Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai sa radem Noapte buna colega , vise placute
    sigpic

Comment

• Multumesc Costele, dar de ceva timp nu ma simt tocmai bine, noaptea, tre' sa iau ceva medicamente sa pot dormii, in fine....ceva este, o sa vad io......
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Esti inca tanar ,si poti sa treci si hopul asta ,daca ai buna vointa !!!!!!!!!!!!!!!!
        sigpic

Comment

• Costele, eu am zis ca nu pot sa dorm bine, lasa hopul !!!!
          sigpic

Comment

• neata colega
            BANCURI CU NEBUN

Trei nebuni faceau galagie intr-un avion.
            Pilotul ii spune copilotului:
            -Du-te sa vezi ce e cu ei.
            Copilotul vorbeste cu nebunii si se intoarce in carlinga.
            Pilotul il intreaba:
            -Ce ai facut de i-ai linistit?
            -Ne-am jucat de-a scoala si i-am trimis sa-si faca temele.
            Dupa cinci minute, nebunii incep din nou sa faca galagie si pilotul ii spune copilotului:
            -Du-te sa vezi ce mai vor de data asta.
            Copilotul se duce la ei si cand se intoarce pilotul il intreaba:
            -Ce ai facut?
            -Le-am corectat temele si deoarece le facusera bine, le-am deschis usa si au iesit toti in pauza!
            sigpic

Comment

• Poate...bancuri cu nebuni, asa da, merge !!!! sau nebunii de la L.C.Deva si asa merge
              sigpic

Comment

• MULTUMESC COLEGA

Anunt in ziar:
                "Barbat bine, simpatic, necasatorit, fara antecedente, cu masina, casa cont in banca - dolari, euro - credincios, tin posturi, nu beau, nu fumez, iubitor de femei frumoase pana in 30 de ani, impatimit de muzica disco, tehno, rock, pop. Nu caut nimic, doar ma laud."

La o mare reuniune de doctori, organizatorul ii pune pe fiecare sa le povesteasca cea mai mare inventie a lor. In finala ajung un doctor din Romania si unul din Ungaria.
                Incepe ungurul: Eu i-am pus lu' maica-mea un ochi din sticla. Dupa cateva zile a inceput sa vada cu el si de atunci a ramas cu acel ochi pana in ziua de azi.
                Romanul: Eu i-am pus unui pacient in loc de p*** un deget de la picior si dupa cateva zile a avut erectie si apoi a inceput sa f***.
                La care unguru: Ba, cine a mai vazut asa ceva?
                Romanul: Ma-ta, cu ochiul ei de sticla.
                sigpic

Comment

• Numai prostii, mi-e rusine !!!!
                  sigpic

Comment

• sal!
                    sper ca nu-i cu suparare daca pun si eu un banc

Bula vine intr-o zi cu ochiul umflat la scoala. Profa il intreaba ce a patit.
                    − Pai, stiti, suntem o familie saraca, si eu cu mama si cu tata dormim in acelasi pat.
                    − Si?
                    − Pai, aseara tata ma intreaba :”Bula,dormi?” la care eu zic “nu”, si atunci tata imi da un pumn in ochi…
                    − Vezi, zice profa, daca diseara tac-tu te intreaba din nou, tu sa taci, ai inteles Bula?
                    − Bine doamna profesoara, asa am sa fac…a doua zi bula vine cu amandoi ochii umflati…
                    − Ce-ai patit, n-ai facut cum ti-am zis?
                    − Ba da, cum nu, asa am facut. M-o intrebat tata daca dorm si eu am tacut
                    din gura. Apoi l-am auzit pe tata zicand :”hai!” la care eu am intrebat:
                    “unde?”
                    A treia zi bula vine cu toti trei ochii umflati…
                    − Ce-ai patit, n-ai facut cum ti-am zis?
                    − Ba da, cum nu, asa am facut. M-o intrebat tata daca dorm si eu am tacut
                    din gura. Apoi l-am auzit pe tata zicand :”hai!” si eu am tacut din gura.
                    si dupa un timp am auzit-o pe mama: “ah, ma maninca!” si pe tata: “ah, ma maninca!”.
                    Si atunci am iesit in balcon si-am inceput sa urlu: “sariti ca ne maninca pe toti!”
                    Urmatoarea zi Bula vine si mai batut la scoala.
                    Profesoara:
                    − Bula ce s-a mai intamplat?
                    Bula:
                    − Pai , stiti , aseara cind tata m-a intrebat daca dorm eu am tacut…
                    − Si?
                    − Si cind a zis "hai" eu am tacut…
                    − Si?
                    − Si cind mama a zis ca o maninca eu am tacut…
                    − Si?
                    − Si la un moment dat mama zice : ” Se deschide gara…” , iar tata ” Vine trenul ”
                    − Si?
                    − Si eu atunci am tipat : ” STOP! Biletele la control!…”

- De ce croncane ciorile?
                    − Nu intra in viteza...
                    Last edited by hriberiu; 11 July 2009, 01:26.
                    sigpic42.453.149

Comment

• Multumim d-nule Hriberiu !!!
                      sigpic

Comment

• Mulţumim d-ule Hriberiu!!! Înţeleg că-ţi place la noi la LC Deva şi te mai aşteptăm!!!

Comment

• Doua bufnite stau pe o creanga: una la un moment dat una spune: buhuhu, iar cealalta raspude: da buhuhu la ma-ta ca mai speriat

INTR-UN SAT DIN ARDEAL LA C.A.P. SEDINTA DE PARTID
                          Intr-un sat din Ardeal la C.A.P. sedinta de partid la care participa si inspectia de la judet. La probleme personale se ridica badea Gheorghe care spune:
                          -No amu eu am o vaca rosie si una alba! Si taurul vecinului sare gardul si o fu*e pe a alba!
                          Presedintele se face rosu ca racu. Il ia deoparte si-i spune ca e inspectie de sus altadata sa vorbeasca mai frumos. Peste ceva timp inspectie de la minister. Badea Gheorghe o zice tot cum stia el. Presedintele ii zice:
                          -Bade ma faci de rusine ma baga astia in puscarie ca in sedinte de partid se vorbeste asa urat.
                          Peste putin timp sedinta. In inspectie Ceausescu. Presedintele ii spune lu badea Gheo':
                          -Te rog frumos nu ma face de ras daca vrei sa-ti zici pasul zi si tu ca "i-a facut o surpriza".
                          Vine sedinta, probleme personale presedintele nu vrea sa-l lase pe Gheo' sa-si zica pasul dar se baga to'a'su asa ca badea Gheo' ii zice:
                          -No amu eu am o vaca rosie si una alba! Si taurul vecinului ii place de vaca alba si mereu sare gardul, il strica, imi face gradina si grajdul praf. Si azi dimineata o facut la fel si io facut o surpriza vacii albe, ... a fu*ut-o pe a rosie!
                          sigpic

Comment

• Costeleeee...iar prostii, la naiba !!!!
                            sigpic

Comment

• Daca nu mai ai Bancuri acum someji ? la tine toate sunt prostii??????
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google