Originally posted by kenjiro_sanga
View Post
Casierul unei sinagogi a ramas fara bani la fondul din care ajuta saracii. Mai mult, nici in cutia milei nu se mai introdusese demult vreun banut.
In cautare de sponsorizare i-a venit in minte o idee salvatoare: A doua zi dimineata pe usa sinagogii a aparut o instiintare:
Un barbat casatorit din cartier are legatura cu o femeie necasatorita. Daca pana maine dimineata nu apare o bancnota de $100 in cutia saracilor voi fi nevoit sa-i dezvalui numele.
A doua zi a gasit in cutia saracilor 25 de bancnote de $100, una de $50 si un bilet: "Amana pana maine ca sa fac rost de bani"
Nevasta unui ardelean vrea sã dea divort. Ajunsi în fata judecãtorului, ea marturiseste cu mana pe Biblie :
- De 10 ani suntem cãsãtoriti si încã nu am fãcut dragoste !!!
Judecãtorul, vazand o asa bunaciune de femeie , intrigat si nervos , îl întreabã pe ardelean:
- Bã, tu ori nu vrei, ori nu poti, ori nu stii !!!!! Din trei , una !!!
Ardeleanul rãspunde:
- Apai domnule doctor , de putut - pot; de vrut - vreau, si de stiut - stiu; dar nu vãd de ce atâta grabã.
Rabinii astia au totusi o experienta de 5000 de ani!
Un om s-a întrebat daca e pacat sa faca sex în ziua Domnului, deoarece nu era sigur daca sexul este o munca sau o joaca.
Asa ca s-a dus mai întâi si a întrebat un calugar asupra problemei în cauza. Calugarul i-a raspuns dupa ce a citit în Biblie:
- "Fiul meu, dupa îndelungate cercetari asupra Cartii Sfinte sunt în masura sa-ti zic ca sexul este o muna asadar este pacat sa-l faci în ziua Domnului".
Neîncrezator, si gândind "ce stie un calugar despre sex?", omul s-a dus apoi la un preot cu experienta si casatorit. A primit însa acelasi raspuns: sexul este o munca si este pacat sa-l faci de ziua Domnului.
Pentru a se lamuri definitiv barbatul s-a gândit sa se duca si la rabin, sa-l chestioneze asupra sexului în ziua de Sabat. Rabinul a cugetat un pic si i-a raspuns
- "Dragul meu, cu siguranta sexul este un joc si poti sa-l faci linistit asadar în ziua de Sabat, ca nu e un pacat."
Curios, omul nostru l-a întrebat:
- "Cum poti fi asa de sigur, când toti ceilalti pe care i-am întrebat mi-au spus ca sexul este o munca?"
Zâmbind, rabinul i-a raspuns:
- "Daca sexul ar fi fost o munca, nevasta-mea ar fi pus-o pe menajera sa-l faca.......
Un ardelean e oprit pe strada de un politist in uniforma , care îi spune:
- Dati-mi acum pe loc , numele si prenumele dvs !
- Crezi c-am innebunit ? si pe urmã eu cum mã mai numesc?
Comment