Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nop,numai bugetarii isi permit piscine,sarbatori la munte...O poza...nu-i cu apropo la samurai.
    Attached Files

Comment

• Originally posted by Daniel 67 View Post
      Prietene...ai nimerit in locul nepotrivit si ...in momentul nepotrivit!!!! La Deva glumele au cam ramas nesarate...urmeaza sa luam masuri!!!
      P.S. Ortografia mea e pentru Logan nu pentru "jetta"!!! Asa ca plimba "ursu"!!!

ce sa-i faci ? fiecare dupa posibilitati. dar nu trebuie sa te superi ca ti-am atras atentia ca incerci sa ocolesti ortografia. si mai ales nu trebuie sa devii agresiv pe o sectiune comica deoarece risti sa nu fi luat in seama
      Last edited by RAZVAN-005; 5 January 2013, 23:31.
      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Originally posted by dannyx78 View Post
        Daniel, cred ca ai gresit thread-ul.... Aici e sectiune de bancuri, nu sectiune de frustrati(ri).... Si daca tot am dat-o pe off-topic si aici, arata-mi si mie intalnirile in parcarea blocului, la care tot faci referire...
        Dane, pe tine te respect si ca atare nu intru in polemica cu tine!!! Esti undeva la mijlocul discutiei...fie ca-ti place fie ca nu-ti place!!!
        Intilniri in parcarea blocului...vezi intilniri LC Deva sfirsit de 2012!!! Au fost provocate doar de 'uni', pentru 'uni'...din scurt fara nici o treaba cu ceea ce a fost la LC Deva pina acum!!! Sa mai spun...????

Comment

• Bree Danyx,'maiestru' e unu' singur...dinozaurul parpolit azi.

Comment

• Originally posted by RAZVAN-005 View Post
            ce sa-i faci ? fiecare dupa posibilitati. dar nu trebuie sa te superi ca ti-am atras atentia ca incerci sa ocolesti ortografia. si mai ales nu trebuie sa devii agresiv pe o sectiune comica deoarece risti sa nu fi luat in seama
            Sunt obisnuit sa nu fiu luat in seama!! Astept acelasi lucru si din partea ta...maestre!!!!

Comment

• Se trezeste Ion de dimineata buna ca avea de crapat lemne.No, si se apuca Ion de crapat, cind il vede pe Gheorghe la poarta:
              - 'Mneata, Gheo!
              - 'Mneata, Ioane!
              - Ce faci ma, Gheo? Nu vii sa ma ajuti la lemne?
              - Nu pot ma Ioane ca is beteag rau...
              - No, tulai Doamne, da' ce ai ma Gheo?
              - Boala gre' ma Ioane!
              - Da' ce boala ai ma?
              - Boala venerica...
              - Ioi, ma... da' cum ii boala asta, ma?
              - Pa' stii tu ma Gheo... ma doare in p*** de problemele tale!

Comment

• Trebuia sa ne hilizim sau sa scoatem limba...??? Cica asa ar fi la moda!!!!

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=de1pgVvxgD0

Comment

• Originally posted by Daniel 67 View Post
                    Trebuia sa ne hilizim sau sa scoatem limba...??? Cica asa ar fi la moda!!!!
                    din partea mea, si aici inchei polemica, poti citi cu mai multa atentie .
                    Last edited by RAZVAN-005; 5 January 2013, 23:57.

Comment

• Incep sa-mi schimb parerea!!!! Daca tie ti s-a parut o monstra de cultura sau de voie buna cit de cit ...unul care se trage de sula in public...!!!???

Comment

• Se numeste stand-up comedy..si nu mi se pare deloc ciudat sau vulgar..sunt cuvinte pe care le foloseste toata lumea, zi de zi... Aceeasi poveste ca si cu cantaretii, ( in special cantaretii de muzica hip-hop)... daca injura in limba romana sunt vulgari, porcosi..daca injura in engleza sunt foarte tari, ca nu intelege lumea...

Comment

• Originally posted by RAZVAN-005 View Post
                          din partea mea, si aici inchei polemica, poti citi doar ultimul rand
                          Multumesc la fel stimabile!!! Ti-ai dat examenul!!! Iti meriti cu prisosinta functia de "coorganizator" ....esti tareeeeee.....!!!! Niet cultura...esti doar smecher de Ploiesti...si ATIT!!!!
                          Am incheiat si eu polemica cu tine...nu ca ar fi fost una...ca nu-i cu cine!!!!

