Cateva foto pentru noi !!!
Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA
Collapse
X
-
Un om care nu era in stare sa conduca, isi lasa constiincios masina in fata birtului si pleaca impleticindu-se acasa. Il opreste un politist:
- Ce faci aici la 4 dimineata?
- Ma duc la o prelegere, spuse omul.
- Cine naiba tine prelegeri la ora asta?
- Nevasta-mea.
Se apropie sarbatorile de iarna si Bula ii scrie lui Mos Craciun:
-Draga Mos Craciun,singurul lucru pe care il cer este sa-mi aduci un fratior sau o surioara.
Dupa cateva zile primeste raspuns:
-Draga Bulisor,ca sa i-ti indeplinesc dorinta,trimite-o pe mata la mine.sigpic
Comment
-
METODA CONTRACEPTIVA
Se face un sondaj in legatura cu metodele contaceptive folosite de diverse cupluri. Primul cuplu raspunde ca foloseste prezervativul , al doilea ca foloseste pastile si asa mai departe. Ajung cei cu sondajul la o alta familie , bat la usa . Le deschide Maria - inalta de peste doi metri
- Ne spuneti va rugam ce metoda contraceptiva folositi? - Sigur ca da. Metoda "pupila - scaunel".
- Cum vine asta? Maria striga cu putere: Ioaneeeee! Si apare Ion inalt de un metru si nitel.
- Il vedeti? Eu sint inalta , iar el micut. Noi o facem in picioare. Pe el il urc pe un scaunel.
El incepe sa ma lucreze iar eu ma uit foarte atenta in ochii lui. Cand vad ca i se dilata pupila , trag un sut la scaunel!ala' micu cu Loganu rosu!!!
Micutzu Julyo... sigpic
Comment
-
Se cauta Asistent pentru medic ginecolog. costel merge si
O intreaba pe tinara de la ghiseu in ce consta slujba si daca ii poate da ceva amanunte despre ea.
- Da, trebuie sa ajutati doamnele sa se dezbrace de haine, apoi de lenjeria intima, sa le ajutati sa se intinda si sa le spalati cu grija zonele intime, apoi sa le dati cu spuma de ras si sa le barbieriti de parul pubian, apoi sa le ungeti cu diferite creme si sa le masati astfel ca ele sa fie pregatite pentru examinarea medicului. Este pentru inceput un salariu lunar de 2.000 ron cu perspective serioase de crestere in functie de rezultate. Dar trebuie sa mergeti la Turda .
-O, dar de ce? Acolo este slujba ?
-Nu, slujba e in Cluj, dar acolo e capatul cozii!
Comment
-
Intr-o firma de contabilitate, 4 femei in birou: sefa (nu se specifica ce culoare de par) si 3 contabile, una bruneta, una roscata, si cealalta blonda. De la o vreme, sefa pleca totdeauna mai devreme de la serviciu, sub diverse pretexte. Intr-o zi, se gandesc fetele ca daca sefa pleaca, pleaca si ele. Zis si facut, si cum a iesit sefa pe usa, hop si ele, sa profite de 2 ore libere.
Bruneta, merge direct la sala de fitness, profitand de faptul ca are timp mai mult sa fie in forma. Roscata merge la cumparaturi.
Blonda, ca o sotie cuminte si iubitoare, merge acasa, sa profite de 2 ore in plus langa sotul ei iubit. Acasa, insa, dupa ce intra, aude zgomote din dormitor, si cand se uita pe furis pe usa, ii vede pe barbatu-sau si pe sefa ei. Tiptil, se strecoara afara din casa fara sa zica nimic si se duce in parc, asteptand sa treaca timpul... A doua zi, sefa iar dispare cu doua ore inainte de terminarea programului... Celelalte vor si ele sa plece, numai blonda statea la birou.
- Haide, tu nu pleci? - Nu, nu plec, ca ieri era cat pe ce sa ma prinda sefa!ala' micu cu Loganu rosu!!!
Micutzu Julyo... sigpic
Comment
-
................sigpic
Comment
-
Merge linistit trenul pe calea ferata si brusc o ia la dreapta!
