Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ultimele 24 de ore din viata!
    Ion afla ca mai are de trait doar 24 ore. Ii spune Mariei si ii propune sa mai faca o data dragoste. Ea este de acord.
    Peste 6 ore, Ion ii spune din nou:
    - Iubito, stii, mai am doar 18 ore de trait. Crezi ca am putea sa mai facem dragoste inca o data?
    Sotia este din nou de acord. Cand se duce la culcare, se uita la ceas si vede ca acum au mai ramas doar 8 ore. Atunci ii spune sotiei:
    - Iubito, te rog... inca o data inainte sa mor.
    - Bineinteles, dragul meu...
    Apoi sotia se intoarce cu spatele si adoarme. Ion, agitat, nu poate adormi! Vede la un moment dat ca au mai ramas 4 ore. O trezeste pe sotie:
    - Iubito, mai am doar 4 ore. Crezi ca am putea... ?
    Sotia se ridica si spune:
    - Uite care e treaba Ioane, eu trebuie sa ma scol maine dimineata, tu nu!
    sigpic

Comment

• Concurs de vinuri

In concursul de degustari de vin au ajuns in finala un roman, un neamtz, si un american.
      Fritz: vitza noastra de vie este udata 5 ore pe zi, are soare 7 ore pe zi iar daca bei vinul nostru iti creste penisul 5 cm.
      Se ridica o domnisoara mai cu tupeu si il intreaba daca creste penisul in lungime sau in inaltime, la care neamtzul raspunde bineinteles ca in lungime
      Jim: vitza noastra de vie este udata 3 ore pe zi nu 5, are soare 6 ore pe zi nu 7 si daca il bei iti va creste penisul cu 10 cm mai mult, aceashi domnisoara intreaba daca in latime sau lungime , bineinteles ca in lungime.
      Ion: ma, vitza noastra e udata cand ploua, daca ploua..., are soare cand si cand, nu are nimeni grija de ea dar dca bei din vinul nostru ti se face penisul ca pepenele.
      Aceashi domnisoara se ridica si intreaba : in lungime sau in latime, la care Ion, nu draga, o face dulce ca pepenele
      sigpic

Comment

• Care-i asemanarea intre un ninja si un EMO?: amandoi se dau cu carbuni la ochi!! Care-i deosebirea intre ei? : ninja cand se enerveaza ii taie pe altii, EMO cand se enerveaza se taie pe el !!

- Ati vazut politisti prin apropiere? intreaba un trecator pe un altul. - Nu! - Atunci scoateti, va rog, ceasul, verigheta si banii..

Un cetatean beat, se duce la un politist, si ii spune: - Sefu, vreau sa-ti spun un banc politic. - Nu vezi ca sunt politist? - Nu-i nimic, ti-l spun pana-l pricepi.
        gata.........multumiti ????
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Nebunii se joaca de-a masinile
          La un spital de nebuni a sosit o comisie formata din mai multi doctori care faceau vizite. Intra intr-un salon unde toti pacienti se jucau de-a masinile. Fiecare urla si se plimba prin salon, insa unul singur statea in colt pitulit. O asistenta merge la el sa il intrebe de ce nu se joaca si el. Acesta raspune:
          - Pai esti proasta, nu vezi ca nu pot iesi cu tirul de dacia ta?

ion si gheorghe
          Gheorghe il intalneste pe Ion si ii spune:
          - Stii ca ti-a murit soacra?
          - !!!
          - Ioane, stii ca ti-a murit soacra?
          - !!!
          - Ioane, nu ai auzit, ti-a murit soacra!
          - Nu ma face sa rad ca am buzele crapate.
          sigpic

Comment

• “Un tamplar si un betiv mor in aceeasi zi. Ajung in rai in fata lui Dumnezeu. Dumnezeu:
            - Tamplarule, tu mergi la tamplarie iar tu betivule mergi la bar.
            Tamplarul sare in sus de nervi, ca el a lucrat toata viata si-l intreaba pe Dumnezeu de ce l-a trimis la atelier. La care D-zeu ii raspunde:
            - Bine, bine, cand iti dadeai cu ciocanul peste degete spuneai “Dumnezeul ma-tii”, iar betivul cand bea “Doamne ajuta”!!!”

