Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reclama Audi... ))
    Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Reclama Mercede... )) "Sorry"

Reclama noul VW Polo... ))
    De nieuwe volkswagen polo is cool of wat? Maar zou de auto het redden in een straatrace??

Cea mai tare reclama... ))

Stiti cum se fabrica Skoda Fabia RS...? ))
    Škoda UK has released a new TV commercial for the Fabia vRS. The 60 second spot shows a more "aggressive" approach to building its high-performance hot hatch...
    Last edited by NCDHD; 6 March 2012, 11:34. Reason: Automerged Doublepost
    ala' micu cu Loganu rosu!!!
    Micutzu Julyo...
    sigpic

Comment

• Spor la barbati, reteta de succes

Ingrediente: 1 barbat bine, 1 baton de vanilie gros si vesel, 2 oua, 1 pat fara arcuri, 100 ml. coniac sau 1 litru de vin rosu, 1 piersica stufoasa, 1 felie de lamaie…
      * Mod de preparare:
      - Se ia barbatul cu binisorul, se uda cu cei 100 ml. coniac sau cu 1 l. de vin rosu, dupa care se rastoarna in pat;
      - Se agita cu mana batonul de vanilie cu cele 2 oua, prin frecare sau mangaiere (dupa necesitati), pana se intareste bine batonul.
      - Intre timp, se freaca piersica cu o felie de lamaie pana devine fragede si stramta;
      - Se introduce batonul -bine intarit- in piersica;
      - Se freaca bine in interior, batandu-se cu cele 2 oua, pana iese crema si batonul se inmoaie;
      - Oftatul si vibratiile indica daca tortul este gata;
      - Daca a reusit, va creste bine de tot timp de 9 luni, dupa care va putea fi scos la tava;
      - In caz de nereusita, operatiunea se va repeta cu vecinul sau vecina…
      … ‘SPOR LA TAVA’!…
      sigpic

Comment

• Costele iti arde de glume deocheate in post

Comment

• Sfarsit de semestru. Bula e gata sa ramana corigent la chimie…
          Profesorul incearca sa scoata ceva de la el, da’ asta era tufa de Venetia . Pana la urma profesorul, enervat si plictisit, ii zice:
          - Te trec daca imi raspunzi la o intrebare simpla. Ce este clorura de sodiu?
          - ….
          Profesorul (enervat la culme):
          - Ce pune ma, tac-tu, dimineata pe oua?
          - Pudra de talc!
          sigpic

Comment

• Julyooooo....aia cu Skoda e buna !
            sigpic
            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Originally posted by kenjiro_sanga View Post
              Julyooooo....aia cu Skoda e buna !
              E faina!

LA MULTI ANI MAMELOR,DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR !!!
              Micutzu Julyo...
              sigpic

Comment

• - De ce fug moldovenii dupa salvare ?
                - Ca sa pupe crucea.

Comment

• Soțul vine din delegație cu o zi mai devreme. Soția era acasă cu trei bărbați. Când aceștia află că vine soțul încearcă să se ascundă.
                  Unul se duce lângă o ușă, unul se băgă sub chiuveta din bucătărie și unul iese pe balcon. Intră soțul. Îl vede pe cel de lângă ușă și îl întrebă:
                  - Ce faci aici?
                  - Repar clanța de la ușă. răspunse acesta.
                  Soțul îi dădu 50 de lei și intră în bucătărie. Acolo dădu peste cel de al doilea. Îl întrebă și pe acesta:
                  - Ce faci aici?
                  - Repar chiuveta.
                  - Bine. și îi dădu și acestuia 50 de lei.
                  Cel de pe balcon nu a putut să audă ce au vorbit ci a văzut doar că cei doi au primit bani. El intră in casă și strigă:
                  - Băăi !!! Dă' și mie bani că și eu am fu**t-o!!!

Mica publicitate: "Tinar aratos, situatie materiala exceptionala, post de mare raspundere, relatii bune, doua masini, casa, vila in Caraibe. Nu caut nimic, doar ma laud."

Un bombardier american survola Albania.Albanezii ridica singurul lor avion pentru a distruge pe cel american.Avionul albanez incepe sa traga cu rachete, dar bombardierul american isi continua netulburat zborul. Apoi trage cu tunul si mitraliera de bord.Nimic! Americanii zburau in continuare.Pilotul albanez decide sa loveasca bombardierul american cu propriul avion.Se ridica deasupra lui, mansa in bord, motorul urla turat la maxim, inchide ochii....,cand ii deschide cobora vertiginos spre pamant.Repeta figura de cateva ori...In timpul acesta in avionul american: "Tom deschide geamul ca iar vine nebunul...!"

Pe o crenguta statea o pasare.Se apropie de aceasta o pasare colibri si o intreaba :
                  - Tu esti bufnita ?
                  - Nu !
                  - Atunci de ce ai ochii asa de bulbucati ?
                  - Ma Cac !

