Iti multumim BC08VDS tare ptr. melodie ,este superba , dar nu ptr. noi ,dupa cum se vede
Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA
Collapse
X
-
De ce nu se casatoresc femeile?
-?!?
Deoarece tin mai bine o slanina in frigider,decit un porc in sufragerieAttached Filessigpic
Comment
-
Amu' io !!!
Trei soareci intr-un bar trageau shot-uri de tequila.Primul toarna un shot, isi umfla muschii si incepe: - Ba fraierilor, voi stiti capcanele alea de soareci pe care le pun bulangiii de oameni cu o bucatica de cascaval inauntru? Ei bine, io desfac dintii aia, fac vreo 20 de tractiuni la capcana , iau cascavalul si o sterg, ba!!! - Mama , ce tare e asta! Al doilea isi pune tequila, se scutura si zice: - Brrr, stiti voi grauntele alea mici si roz,bobitele alea de grau cu otrava ? Eu iau cateva boabe, le pisez, le pun pe o foita si pac! le trag pe nas! - Ba ... asta e nebun de tot! auzi, se drogheaza cu otrava! Al treilea isi pune si el un paharel, il da pe gat, se incordeaza, se scutura un pic si o ia la fuga. - Unde fugi dementule? - Ma duc sa F__ pisica !!!
?n curtea taraneasca, una dintre gaini a ouat un ou de jumatate de kilogram.
- Ne spui si noua cum ai reusit? o intreaba celelalte gaini.
- Secret de familie.
- Proiecte pe viitor?
- Voi oua un ou de un kilogram.
?l intreaba si pe cocos cum au reusit.
- Secret de familie.
- ?i care-ti sunt proiectele pe viitor?
- Sa pocesc mutra strutului.
Se plimba iepurasul prin padure. ?i ursul se plimba prin padure. Hop, prinde iepurasul si-l bate. Pe acolo trece calare un cavaler, pe un cal negru, cu masca neagra, cu pelerina neagra. Se opreste, snopeste in bataie ursul, isi scoate apoi sabia si face un Z mare in blana lui. Apoi se urca pe cal si pleaca mai departe. Iepurasul cu greu isi revine, si sopteste:
- Multumesc, Zuperman!
Un papagal, care nu avea si el pe cine f..e, se duce la magar sa-l invete si pe el cum sa faca s-o puna cu cineva.
- Bai papagalule, mergi si tu la vulpita, ca stiu ca e mare curva si propune-i si tu ceva.
Merge papagalul la vulpe si ii face propunerea, dar este refuzat. Se duce din nou la magar:
- Ce-ai facut, ma?
- Pai i-am propus sa o punem!
- Pai nu asa, ma! Te duci si o inviti in oras si apoi ii ceri sa o puneti!
O scoate papagalul pe vulpita in oras si seara ii propune sa o puna, dar este refuzat din nou. Se duce iar la magar:
- Acum ce-ai facut, ma?
- Am facut cum m-ai sfatuit, dar m-a refuzat din nou.
- Du-te acum si invit-o in oras si dai si ceva de mincat, si de baut, ca eu asa am facut si nu m-a refuzat apoi!
Face papagalul intocmai, dar este refuzat din nou. Se supara magarul si zice:
- Hai cu mine, sa-ti arat eu.
Se duc amindoi la vulpita, o ia magarul direct si i-o pune!
Morala: Cu o femeie trebuie sa fii magar, nu papagal!
Un tip bate la poarta unei case. Un ciine se ridica in doua picioare si-i spune:
- Stapinul nu e acasa!
Tipul lesina de spaima. Cind isi revine, il intreaba pe ciine:
- Pai, daca esti ciine, de ce nu latri?
- N-am vrut sa te sperii!
Un tip speriat intra intr-un restaurant:
- Al cui este pitbull-ul de la intrare?
Un tip ii raspunde plictisit:
- Este al meu, care-i problema?
- Sint dezolat, dar caniche-ul meu tocmai l-a ucis pe al dv.
- Imposibil, ciinele meu sa fie omorit de un caniche... Ma faceti sa rid. Cum se poate ca o javra prapadita sa-i faca asta fiarei mele?
- Cred ca pitbull-ul dv. s-a inecat in timp ce imi minca caniche-ul.
cam atat...las' pe alti preteni....sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
-
...pai la voi s-a inchis topicul de genul acesta...motiv necunoscut si neintemeiat,zic eu...
Si ca sa fiu si eu on topic...cu o tema de actualitate:
Un viermisor care tocmai a iesit dintr-un c*cat o intreaba pe maica-sa:
-Mama, noi putem trai intr-un mar?
-Da, fiule.
-Dar intr-o banana?
-Da, fiule.
-Atunci de ce traim intr-un *****?
-Pentru ca asta-i tara noastra fiule !
UN politist vede un copilas jucandu-se in nisip :
- Ce faci tu aici mai copilas ?