“Intr-o mica asezare se stinge din viata prostituata locului. Lasa mostenire toti banii ei repararii sinagogii. Enoriasii in majoritate nu vor sa primeasca mostenirea. Vezi Doamne ca nu-i cuvios sa primesti banii unei curve. Discutii si discutii, pana ce hotaresc sa se duca la Rabin. Rabinul hotareste ca e voie de primit banii.
            - Dar bine, Rabi, de ce, ca doar femeia stii bine cu ce se ocupa!??
            - Pai, spune rabinul, banii aceia in fond sunt banii nostri. Nu?”

“In noaptea nuntii, tanara pereche se retrage in dormitor si ea ii spune proaspatului sot:
            - Dragul meu, e timpul sa-ti spun ceva… eu nu stiu sa fac nimic, nu am nici cea mai mica idee…
            Sotul, mindru nevoie mare:
            - Nu-ti facea griji iubita mea, dezbraca-te, culca-te pe spate, stai relaxata, deschide picioarele si restul fac eu…
            - O nu, prostut mic… sa ma *** stiu… m-am referit la gatit, spalat, calcat.”

“O indianca spala rufe la rau. mai departe, la vreo 50 de metri, un indian pescuieste.
            Deodata de pe deal se desprinde un bolovan imens, se rostogoleste si cade peste indianca si o omoara. Dezamagit indianul:
            - Of, inca o masina de spalat distrusa de calcar…”

DESTUL................
            sigpic

Comment

• Doua femei in varsta se plimba cu masina. Ambele sunt atat de mici incat abia vad peste bord. Ajung la un semafor, iar cea din dreapta observa, dar nu este sigura ca au trecut pe rosu. La urmatorul semafor iar are impresia ca au trecut pe rosu, dar nu zice nimic pentru ca s-ar putea sa aiba vedenii. La al treilea semafor este foarte atenta si acum vede. Au trecut pe rosu. Atunci exclama:
              - Am trecut pe rosu de trei ori, vezi ca poate ne omori!
              Cealalta uimita:
              - Aoleo, dar eu conduc?

Cu ceva vreme in urma un preot catolic, unul ortodox si un rabin vorbeau despre gestionarea banilor primiti de la credinciosi. Preotul catolic: - Eu am o metoda foarte eficienta. Trag o linie cu creta pe jos si pe urma arunc banii in aer. Cei care cad in stanga sunt pentru Dumnezeu si Biserica, cei care cad in dreapta sunt pentru mine. Preotul ortodox: - Eu desenez pe jos un cerc. Banii ii arunc in sus; cei care cad in cerc e pentru Dumnezeu si Biserica, cei care cad in afara sunt pentru mine. Rabi: - La mine e cel mai simplu. Eu arunc banii in sus. Dumnezeu ishi opreste cat ii trebuie, si cei ce cad inapoi sunt pentru mine....
              sigpic

Comment

• Sa mai facem si politica!!!!!
                Attached Files

Comment

• Beton, mai Daniele, astea sunt desenate de tine !?
                  sigpic

Comment

• .BULA:Bunicule,cine a inegrit Marea Neagra?
                    BUNICUL:Alta intrebare mai interesanta n-ai gasit?
                    BULA:Ai dreptate...Atunci,spune-mi cine a omorat Marea Moarta?
                    Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Neeeee!!! Nu sunt aşa odihnit!!!! Am pe alţii care se ocupă cu aşa ceva!!!!

Comment

• Managerul e tot manager
                        sigpic

Comment

• Vezi că ştii d-ule secretar general!!!????!!!!

Comment

• Pai ce crezi, ca am ochelari!!!!
                            sigpic

Comment

• ....................................
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF