Costele, cand pleci?
Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA
Collapse
X
-
Mersi Costele de urari, asa sa fie. Noi plecam pe 6.07 si dormim o noapte in Constanta la niste rude. Ne intoarcem pe 14.07 dar pentru ca am toata luna concediu mai vrem sa ne mai oprim si pe la munte cateva zile. De pe 27.06 si pana prin 4-5.07 am inchidere de luna la servici si trebuie sa bag ore suplimentare ca suntem cam putini la lucru, de aia ziceam ca poate nu o sa mai ajung la intalniri prea curand.
Merge cineva pe litoral in perioada aia ? (06 iulie - 13 iulie)
Comment
-
10 scuze posibile atunci cand te prinde seful dormind la calculator:
1. Cand mi-au facut transfuzia mi-au spus ca este posibil sa se intample.
2.Ma platesti sa lucrez mai INTELIGENT, nu mai MULT.
3.Incercam rezistenta tastaturii.
4.Aplicam si eu o metoda de a-mi scoate lentilele de contact fara sa-mi folosesc mainile.
5.Asa am invatat la cursul de S.L.E.E.P. (Supervisor License for Endurance Engineering Program) la care m-ai trimis.
6.Tocmai visam ca ma gandesc la o solutie pentru problema noastra cea mai arzatoare.
7.Of, tocmai am visat solutia la problema noastra cea mai arzatoare dar m-ai trezit brusc si am uitat-o.
8.No dormeam, ci ma gandeam meditativ ce norocos sant ca lucrez in aceasta firma si am un sef ca dumneavoastra.
9.Ei
10. Si ?sigpic
Comment
-
Un tip isi baga capul pe usa frizeriei si il intreaba pe frizer cat timp mai are de asteptat pana poate sa fie si el tuns, fiind o zi aglomerata, frizerul se uita in jur si ii raspunde: cam 2 ore.Tipul inchide usa si pleaca. A doua zi scena se repeta, a treia zi frizerul il roaga pe un coleg care era mai liber sa vada unde pleaca omul si nu se mai intoarce. Acesta revine in genunchi de ras, cu lacrimi in ochi si ii spune: L-am urmarit pana la tine acasa:
Comment
-
Porcusorul isteric se plimba cu bicicleta.
Iepurasul se alerga pe langã el:
O sa cazi, o sa cazi, o sa cazi!
Deodatã porcusorul cade intr-o groapa, cu bicicleta cu tot.
Iepurasul, de sus:
HA! Ai vazut, ai vazut? Ti-am zis eu!!
Din groapa se aude o voce ragusita:
PARCHEZ UNDE VREAU EU!!!!!
Intr-o seara,un om se plimba prin cimitir.Nefiind atent, cade intr-o groapa.
Omul incepe sa strige:
- Ajutor!!!
- Ajutooor!
- Imi este frig!
La care,apare un betiv si acoperind groapa spune:
- Pai daca te-ai dezvelit!sigpic
Comment
-
Un om avea un papagal care injura. Intr-o zi exasperat, il inchide in camara. Nimic, numai porcarii ii ieseau pe gura papagalului. Il inchide in sifonier. Si mai rau. Il inchide in congelator. Dupa un minut tace. Deschide omul usa congeletorului. Papagalul zice: "Va rog sa acceptati scuzele mele pentru neplacerile provocate, va asigur insa ca nu se vor mai repeta!" Omul sa cada pe spate, nu-i venea sa creada. Tot papagalul: "Apropo... doar asa, de curiozitate; gaina cu ce-a gresit?"
Nebunul se duce la consultatie, la un doctor care avea doi papagali, unul rosu si unul verde, inchisi intr-o colivie. Cum ii vede nebunul le si da drumul, acestia zburand intr-un copac. Doctorul striga la el:
- Ce faci mai nebunule??!!! Adu-mi papagalii inapoi!
Se duce nebunul dupa ei si-i gaseste in copac; il ia numai pe cel rosu si il duce doctorului.
Doc: - Da' tu n-ai vazut ca sunt doi?!? Pe celalalt de ce nu l-ai adus???
La care nebunul: - Da' mata n-ai vazut ca celalalt nu era copt inca ??!!
Comment
-
Un grup de turisti bulgari intr-o excursie in Romania prin muntii Carpati.
La un moment dat se aude un urlet infricosator.
UUUUU-UUUUUUUUUU-UUUUUUUUUUUUUUU.
Speriati si curiosi isi intreaba ghidul despre ce este vorba.
Ghidul le spune glumind:
-La noi in Romania exista un grup de femei foarte frumoase care in momentul in care le vine timpul de imperechere se aduna intr-o "pestera" si isi inalta strigatul hormonal in asteptarea masculilor.
Peste 2 zile cel mai titrat ziar din Bulgaria scria cu litere de-o schioapa.
"15 barbati bulgari au murit calcati de tren intr-un tunel din Romania. Toti erau dezbracati"sigpic
Comment
-
................................sigpic
Comment
-
7 miracole la barbati:
1.. Toti barbatii sunt al dracului de ocupati.
2. Desi suntem ocupati, avem vreme de femei.
3. Desi avem vreme de femei, nu prea ne intereseaza de ele.
4. Desi nu prea ne intereseaza femeile, tot timpul avem una langa noi.
5. Desi tot timpul avem una langa noi, ne mai "dam" si la alta sau altele.
6. Desi ne mai dam la alta sau altele, ne enervam daca femeia cu care suntem ne paraseste.
7. Desi femeia cu care suntem ne paraseste, tot nu invatam din greselile pe care le facem (si tot ne mai dam la altele).
7 miracole la femei:
1. Pentru o femeie, este tot timpul importanta securitatea "materiala".
2.. Desi este important a supravietui din punct de vedere material, ele tot timpul isi cumpara haine scumpe.
3. Desi ele tot timpul isi cumpara haine scumpe, niciodata nu au cu ce sa se imbrace.
4. Desi ele spun ca nu au niciodata cu ce sa se imbrace, tot timpul se imbraca frumos.
5. Desi tot timpul se imbraca frumos, haina pe care o pun pe ele este doar "carpa veche".
6. Desi ele zic ca este doar o "carpa veche", se asteapta de la tine sa le faci complimente.
7.. Desi tu incerci sa le faci complimente, ele nu te cred niciodata..!
Sunt femei care, in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati, asa cum e firesc, se concentreaza asupra unuia pana il extermina. Acestea se numesc "fidele".
Comment
Comment