un barbat intelegator, a aprobat si cea de a doua excursie…
Dupa o saptamana, sotul revine si observa ca sotia este foarte incantata de excursie.
- Ei, cum a fost?
- Extraordinar, am vizitar foarte multe locuri interesante, am aici ceva fotografii…
Barbatul o observa cu surprindere in poze pe amanta.
- Ce s-a intamplat, o cunosti?
- Nu… Doar mi s-a parut cunoscuta… dar nu!
- Ah, sa stii ca femeia asta s-a culcat cu toti barbatii din excursie, si nu au fost putini…
Omul nostru inghite in sec si seara merge la amanta.
- Ei, cum a fost?
- Extraordinar, multumesc! Hai sa iti arat fotografiile! In unele dintre ele, bineinteles, barbatul isi recunoaste sotia…
- O cunosti?
Barbatul neaga, bineinteles.
- Ei, sa stii ca asta a fost cea mai tampita din toate femeile de acolo! A fost singura care a venit cu sotul!sigpic
Comment
-
Saptamana trecuta eram impreuna cu niste amici. Discutam despre una despre alta, cand unul dintre noi:
- Hei ! Am citit undeva ca ar fi hormoni feminini in bere !
Avand in vedere ca suntem dotati cu un oarecare spirit stiintific , am decis sa verificam .
Foarte rapid am golit 20 de beri, in interesul stiintei , bineinteles !
Rezultatul acestei experiente 'in vivo' a fost stupefiant .
Dupa cele 20 doze :
1 - Toti am prins ceva greutate in plus ;
2 - Vorbeam prea mult fara sa spunem nimic ;
3 - Am intampinat dificultati in a conduce corect ;
4 - Ne era imposibil sa efectuam chiar cel mai simplu rationament ;
5 - Refuzam cu incapatanare sa recunoastem ca nu avem dreptate , chiar daca era evident ;
6 - Ca sa fie complet , mergeam la toaleta la fiecare 5 minute si in plus : impreuna !sigpic
Comment
-
Originally posted by NCDHD View PostUnii spun că laptele te face mai puternic… bea cinci pahare de lapte şi încearcă să mişti un perete… Nu poţi? Acum bea cinci pahare de pălincă… Peretele se va mişca singur!
Comment
Comment