Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In ziua de astazi sunt o multime de escrocherii pe internet, insa pentru doar $19.99 va pot invata cum sa le evitati...!

Am un respect deosebit pentru pisici. Mi-am dus pisica in alt oras, am lasat-o la groapa de gunoi, printre boschetari, fara nici o posibilitate de supravietuire. Dar s-a intors acasa. Fara urlete, fara amenintari, fara reclamatii la politie. Nu ca soacra-mea!

Astăzi când mă plimbam prin parc, am văzut agățat de un cui bătut în copac, un abonament la meciurile lui Dinamo. Am zis "îmi bag picioarele, îl iau! ... nu știi niciodată când ai nevoie de un cui!"

Un tip intra intr-un bar, vede o tipa buuuună rău de tot, intră in vorba cu ea si dupa ceva timp ii spune:
    -Auzi, eu cred ca m-am indragostit de tine,nu vrei sa ne casatorim?
    -Dar nu ne cunoatem.....
    - Lasa ca ne cunoastem pe parcurs.
    Zis si facut,se casatoresc si pleaca in luna de miere.Ajung la hotel, se cazeaza si merg la piscina hotelului.Tipul se urca pe trambulina, face un triplu surub, despica apa ca delfinul si iese pe mal. Ea ii spune:
    -Vai draga nu stiam ca poti face asta!
    El ii replica:
    - Ti-am spus ca o sa ne cunoastem pe parcurs.sunt campion olimpic la sarituri.
    Intra si ea in apa ,face 20 de bazine ca pe nimica, in mare viteza si cand iese nici macar nu gafaia.
    El: - Campioana la inot,nu-i asa?
    La care ea raspunde:
    - Nu, am fost curva la Braila,dar lucram pe ambele maluri.

Psihologii au creat un test pentru determinarea inteligentei, care are doar o singură întrebare:
    "Vă uitați la OTV"?

- Eşti cuplată?
    - Da!
    - Bine, vorbim când eşti gratis!

Comment

• Aia cu OTV, e tare !!!
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Mor doi oameni si ajung la portile Raiului.Se deschid portile si ii intampina Sf. Petru:
        -Bine ati venit in Rai! Aici nu exista serviciu, nu exista sistem educational, nu sunt spitale si nu sunt nici bani!
        -La naiba, suntem in Romania!

M-a sunat un criminal si mi-a zis:
        - Am rapit-o pe sotia dumneavoastra, iar acum o tinem ostateca. 50 000 de euro, sau n-o s-o mai vedeti niciodata!
        - Bine, accept, i-am raspuns. Cand pot veni sa-mi dati banii?

Se duce o blonda la Politie si zice:
        - Domnule ofiter, azi noapte am fost violata!
        - Unde? o intreba acesta.
        - In fund! raspunse ea.

În tramvai o tânără se întoarce spre barbatul aflat în spatele ei și-i spune furioasă:
        - Domnule, de un sfert de ora mă tot atingi pe fund...
        Bărbatul rânjește spre ea:
        - Și, deodată nu-ți mai place, ha?!

Pentru meciul cu Turcia, Piturca le-a dat jucatorilor sa poarte in buzunare cate o moneda de 50 bani cu Stefan cel Mare!

Un mos se plimba pe strada si vede la un moment dat o prostituata. Se privesc in ochi, iar prostituata ii spune:
        - 50 euro cu prezervativ, 100 euro fara prezervativ!
        Mosul raspunde:
        - ai 200 de euro daca reusesti sa-mi pui prezervativul!

Criza mondială a atins un așa nivel,încît fetele au început să se mărite din dragoste.

si tot nu am primit berea(10)

Comment

• La stomatolog, doctorul se apleaca asupra pacientei si este gata sa inceapa procedurile cand, se intrerupe brusc si ii spune:
          - Doamna, nu stiu daca va dati seama, dar tocmai m-ati apucat si imi tineti in mana testiculele.
          Doamna ii raspunde:
          - Stiu, Domnule Doctor. Vom incerca amandoi sa nu ne facem rau. De acord?