Intra barbatul nervos pe usa, arunca cumparaturile in mijlocul camerei se tranteste pe canapea, se descalta si isi arunca sosetele pe masa, deschide televizorul si urla:
                  - Nevasta in momentul acesta adu-mi repede o bere !!!! Pana nu incepe!!
                  Femeia se conformeaza ii aduce o bere, dupa 10 minute:
                  - Nevasta mai adu 2 beri, dar repede!!!! Pana nu incepe!!
                  Femeia nedumerita ii mai aduce 2 beri. Dupa alte 15 minute barbatul iar:
                  - Auzi, in minutul asta mai adu-mi 2 beri!!! Ca imediat incepe!!!!
                  Femeia gata, cu nervii intinsi la maxim:
                  - Auzi ma dobitocule, pai cine dracu‘ te crezi tu in casa asta?
                  - Na, ca a inceput!
                  Attached Files
                  Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Un cioban isi pastea oile pe o pajiste, la un moment dat zareste un hotel, isi lasa oile si se duce direct in hotel.
                    Acolo il intampina patronu si ii zice:
                    Patronul: Ce e cu dumneata aici? Nu cazam ciobani!
                    Ciobanu: Stiti, eu sunt cioban, sunt obosit si vreau ca in seara aceasta sa dorm la dvs. in hotel .. e singurul din zona, va platesc 1000 de euro.
                    Patronul: 1000 de euro pentru o noapte ? ... Sigur poftiti in camera rezidentiala!
                    Ciobanul: Stiti, in seara aceasta as dori si eu o domnisoara daca se poate ....... va mai dau 1000 de euro. Patronul se conformeaza si ii aduce o domnisoara, dupa ce termina treaba ciobanul il cheama pe patron din nou.
                    Ciobanu: Stiti, nu m-am saturat numai cu domnisoara pe care a-ti adus-o dvs., am vazut pe hol o doamna innalta, blonda superba ...... daca se poate ...... sa o chemati la mine ........
                    Patronul: Poi aia e nevastamea!
                    Ciobanul: Va mai dau 3000 de euro.
                    Patronul: Inca 3000 .. mmmm... OK.
                    Dupa ce termina treaba si cu nevasta patronului , ciobanul il cheama iar.
                    Ciobanul: Stiti, m-am simtit extraordinar cu sotia dvs. dar parca nu a fost de ajuns. Lipseste ceva din ospitalitatea acestui hotel.
                    Patronul : Ce vrei, domnule, sa spui ?
                    Ciobanul: Stiti , mustacioara asta dvs ma excita teribil, daca mi-o s*gi iti mai dau 5000 de euro.
                    Patronul : Pfff inca 5000 .. 10000 intr-o singura noapte......asta da noroc, Ok
                    In timp ce patronul isi facea treaba ciobanul incepe sa rada in hohote ... timp de 10 min. La un moment dat patronul se opreste din lucru si il intreaba nervos.
                    Patronul: Ce ai domnule de razi?
                    Ciobanul : IN VIATA MEA NU AM AVUT ATATEA DATORII! DAR MA SIMT ASA DE BINE!
                    sigpic

Comment

• trimisa de Catalin din Deva, fratelui meu din Orastie care mi-a trimis-o mie din Bucuresti.
                      Attached Files

Comment

• "Robotzi" ;)

Vizionare placuta: http://creativemonkeyz.com/category/roboti/

Cui ii place Mihain Bendeac:

http://www.*******.ro/funny/trebuie-...eac-12931.html
                        Last edited by Julyo; 13 March 2012, 13:28. Reason: Automerged Doublepost
                        Micutzu Julyo...
                        sigpic

Comment

• Profesoara spune:Haideti sa ascultam cateva dintre compunerile cu titlul "Ce am facut in vacanta".
                          Prima care ridica mana este Andreea.Spune Andreea compunerea si profesoara ii pune un 10.Bula ridica si el mana.Profesoara:Spune Bula.Bula: In aceasta vara am facut multe lucruri.Am fost si la bunica.Bunica m-a pus sa tai lemne.Tot taind la lemne mi-a sarit un lemn drept in p*la. Profesoara il intrerupe si spune:Bula te rog sa refaci compunerea si sa o iei mai pe ocolite.Vine Bula a2a zi si prezinta compunerea:In aceasta vara am facut multe lucruri.Am fost si la bunica.Bunica m-a pus sa tai lemne.Tot taind la lemne o aschie a sarit,iar eu am ocolit,am ocolit da' tot in p*la mi-a venit.
                          sigpic

Comment

• Romanul nostru
                            Attached Files
                            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Hmmmmmmm, nu prea !
                              sigpic
                              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• "Robotzi" ;)

Vizionare placuta: http://creativemonkeyz.com/category/shows/roboti/
                                Micutzu Julyo...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google