Iese de pe calea ferata si o ia prin aratura, porumb, cartofi, lucerna, iar
porumb, padure, cartofi, iar lucerna si iese inapoi la calea ferata si merge
mai departe. Pasagerii socati, se duc la mecanic sa vada care-i treaba.
Intrebat de cele intamplate, mecanicul le raspunde:
- Era unul la vreo 200 m, care se c*ca pe calea ferata, ce era sa fac?!
Pasagerii:
-Trebuia sa-l calci, in mortii ma-sii!
Mecanicul:
-Pai tocmai in lucerna l-am ajuns!ala' micu cu Loganu rosu!!!
Micutzu Julyo... sigpic
Comment
-
.................
Vă urăm de prin nămeţi
S-aveţi apă ca să beţi,
Să glumiţi cu multă vervă,
Să mâncaţi fără rezervă!
C-am poftit cu sufleţelu'
Să biseze iar Băselu...
Din nou la o ţară-ntreagă,
Are cine să i-o tragă...
Iarnă e, şi-afară-i frig,
Dar guvernu-i cel mai "big",
Şi sperăm că "Boc forever"
Ne-o pofti măcar c-un leber,
Şi-om avea zile cu plată,
Ca să mai votăm o dată.
Ne-o pofti pe nepoftite
La salarii nesimţite,
Iară dragii pensionari
Or pofti la bugetari,
Şi de-o fi concediere,
În loc de conciliere,
Credem că este frumos
Să ne punem pene-n dos,
Să ieşim cu ele afară
C-am fost traşi iarăşi pe sfoară,
În cinci ani a câta oară?
Iar de treceţi de Crăciun
Vă dorim un an mai bun,
Şi de nu ar fi sinistru,
Să ajungeţi chiar ministru,
De ce nu, la Apărare,
Semne bune anul are...
Lucru' acum perfect posibil,
Până ieri neverosimil.
Şi vă mai dorim oral
Un stomac bicameral.
Să trăiţi în beneficiu
Împreună cu Patriciu,
Ceilalţi, noi, să stăm aici,
Tot cu-n Mare Licurici
Să o sugem pe-ndelete,
De păcate să ne ierte.
Iar pentru c-am fost cuminţi,
Vom mai strânge-un pic din dinţi,
Şi-acceptăm c-a fost erată,
Dar şi-aşa mai vrem o dată.
La anul şi la mulţi ani,
Şi un cont preaplin cu bani!Last edited by NCDHD; 26 December 2010, 20:53.sigpic
Comment
-
Un camion e urmat la mica distanta de o masina de lux.
La un moment dat aceasta din urma intra in depasire si cand ajunge in dreptul cabinei camionului coboara geamul si o blonda
superba, dragalasa, si cu ochi albastri, striga soferului din camion:
- Hei! Sunt Julie si sunt blonda! Vezi ca-ti cade marfa din camion in spate!
Soferul nimic. Se repeta faza de cateva ori, cu acelasi rezultat.
La un moment dat, camionul trage pe dreapta la un fast food.
Vizibil iritata ca bunele ei intentii au ramas in zadar, blonda Julie merge direct la tip:
- Auzi, sunt Julie si sunt blonda si de o ora tot iti spun ca pierzi marfa din camion. Esti surd sau faci pe smecherul ?
- Sunt John, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt smecher, imprastii sare pe drum..ala' micu cu Loganu rosu!!!
Micutzu Julyo... sigpic
Comment
-
In noaptea de Revelion, Feri Baci a venit singur la petrecere. Printre restul de 20 de perechi invitate, ce s-a gandit el?
-Eu, care sunt venit singur ungur la aceasta petrecere, propun ca dupa miezul noptii, sa facem sex in grup cu lumina stinsa ca sa mai animam distractia....
OK! Au fost toti ceilalti participanti de acord!
Se stinge lumina... si incepe sa se auda din camera: Oh!...Ioi!...Oh!...Ioi!....
Dupa ceva vreme Feri Baci aprinde brusc lumina, si le spune nervos celorlalti:
-Eu propun sa ne organizam putin, ca de trei ore eu primesc numai "m***"!sigpic
Comment
Comment