Se cunoaste lipsa ta Domnul secretar general
Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA
Collapse
X
-
Cateva foto amuzante...mai ales prima!Attached Files- _ _ _ si cat m_am chinuit sa nu ma ud.jpg (43.9 KB, 33 views)
- 3love.jpg (15.7 KB, 21 views)
- Aaaahhhhh Ronaldo _ nebunatic mic ce esti.jpg (46.5 KB, 20 views)
- almanahe_care este.jpg (15.3 KB, 19 views)
- EvoluuÅia bbÄrbatului.jpg (75.5 KB, 19 views)
- EvoluuÃ…ia femeii.jpg (45.9 KB, 21 views)
- foto haioase.jpg (21.4 KB, 21 views)
- foto haioase 1.jpg (26.1 KB, 23 views)
- modele de evolutie.jpg (58.3 KB, 23 views)
sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
...............................sigpic
Comment
-
Un pitic tot sarea in fata tejghelei unui bar si striga:
- Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc!! dar nu reusea sa vada peste tejghea.
.... Tot sare el asa degeaba pana cand se enerveaza ingrozitor si se duce in spatele barului. Acolo era alt pitic care sarea:
- Cola sau Fanta? Cola sau Fanta?
Ce au in comun pasarica unei femei si o baterie de 9V? Stii ca nu e bine... dar mai devreme sau mai tarziu tot pui limba...
Mama isi surprinde fiica de 35 de ani jucandu-se cu un vibrator.
- Ce faci? o intreaba mama.
- Mama, am 35 de ani, sunt urata, nu o sa ma pot marita niciodata, asa ca de acum incolo, asta va fi sotu meu.
A doua zi, tatal, auzind in camera fetei zgomote ciudate, intra si primeste aceeasi explicatie.
A treia zi, intorcandu-se acasa sotia, isi gaseste sotul cu o sticla de bere intr-o mana si cu vibratorul in cealalta.
Socata, il intreaba:
- Barbate, ai innebunit? Ce faci?
La care sotul raspunde:
- Nu vezi? Stau si eu la o bere cu ginerele meu.sigpic
Comment
-
Un clujean vine în Bucuresti să se plimbe. Se duce el la un hotel şi cere o cameră. Recepţionerul îi spune că daca vrea cameră este una de două persoane pe care trebuie să o împartă cu un negru. Clujeanul nu are ce face şi împarte camera cu acel negru. Anunţă recepţionerul să îl scoale dimineaţa la 6 că are tren şi intră în cameră. Cînd îl vede pe negru îi zice:
- Bă, urît eşti, bă!
Negrul nu are nici o reacţie. Văzînd că nu zice nimic, clujeanul începe să-l înjure. Negrul, înţelegînd ce zicea românul, îl vopseşte pe clujean cu negru în timp ce acesta dormea. Dimineaţa, îl scoală cei de la hotel pe clujean. Intrînd în baie, se uită în oglindă şi cînd se vede negru îşi zice:
- Uite, proştii în loc să mă scoale pe mine l-au sculat pe negru.
Pentru a fi popular, dă-le oamenilor veşti bune despre obiceiurile lor proaste.Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
Si cum zic....ptr voi!......avem de toate ptr toti si o suedeza frumoasa, mai ales......si cel mai tare, ce pot face femeile la volan....Attached Files- doi_betivi_la_masa.jpg (38.5 KB, 21 views)
- downloadbi3.jpg (30.3 KB, 20 views)
- downloadmu3.jpg (41.1 KB, 21 views)
- downloadrg3.jpg (23.2 KB, 19 views)
- image_122971545061473400_1.jpg (52.6 KB, 20 views)
- image_122971553794634800_3.jpg (50.4 KB, 20 views)
- put.jpg (105.0 KB, 21 views)
- sexy.jpg (45.0 KB, 26 views)
- smart_parking.jpg (45.3 KB, 22 views)
- titanic.jpg (17.3 KB, 23 views)
- versiunea-reala.jpg (49.3 KB, 23 views)
- WC_Mobil.jpg (35.6 KB, 22 views)
sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Fetele din ziua de azi în liceu învaţă doar două litere şi două cifre: A4 şi X5, începînd cu facultatea învaţă încă două cifre şi o literă: Q7 şi X6.
Din cauza crizei financiare, începînd cu anul universitar 2009-2010, se va schimba programa la facultăţi şi se vor învăţa alte patru litere: RATB.
.................................................
Se duce unul să cumpere ţigări. Ia pachetul şi citeşte: "tutunul cauzează impotenţă". Speriat, îi zice vînzătoarei:
- Nu vă supăraţi, din alea cu cancer nu mai aveţi?Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
nu am dar am cu ... colegii de minister
doriti?
