Ca de obicei Costele, hai lasa supararile !!!....baga niste glume
Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA
Collapse
X
-
Deci cum ramane treaba...? cine cu cine sta pe o creanga...? (fara supare mikey_boy, glumesc si eu legat de ce a spus Ovidiu la intalnire ieri) ;)
Va placea cum statea Logau lu' Klauss? Pe o parte cred ca avea suspensi sport, sau...?!
))))))))ala' micu cu Loganu rosu!!!
Micutzu Julyo... sigpic
Comment
-
Originally posted by kenjiro_sanga View PostCa de obicei Costele, hai lasa supararile !!!....baga niste glume
O femeie intra intr-un magazin si cumpara un sutien.
-Cred ca-i va placea sotului dumneavoastra mai degraba acesta!
-De unde stiti?
-Secretara lui si-a luat ieri unul identic!
- Ce spui tu, străine? Emil e departe,
cică de Băsescu nu se mai desparte.
Am crezut că-i glumă, dar era să mor.
L-am văzut aseară la televizor.
Emil e cuminte, nu e derbedeu.
De eşti tu acela, nu-ţi sunt mamă eu!
Lasă-mă cu Zeus, fincă omul chel
se joacă cu tine cum do*reşte el.
Te-a numit pe tine după Stolojan.
Crezi că e pe bune? Te-a luat de fazan.
Am vorbit cu tac-tu, ascultă-l pe moş:
după tine vine Leana lu’ Cocos.
Du-te la Bă*sescu, fă-i un ultim sluj,
apoi ia Taromu’, să te-ntorci la Cluj!sigpic
Comment
-
Pai iti spun eu cauza mai Julyo, la loganul lui Kklaus....isi cumpara lunar cate un arc sport...deci mai are de luat inca 3 buc. si d-aia statea asa
....oricum acum si-o schimbat motorul cu unul de iaht..e apa mare la Brad....deci cine vrea sa se de-a cu iahtul sa-l sune pe Kklaus ieftin...o pizzasigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Americanii au inventat un computer medical foarte performant. Doctorii o cam bagasera pe maneca: Asta ne ia painea de la gura! Unul din doctori, mai smecher de felul sau, le spune celorlalti confrati. Las' ca-i vin eu de hac!
Se duce la computer. Acesta intreaba: Ce va doare?. Doctorul spune Ma doare-n cot!. Computerul raspunde: Dati o proba de urina si dupa doua ore pentru rezultat.
Doctorul se duce acasa si urineaza intr-o sticluta, apoi o pune sa faca acelasi lucru si pe nevasta-sa, pe fiica-sa, ba chiar si pe pisica lor.
Apoi duce sticluta cu cocktailul de urina la computer. Dupa doua ore primeste rezultatul: Sotia dvs are sifilis, fiica dvs este gravida in luna a patra, pisica nu are nimic, iar dvs n-o mai frecati in baie, ca-i locul stramt si va loviti la coate!sigpic
Comment
-
Originally posted by kenjiro_sanga View Post....oricum acum si-o schimbat motorul cu unul de iaht..e apa mare la Brad....deci cine vrea sa se de-a cu iahtul sa-l sune pe Kklaus ieftin...o pizzaNobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
Originally posted by kenjiro_sanga View PostDistractie de la Revelion....bere si suedezele de la LCDeva
...impreuna cu Nasul si io.....
Comment
-
hai sa mai savuram o beresigpic
Comment
-
Revelion
Întâi ianuarie.
Telefon de la o prietenă:
Măriuco, la multzi ani!
Cum ai petrecut anul nou?
Ca de obicei, în pat.
Si, a fost multă lume?...
La miezul noptii.. la trecerea in noul an , omul isi trezeste nevasta fiindca avea chef sa faca sex.
Aceasta , pe jumatate adormita, ii spune :
- Dar de ce trebuie sa ma trezesti, draga? Doar stii unde le gasesti pe toate !!!sigpic
Comment
-
Originally posted by mikebike72 View PostOvidiu, sa nu fie invers in poze: suedezele si berea ca e nasol.
Sa va avata si eu un Logan de politie amfibie...
Si inco o poza cu mine de la Revel... parca eu sunt pilot... ;)
LA MULTI ANI si numa bine...!ala' micu cu Loganu rosu!!!
Micutzu Julyo... sigpic
Comment
-
Pompierul tragea apa de pe sosea sa treaca politia
Un baietel se trezea in fiecare noapte din cauza sunetelor ciudate care veneau din dormitorul parintilor sai. Intr-un final isi intreaba mama:
-In fiecare noapte aud niste sunete din dormitorul vostru si cand m-am dus sa vad ce se intampla tu te balansai deasupra lui taticu'.
Mama, socata de spusele baietelului, gaseste la repezeala o explicatie:
-Ei...ii apasam pe stomac pentru ca este gras si trebuie sa slabeasca.
-Nu o sa mearga, ii raspunde copilul.
-De ce?
-Pentru ca in fiecare zi vine vecina si-l umfla din nou!sigpic
Comment
Comment