Familia a rămas fără nici un ban absolut în casă. Soția către soț:
- Eu voi ieși pe șoseaua de centură să fac bani, iar tu vei fi peștele meu.
S-au înțeles ei, soția stă pe marginea drumului, soțul în tufari. Se oprește o mașină, șoferul:
- Care sunt tarifele?
Soția:
- Așteaptă o secundă - și fuge în tufari la soț - Costele, el întreabă care sunt tarifele.
- Sexul – 100 de lei, oralul – 50 de lei.
Aleargă soția către șofer:
- Dar eu am doar 30 de lei.
Soția:
- Așteaptă o secundă – fuge iar în tufari – Costele, el zice că are doar 30.
- Pentru 30, doar o labă.
Se întoarce soția la șofer:
- Pentru 30 doar o labă.
- Merge – spune șoferul. Își scoate pantalonii, chiloții. Soția văzând bogăția omului:
- O secundă – fuge în tufari – Costele, împrumută-i te rog omului 70 de lei.
Un tip stă acasă. La un moment dat se încep niște lovituri puternice (de vibrau toate lucrurile din apartament) în podea, care veneau de la vecinul de jos. Rabdă vreo 10 minute. Scos deja din minți de loviturile puternice, se hotărăște să se coboare la vecin să vadă ce se întâmplă. Sună la ușă, deschide vecinul, evident beat și cu o cască în cap:
- Oooo …. Costele, hai intră, eu tocmai mi-am cumpărat o trambulină elastică, hai s-o încerci și tu.
O blondă bună se duce la un hotel și cere o cameră. Recepționerul îi explică cum că e o delegație în hotel, și că nu mai au decât un singur loc, într-o camera cu trei bărbați.
-Ok, zice tipa, accept.
Intra în camera, bărbații deja se pregăteau...Zice primul:
-Hai sa facem un târg! Noi îti zicem o ghicitoare, dacă ghicești, te lăsăm în pace, dacă nu, te f**em.
Blonda fiind de acord, începe primul:
-Ce e roşu, trăiește în pădure și mănâncă găini?
Se gândește tipa, și zice: lupul!
O f**e. Vine al doilea:
-Lupul... și asta o f**e.
Al treilea la fel.
După vreo 3 zile recepționerul disperat, intră în cameră să vadă ce se întâmplă, și vede doi tipi întinși pe paturi, și al treilea în genunchi în faţa blondei zicând:
-Zi vulpe! zi vulpe!
Ea:
-Lupul...
Soția către soț:
- Tu de ce încă nu te-ai bărbierit ??? Doar știi că, trebuie să plecam la teatru!!
- Eu m-am bărbierit.
- Când???
- Când tu ai început să te îmbraci.
Astazi Base viziteaza Vaticanul.
Dupa o vreme, i se face foame si incepe sa caute un restaurant.
In cautarile sale, este acostat de catre un proxenet:
- Hei! Una ragazza, blonda, bella!... Cum Base nu stia italiana, incearca sa ii explice ca el cauta un restaurant, ca sa manance:
- Papa, papa!... Dupa un timp apare proxenetul din nou:
- Hei! Una ragazza bruna, bella!... Base , in continuare preocupat de problema lui, ii raspunde:
- Papa, papa!... Dupa un alt rastimp, proxenetul apare din nou, zicand:
- Hei! Papa dice che no, ma io ho trovato due cardinali!..
- Eu voi ieși pe șoseaua de centură să fac bani, iar tu vei fi peștele meu.
S-au înțeles ei, soția stă pe marginea drumului, soțul în tufari. Se oprește o mașină, șoferul:
- Care sunt tarifele?
Soția:
- Așteaptă o secundă - și fuge în tufari la soț - Costele, el întreabă care sunt tarifele.
Aleargă soția către șofer:
- Dar eu am doar 30 de lei.
Soția:
- Așteaptă o secundă – fuge iar în tufari – Costele, el zice că are doar 30.
- Pentru 30, doar o labă.
Se întoarce soția la șofer:
- Pentru 30 doar o labă.
- Merge – spune șoferul. Își scoate pantalonii, chiloții. Soția văzând bogăția omului:
- O secundă – fuge în tufari – Costele, împrumută-i te rog omului 70 de lei.
Un tip stă acasă. La un moment dat se încep niște lovituri puternice (de vibrau toate lucrurile din apartament) în podea, care veneau de la vecinul de jos. Rabdă vreo 10 minute. Scos deja din minți de loviturile puternice, se hotărăște să se coboare la vecin să vadă ce se întâmplă. Sună la ușă, deschide vecinul, evident beat și cu o cască în cap:
- Oooo …. Costele, hai intră, eu tocmai mi-am cumpărat o trambulină elastică, hai s-o încerci și tu.
O blondă bună se duce la un hotel și cere o cameră. Recepționerul îi explică cum că e o delegație în hotel, și că nu mai au decât un singur loc, într-o camera cu trei bărbați.
-Ok, zice tipa, accept.
Intra în camera, bărbații deja se pregăteau...Zice primul:
-Hai sa facem un târg! Noi îti zicem o ghicitoare, dacă ghicești, te lăsăm în pace, dacă nu, te f**em.
Blonda fiind de acord, începe primul:
Se gândește tipa, și zice: lupul!
O f**e. Vine al doilea:
-Lupul... și asta o f**e.
Al treilea la fel.
După vreo 3 zile recepționerul disperat, intră în cameră să vadă ce se întâmplă, și vede doi tipi întinși pe paturi, și al treilea în genunchi în faţa blondei zicând:
-Zi vulpe! zi vulpe!
Ea:
-Lupul...
Soția către soț:
- Tu de ce încă nu te-ai bărbierit ??? Doar știi că, trebuie să plecam la teatru!!
- Eu m-am bărbierit.
- Când???
- Când tu ai început să te îmbraci.
Astazi Base viziteaza Vaticanul.
Dupa o vreme, i se face foame si incepe sa caute un restaurant.
In cautarile sale, este acostat de catre un proxenet:
- Hei! Una ragazza, blonda, bella!... Cum Base nu stia italiana, incearca sa ii explice ca el cauta un restaurant, ca sa manance:
- Papa, papa!... Dupa un timp apare proxenetul din nou:
- Hei! Una ragazza bruna, bella!... Base , in continuare preocupat de problema lui, ii raspunde:
- Papa, papa!... Dupa un alt rastimp, proxenetul apare din nou, zicand:
- Hei! Papa dice che no, ma io ho trovato due cardinali!..
Comment