Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tare frate...... mai baga fara frica.
    Last edited by NCDHD; 15 November 2009, 23:32.
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Iubitule, spune o blonda, azi, un coleg mi-a spus un banc cu blonde, de m-am prapadit de rîs. Era cît pe-aci sa cad din pat..

Comment

• Flopi scrie si la discutii, intra in vb cu noi, nu mancam pe nimeni...mai ales io
        sigpic

Comment

• pai de unde stiu eu k nu mancati pe nimeni, ca doar asa ati fost prezentat de adimrv vineri iar eu o biata vrabiuta......

Comment

• flopi stai linistit sant mafia dar e o mafie prietenoasa BAIETI DE MILIOANE
            sigpic

Comment

• Păi ori nu vrea ori nu are curaj să ne cunoască!!! Pentru că cine ne ştie s-a lămurit cât de "răi" putem fi!!! Aşa că "zboară flopi(vrăbiuţă), zboară...........!!!!!

Comment

• Zboara Flopi, zboara .....ca noi te tintim ... te asteapta sa prinzi curaj
                sigpic

Comment

• Cu alte cuvinte te aşteptăm la cotitură!!!!

Comment

• Sa te ajutam cum se cuvine..La familia
                    sigpic

Comment

• Nici o replicăăăăăăăăă??? Aşteptăm noi aştia răii de la LC Deva!!!

Comment

• Fotbalist VS Pilot de F1

1. PROFESIONALISM
                        NU pot sa inteleg cum un jucator PROFESIONIST de fotbal ajunge la 10 metri in fata portii si rateaza !! Dand un avion in tribune …
                        BAH !!! .. Care este meseria lui ??? .. FOTBALIST! Deci este platit sa dea cu shutu in minge toata ziua … Este platit extraordinar de bine sa bage bashica aia rotunda in atze … Asta trebuie sa faca toata ziua … asta este MESERIA LUI.
                        Cum sa dai PE LANGA poarta cand meseria ta este “datator” cu shutu in minge !!! Inseamna ca esti foarte prost in meseria ta.
                        M-as uita la fotbal daca ar fi scoruri ca la baschet … 90 la 112 … ASA ar trebui sa fie. Aia la baschet nu rateaza prea des.

Un pilot de F1 sau de raliu … rateaza extrem de rar … pentru ca pentru el a rata un ac de par inseamna ACCIDENT si pagube de milioane de dolari. Intr-un pluton de 20 de masini majoritatea pilotilor termina primul fata de celalalt la o diferenta de maxim 1 minut … intr-o cursa de 2 ore. AIA NU GRESESC !! Sunt constanti ca niste roboti.

2. Conditie fizica
                        In orice moment al zile si al anului sunt pregatit sa facem pariu pe orice suma de bani ca orice sofer din F1, cand vine vorba de rezistenta, alearga cercuri in jurul oricarui fotbalist din lume.
                        Un pilot de F1 are un antrenament mult mai riguros deca cel al unui fotbalist … ba are chiar si o dieta monitorizata constant … slabeste 2-3 KG pe cursa … dupa care daca este nevoie, dupa o cursa de 2 ore, face si un mic jogging de vreo 2 km pana la boxe … cum a facut Button in una din curse.

Mutu joaca 40 de minute dupa care i se inmoaie genunchii … si SCHIMBARE …
                        Ahh … in curse nu sunt schimbari … decat la alea de 24 de ore.

Pilotii de F1 nu se ingrasa … Pentru ca in 1kg in plus il costa cateva miimi de secunda … si pentru ei este MULT.
                        Chivu bagase o burta pe el de ziceai ca inghitit mingea.

3. Nivel de inteligenta
                        Un jucator de fotbal profesionist cu 12 clase terminate este RAR … De fapt, este aproape imposibil de gasit un jucator in stare sa vorbeasca 5 minute fara sa macelareasca limba romana sau sa-i curga scuipat din gura de prost ce este. Pentru ca ei toata viata lor au batut mingea in batatura … ca atunci cand ajung in fata portii sa dea avioane. Ca-s PROFESIONISTI.

Un pilot de curse trebuie sa aibe cunostinte de mecanica, fizica, matematica si o memorie buna … sa stie ce este in neregula cu masina .. sa poate explica fenomenul … sa stie sa-si calculeze miscarile … sa retina impecabil un traseu … SA FIE NEINFRICAT. Sa stie limbi straine sa comunice cu oamenii din cele X tari in care se duce anual.

4. Echipele de curse nu se CACA PE ELE la fiecare cursa

Declaratiile de la sfarsitul unui meci sunt intotdeauna cam asa … “TERENUL A FOST DIFICIL” … ” NE-A FURAT ARBITRU” … ” ANTRENORUL ESTE DE *****” …

NU ESTE NICIODATA VINA LOR … nu au jucat ei de ***** … nu sunt ei prea prosti in meseria lor …

In F1 … echipele recunosc ca nu sunt competitive, pleaca capul si apoi ridica nivelul masinii.

5. SUPORTERII (aia de se duc la meciuri si curse).
                        Cred ca este fapt, dovedit stiintific deja, ca suporterii echipelor de fotbal (ORICE ECHIPA DE FOTBAL) sunt ca nivel de inteligenta sub Euglena VERDE … Aproape ca mi se pare chiar o insulta pentru Euglena.

Cum as putea vreodata in viata asta sa ma asociez cu o adunatura de oameni care se bat intre ei DIN DRAGOSTEA DE CULORI. Pentru ca pe orice suporter il intrebi DE CE TII CU ECHIPA X si nu cu ECHIPA Y … iti va da acelasi raspuns imbecil … “Paiii din dragostea de culori … si pentru ca tata tinea cu X … si bunicu tinea cu X … si imi plac culorile” … Adica WAW !!! Cam cat de prost trebuie sa fii ??

Cate batai ati vazut vreodata la un raliu … cursa de orice fel ??

Alta chestie interesanta a suporterilor de fotbal este loialitatea … practic inexistenta. Castiga echipa … buuuun … nu castiga … arunca cu torte pe teren si striga **** dupa care pleaca pe strada in gashka spre casa si vandalizeaza masini.

Fanii FERRARI sau fanii RENAULT au ramas fani si la bine si la rau. Castiga sau nu … se uita la cursa in liniste si pleaca acasa tot in liniste.

Cum sa fiu eu fan al fotbalului … Cum sa tin eu cu vreo echipa … Cum sa ma uit eu vreodata la fotbal ??
                        ....CAM ASTA E...mai bine pilot
                        sigpic

Comment

• Nu vă mai pun decât câte un banc!!! Dacă sunt prea multe ori nu le citiţi ori nu le apreciaţi!!!
                          Doi contabili.
                          - Ma, tie in ce pozitie iti place s-o faci ?
                          - 82
                          - 82 ?
                          - Da, 69 + TVA

Comment

• Managere, nu ai cu cine te certa !?...i-ati o vrabiuta
                            sigpic

Comment

• OK!!! Îl iau pe flopi!!! Dacă te iei de el nu mai ciripeşte!!!!

Comment

• Nu ca vrabiutele, care vrabiute, poate ouţeeee ...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google