Profesoara la scoala, incercand sa stimuleze mintile scolarilor, a intrebat:
- Ce este rosu aprins si stralucitor?
Bula sare si raspunde:
- Un camion de pompieri!?!
- Nu, zice profesoara, dar imi place cum gandesti. Altcineva?
Maria zice:
- Un mar?
- Corect! zice profesoara.
Apoi Bula zice:
- Am si eu o intrebare... Ce este lunga, tare, rotunjita, cu par la un cap, si o bagi si scoti din gura????
- Bula !!!...tipa profa, noi nu vorbim asa aici!!!
La care Bula zice:
- Periuta de dinti!!! Dar imi place cum ganditi!
.................................................. ...............
Un pompier spala camionul de interventie in curtea regiei de pompieri cand observa un baietel intrand pe poarta calare pe un carucior de butelii pe care lipise niste coli rosii de hartie si o scarita in miniatura pe una din laturi.
Copilul avea o casca de pompier, o secure mica din plastic legata la mijloc si tinea in mana un mic furtun de plastic. Mirat pompierul observa "mijlocul de propulsie": un caine si un motan "inhamati" la caruciorul de butelii.
Pompierul intra in joaca copilului si incepe sa studieze mai atent "atelajul". Spre stupoarea lui, observa ca, in vreme ce cainele era legat de lesa, motanul era legat de testicule.
La care pompierul ii spune copilului:
- Salutare colega, ce camion de pompieri ai, dar nu ai merge mai repede daca ai lega funia de zgarda motanului? Uite cum ai procedat cu cainele....
- Aveti dreptate nenea, as merge mai repede, dar nu as mai avea sirena...
......
Dupa nasterea copilului, am inteles unele lucruri:
- Vocea copilului care striga, este de trei ori mai puternica decat a trei oameni in varsta.
- Toate lucrurile, care se gasesc in locurile greu de gasit, pot fi gasite totusi in cateva secunde.
- Rujul de buze nu e rau la gust.
- Tubul cu pasta de dinti ajunge pentru vopsirea unui perete si o usa.
- Umbrela nu poate niciodata sa inlocuiasca parasuta.
- Cele mai importante documente se rup cel mai repede.
- In stomac pot incapea 3 portii mari de inghetata, dar nicidecum o farfurioara mica de supa.
- Superglue lipeste intr-adevar totul.
- Pompierii ajung in 10 minute.
.................................................. ..............................
- Draga Mos Craciun, de trei ani iti comand un camion de pompieri, poate ca anul asta o sa gasesti unul!!! Multumesc. Lulu
- Draga Lulu, ca sa ma ierti ca nici acum nu am un camion de pompieri, iti voi da foc la casa in timp ce dormi. Asa vei avea toate camioanele de pompieri pe care ti le doresti.
Somn usor. Mos Craciun
Si pentru a incheia.....................
Romanii au cea mai mare incredere in pompieri, piloti, farmacisti, doctori si profesori si cea mai putin incredere in politicieni, dealeri auto, lideri sindicali si judecatori.
De incredere medie din partea romanilor se "bucura" politistii si meteorologii, potrivit celui mai recent studiu Trusted Brands , realizat de Reader's Digest si publicat miercuri.Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
eu am zis cu pompieri...cine zice cu politisti?
.................................................. ..............................
In padure se deschide un supermarket. Toate animalele se aseaza la coada:
lupul, vulpea si ursul ajung mai la urma. Deodata apare iepurele si vrea sa
treaca de urs, care era ultimul. Ursul suparat il ia pe iepure la bataie. In
cele din urma iepurele scapa si vrea sa treaca mai departe, dar da de
vulpe care suparata ca iepurele vrea sa o ia inaintea ei il ia la
bataie. Iepurele scapa si de vulpe si ambitionat vrea sa treaca si mai
in fata dar da de lup care vrea si el sa-l ia la bataie. Atunci
iepurele suparat si invinetit se ridica si incepe sa strige:
- Sa mor io daca mai deschid magazinul azi!
.................................................. ............................
Doi naufragiati intr-o barca in mijlocul oceanului. Dupa cateva zile, gasesc plutind lampa lui Aladin. Iese duhul si zice:
- Ba, baieti, io nu mai am putere decat pentru o dorinta…
Unul din naufragiati, insetat, zice:
- Transforma oceanul in bere rece!
Duhul se conformeaza.
Celalalt naufragiat zice:
- Boule! Acum trebuie sa ne pisam in barca!!!
.................................................. ........................................
nimeni nu mai zice nimic?!?................................lasa ca zic tot eu
Un politist opreste un student pe strada pentru a-i verifica actele:
- Asa, vad ca nu lucram...