Originally posted by dannyx78 View Post
                          Se numeste stand-up comedy..si nu mi se pare deloc ciudat sau vulgar..sunt cuvinte pe care le foloseste toata lumea, zi de zi... Aceeasi poveste ca si cu cantaretii, ( in special cantaretii de muzica hip-hop)... daca injura in limba romana sunt vulgari, porcosi..daca injura in engleza sunt foarte tari, ca nu intelege lumea...
                          De aia nu ii admir nici pe unii ...nici pe altii!!! Indiferent de limba vorbita sau de modul in care se trag de ...nadragi!!!
                          Last edited by Daniel 67; 5 January 2013, 23:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• 12 din 10 persoane au probleme cu matematica.

Polițistul îl oprește pe Ion, ii da amenda, Ion plătește si-i zice polițistului: "căldura mare dom'politist. "
                            A doua zi la fel, amenda, Ion plătește după care zice: "căldură mare dom'politist"
                            A treia zi polițistul îl oprește iar pe Ion si-i zice
                            -Azi nu-ți mai dau amenda dar spune-mi și mie de ce tot spui căldură mare?
                            La care Ion răspunde:
                            -Pai cum altfel să-ți spun arde-te-ar focu'?

Important Moderator or Administrator NoteDaca nu va plac glumele de pe acest thread puteti citi carti politiste sau de dragoste, dar nu mai comentati aiurea in tramvai
                            Last edited by NCDHD; 6 January 2013, 14:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Azi, draga mea, n-am pescuit nimic.
                              Ştiam, iubitule, ai uitat banii acasă.

În mijlocul apei uni lac, o femeie se îneacă. Un bărbat pe mal începe să strige după ajutor. Un pescar aflat în apropiere vine în goană şi-l întreabă ce s-a întîmplat. Bărbatul îi spune:
                              - Omule bun, îţi dau 100 $ numai să o salvezi pe nevastă-mea, că se îneacă!
                              Pescarul acceptă, se aruncă în apă şi scoate femeia teafără pe mal.
                              - Acum dă-mi suta de dolari, spuse pescarul.
                              - Păi cum să-ţi spun, am crezut că-i nevastă-mea, dar m-am înşelat, iar tu ai salvat-o pe... soacră-mea!
                              - Ăsta mi-e norocul, spuse pescarul scoţînd portofelul. Spune-mi cît naiba îţi datorez...

Ion se plimbă pe stradă. Maria îl vede, deschide repede geamul şi îi strigă:
                              - Ioane, vino sus la mine!
                              - Vin când o să fii singură!
                              - Dar nu-i nimeni acasă.
                              - Nu acasă, ci pe Pămînt!

Maria către Ion:
                              - Unde mergi, Ioane?
                              - La cîrciumă.
                              - Atunci, ia bate-mă acu, că pe cînd vii, io oi dormi.

Ion o întreabă pe Maria:
                              - Mărie, ţie ţi-ar plăcea să fii bărbat?
                              Maria răspunde:
                              - Da, Ioane, da' ţie?

Într-o celulă, trei deţinuţi discută:
                              - Tu cum ai ajuns aici?
                              - Ce dracu să fac, jaf şi viol. Dar tu?
                              - Nimica toată, să moară mama, am şutit din cîteva case, am omorît două babe, da' şi aşa mureau că erau bătrîne rău, şi am mai şutit din buzunare
                              - Da' tu, bă? Ce-ai făcut?
                              - Fizica nucleară.
                              Last edited by rudy_grf; 7 January 2013, 08:57. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpic

Comment

• Un baiat vorbea cu socru' sau:
                                Baiatul: Am venit sa va cer mana fetei dvs.
                                Socru': Cat castigi pe luna.
                                Baiatul: Pai... 800 de lei...
                                Socru': Pfff... de banii astia nu cumperi nici hartie igienica.
                                Mai tarziu:
                                Fiica: Ce ti-a zis tata?
                                Baiatul: Că te c.a.c.i mult.

N-am fost niciodată de acord cu violența împotriva copilului. Când își pierd controlul, unii părinți recurg la bătaie. Cum să îți disciplinezi copilul fără să îl baţi??
                                E simplu,pe mine când mă enervează fiu-miu, îl îmbrac într-un tricou cu Fuego și îl bat colegii la școală.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google