O Domnu Secretar desigur ca ne cunoastem ar fii si culmea !
Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA
Collapse
X
-
Mama isi surprinde fiica de 35 de ani jucandu-se cu un vibrator.
- Ce faci? o intreaba mama.
- Mama, am 35 de ani, sunt urata, nu o sa ma pot marita niciodata, asa ca de acum incolo, asta va fi sotu meu.
A doua zi, tatal, auzind in camera fetei zgomote ciudate, intra si primeste aceeasi explicatie.
A treia zi, intorcandu-se acasa sotia, isi gaseste sotul cu o sticla de bere intr-o mana si cu vibratorul in cealalta.
Socata, il intreaba:
- Barbate, ai innebunit? Ce faci?
La care sotul raspunde:
- Nu vezi? Stau si eu la o bere cu ginerele meu.sigpic
Comment
-
Loganul ala gri platine este a lui unu' micu...Julyo, parca
Ba nu, mi-am adus aminte, ala micu are un Logan rosu - Ferrari....ala gri este a lu' unu MocuLast edited by kenjiro_sanga; 23 January 2010, 10:48.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Originally posted by kenjiro_sanga View PostLoganul ala gri platine este a lui unu' micu...Julyo, parca
Ba nu, mi-am adus aminte, ala micu are un Logan rosu - Ferrari....ala gri este a lu' unu Mocu
ooo ce onoare rosu - Ferrari! ;)Last edited by Julyo; 23 January 2010, 15:17.ala' micu cu Loganu rosu!!!
Micutzu Julyo... sigpic
Comment
-
ICE mielul de care zici este batran tare si nu mai merge la protap
Ce ziceti de bancul acesta
Pe vremea comunistilor burlacii care aveau peste 25 de ani erau obligati sa plateasca impozit. Ion Caciula era un burlac impotent si pentru ca era pus sa plateasca impozit s-a hotarat sa scrie o scrisoare lui Ceausescu:"Ma numesc Ion Caciula, om al muncii fara scula. De ce sa platesc tribut, daca eu nu pot sa f**."
Trec cateva saptamani... si primeste omul nostru scrisoare de la Ceausescu: "Domnule Ion Caciula, om al muncii fara scula. Cat ai degete si limba, legea tarii nu se schimba."sigpic
Comment
Comment