- Asa este.
- Inseamna ca trandavim pe banii statului...
- Exact, trandavim.
- Se pare ca suntem studenti?
- Ei, cu asta nu pot sa fiu de acord! Student sunt numai eu!
.................................................. ........................
Banana si vibratorul stateau pe noptiera. Banana intreaba
- E prima data pentru tine?
Vibratorul spune:
- Nu.
Banana:
- Atunci de ce tremuri asa? Ca ma sperii si pe mine!
.................................................. .................................O lectie importanta
Eram fericit. Urma sa ma casatoresc in curand.
Totul era perfect, in afara de un singur lucru care nu-mi dadea pace: viitoarea soacra.
Era o femeie de cariera, desteapta,foarte frumoasa si sexi, care uneori flirta cu mine, chiar pe fata, si asta ma facea sa ma simt prost.
Intr-o zi, m-a sunat si m-a chemat pe la ea, sa verific invitatiile.
Era singura si cand am ajuns, mi-a soptit ca avea fata de mine sentimente si dorinte pe care nu le putea trece cu vederea, asa ca inainte de a ma casatori, ea vrea sa faca o data dragoste cu mine...
Ce puteam spune? Eram socat si nu puteam spune un cuvant.
Ea a mai adaugat ca se va duce in dormitor si ma va astepta dezbracata, iar daca ma simt in stare....sa ma duc si eu.
Priveam fermecatorul ei corp cum se indeparta de mine.
Am stat pironit un moment, iar apoi m-am intors si m-am indreptat in graba spre usa de la intrare... am deschis-o si am iesit.
In fata usii, sotul ei (viitorul meu socru) statea cu pusca in mana si cu lacrimi in ochi, m-a imbratisat si mi-a zis ca sunt foarte fericiti pentru ca am trecut micul lor test:
"Bun venit in familie! Nu doream ca fata noastra sa se marite cu un barbat care sa nu poata face fata tentatiilor!"
Atunci mi s-au inmuiat picioarele si am invatat inca o lectie importanta, pe care n-am s-o uit niciodata: tine-ti intotdeauna prezervativele in masina!
.................................................. .....
Un melc se uită la o frunză. Zice:
- Mă, dacă mânc io frunza asta acuma, îi bine. Dacă mai aştept să crească, se face mai mare şi mânc pe săturate!
Şi aşteaptă. În timpul ăsta, o omidă ucigaşă se uită la melc. Şi îşi zice:
- Mă, dacă-l mânc acuma, îi bine. Dacă aştept să mânce frunza aia, se îngraşă şi mânc şi io pe săturate!
Şi aşteaptă. În timpul ăsta, o păsărică se uită la omidă. Şi îşi zice:
- Dac-o mânc acuma, îi bine. Dacă aştept să mânce melcu' ăla, care măncă frunza, o să-mi ajungă şi pe mâine!
Şi aşteaptă. Şi vine un vânător, care împuşcă păsărica. Şi asta cade din copac într-o mlaştină, şi se stropeşte şi se udă toată.
MORALA: Preludiul intens udă păsărica.Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
0 blonda da telefon la Pompieri si începe sa urle:
- Arde, arde veniti repede!!!
- Si cum ajungem la locul incendiului?
- Pai nu mai aveti masinile alea mari si rosii?...
O blonda, o bruneta si o roscata, toate trei gravide, se intalnesc in sala de asteptare a unui cabinet ginecologic. Bruneta spune:
- Cred ca al meu va fi baiat!
- De ce? intreaba roscata si blonda.
- Pentru ca am stat deasupra cand l-am conceput si se spune ca atunci va fi baiat.
- Ooo, zise roscata, atunci eu voi avea o fetita pentru ca a stat el deasupra!
Blonda se gandeste si, cu o privire ingrijorata, intreaba:
- Al meu va fi ied?
Un barbat suna la pompieri:
- Alo, pompierii?
- Da!Care este problema?
- Imi arde de joaca!sigpic
Comment
-
..................................Attached Files- ciudatenii-recunoasterea_calitati.jpg (35.0 KB, 21 views)
- diverse-trabant_cu_cal.jpg (12.8 KB, 18 views)
- diverse-neatentie_la_volan.jpg (39.2 KB, 18 views)
- uimitoarea_romanie-dacia_tunata_0.jpg (31.8 KB, 21 views)
- uimitoarea_romanie-masina_de_cocalar_0.jpg (28.4 KB, 22 views)
- uimitoarea_romanie-nu_faceti_ca_el.jpg (34.8 KB, 22 views)
sigpic
Comment
Comment