Comment

• Grigore...iti place cum te alint ???
            Ai incredere ! totul se va rezolva !
            sigpic

Comment

• Imi face impresia ca vrei sa devii al 5-lea moderator .....!!!!!

Comment

• Io nu ma pot corecta pe mine, d-apăi pă alții !!!
                Mai Nea Manager, nu ti-e bine ???
                sigpic

Comment

• Stii tu ca...nu mi-e tocmai bine!!! Da "aici e de risu" si risu"!!! Cel putin bancul cu 4 moderatori si doar vreo 2 care baga strimbe pe aici te face sa leasini de ris!! E ca pe vremuri la IGO... 2 cu sapa ...4 cu mapa (...sau cu butonu" in plus cum zic unii pe aici!!!). Seamana a Romania de fapt...stiti...tara aia in care s-a ajuns sa ne tot pindim unii pe altii,...sa ne tot bagam de vina unii la altii,...sa ne tot f...a grija la ce face vecinu".....etc., etc.!!!

Comment

• Cunosc situatiunea....d' aia tre' sa luam ca atare situatia de fata...râs cu plâns...4 Șăfi dă Combinat si vreo 2 stiuleți amărâți, e LCDeva !!!
                    Deci, ciocu mic, cucuvea de Calan !
                    sigpic

Comment

• Gata cu loganu',azi mi-am luat motor.
                      Attached Files

Comment

• Da-te jos moldovene, strici motoru' băietului !!!
                        sigpic

Comment

• Du-te ma si gateste.

Comment

• Du-te si da-te cu motoru' !!!
                            sigpic

Comment

• O pereche tanara joaca golf.
                              La o lovitura data de ea, mingea de golf sparge geamul unei case alaturata terenului de golf...
                              Geamul se faramiteaza in mii de bucati... Tinerii constienti de greseala lor se duc imediat sa comunice proprietarului...
                              Suna la usa , dar nu raspunde nimeni. Atunci, ei intra in casa prin usa deschisa a terasei si vad langa geamul spart si o carafa sparta ...
                              Langa carafa sta un barbat bine cu un turban pe cap.
                              - Dumneavoastra sunteti proprietarul? Intreaba sotul.
                              Barbatul ii priveste pe tineri nedumerit si dupa un timp raspunde ironic:
                              -Nu, eu am fost inchis 1000 de ani in aceasta carafa, dar cineva a spart geamul si carafa, cu o minge de golf si m-a eliberat.
                              La aceste cuvinte, sotului i s-a iluminat privirea, spunand:
                              - Asa deci, dumneavoastra sunteti spiritul din carafa?
                              - Corect, eu va indeplinesc doua dorinte voua si o a treia pentru mine.
                              - OK! se gandeste sotul si spune imediat prima dorinta:
                              - Super, deci eu vreau un salariu lunar de 1.000.000 dolari, neimpozabil.
                              Spiritul raspunde
                              - S-a indeplinit! Si care ar fi a doua dorinta?
                              - Totdeauna sa avem cele mai bune mancaruri si bauturi fine, sa nu ne lipseasca nimic din casa!!
                              - Considerati si aceasta dorinta indeplinita... Si acuma dorinta mea, spune spiritul:
                              - De 1000 de ani nu am mai vazut o fiinta feminina. Deci, doresc sa ma culc cu nevasta ta.
                              Tinerii se supun si dupa cateva minute spiritul si femeia sunt in puternica activitate, timp in care sotul s-a intors pe terenul de golf si isi continua partida...
                              - Cati ani are sotul tau? o intreaba spiritul pe tanara femeie.
                              - 37! raspunde sotia, gafaind.
                              - Ciudat... la varsta lui mai crede in spirite?

Comment

• imi cer scuze ptr post consecutiv dar nu pot sa ma ApTin, mai suntem 2-3 scriitori peaicea si 5(cinci) moderatori.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google