- Ce sa fac, un politist nene !
- Si cum il faci tu pe nenea politistu ?
- Pai.. . putina apa, putin nisip si putin ***** !!
Zdrong, trosc, buuummm,.. il rupe gaborul pe copil. A doua zi il
vede iar :
- Ce faci tu aici ?
- Un politist !
- Si cum il faci ?
- Putina apa, putin nisip si putin ***** !!
Iar il rupe politistu pe copchil si se intalnesc a treia zi :
- Ce faci tu aici ?
- Un pompier nene !!
- Si cum il faci ?
- Putina apa si putin nisip !!
- Si ***** nu pui ?
- Nu, ca iese politist !!!
Comment
-
Doi scoţieni se plimbă pe stradă. Trec prin faţa unui bar, cînd unul îi spune celuilalt:
Bei o bere?
Da!
Atunci grăbeşte-te! Te aştept!
Eşti beţiv atunci cînd:
1. Ai discuţii în contradictoriu cu obiectele din jur şi mai şi pierzi.
2. Trebuie să te ţii de asfalt ca să nu cazi de pe trotuar.
3. Serviciul te împiedică să bei destul.
4. Doctorul tau găseşte sînge în alcool la analize.
5. Scaunul de la WC se loveşte repetat şi cu înverşunare de capul tău.
6. Ajungi să crezi că alcoolul e una dintre grupele de alimente.
7. 24 de ore pe zi, 24 de beri într-o ladă - coincidenţă? S-o crezi tu!
8. Două mîini şi doar o gură - asta chiar că e o problemă cu băutura.
9. Vezi mai bine dacă ţii un ochi închis.
10. Nenorocita aia de parcare s-a mutat mai încolo cît erai tu în cîrciumă.
11. Cazi de pe podea.
12. Pe băieţii tăi îi cheamă Tuborg şi Heineken.
13. Auzi, ştii ce, dă-o-ncolo de masă de seară, 5 beri fac cît o friptură cu cartofi prăjiţi.
14. Ţînţarii încep să zboare aiurea după ce te-nţeapă pe tine.
15. Te trezeşti în dormitor, chiloţii sînt în baie, adormi îmbrăcat...
16. Toată cîrciuma te salută cînd intri înăuntru.
17. Ai impresia că cele patru grupe de alimente sînt cofeina, nicotina, alcoolul şi femeile.
18. Pisica vecinului devine tot mai apetisantă, pe zi ce trece.
19. Zoe Petre arată bine.
20. Nu-ţi recunoşti nevasta decît dacă te uiţi la ea printr-un fund de pahar.
21. Bestia aia de elefănţel roz iar te-a urmărit pîn-acasăsigpic
Comment
-
Costele am mai gasit ceva prin fundul straiti!!!
Intr-un tren ce mergea de la Deva la Alba Iulia, in acelas compartiment, erau o doamna mai in virsta cu fiica ei, linga tinara fata statea un domn mai in virsta, in partea opusa stateau doi tineri, unul din Deva si unul din alba. Tot timpul calatoriei cel din deva(tanar) nu inceta sa faca complimente fetei. La un moment dat, trenul intra in tunel si se aude un sarut prelung si o "cirpitura" de palma. Dupa ce trenul iese din tunel fiecare se gindea:
Doamna in virsta: "Timpitul asta de bosorog a incercat sa ma sarute, da' din gresala a sarutat-o pe fica mea si ea la "pocnit".
Domnul in virsta: "Timpitii astia tinerii au incercat sa o sarute pe asta mica si au luat-o peste gura."
cel din deva: "Zapacitul asta de albanez a incercat sa sarute fata, ea a crezut ca eu am incercat sa o sarut si mi-a trasnit una."
Albaiuleanu: "Abia astept sa mai prind un tunel, sa mai imit odata zgomotul unui sarut si sa ii mai trag o palma deveanului asta, ca asa ma inerveza "moca" lui, de numa!"
Un ardelean vine in Bucuresti si asteapta verdele la un semafor. Un sofer trece cu viteza printr-o balta si-i umple pe toti cu zoaie, din cap pina-n picioare. Bucurestenii urla dupa el scosi din minti, numai ardeleanul se uita mirat.
-Apoi, stati linistiti ca trebe s-opreasca.
-Ce s-opreasca dom'le, esti timpit?! N-ai vazut ce viteza avea?
-Apoi cum, nu opreste?
-Nu. Da' mata pe ce lume traiesti?
-Apoi la noi in Ardeal, cind se-ntimpla de te uda un sofer, apoi opreste, te ia in masina, isi cere iertare, te duce acasa, iti da sa maninci si nu se lasa pina nu stai la el vreo trei zile in gazda pe banii lui. Iar la plecare iti cumpara si televizor.
-E, pe dracu', zice bucuresteanul. Ti s-a intimplat matale asta!?
-Nu mie, da' i s-o-ntimplat nevesti-mii!
-No,ia zâ-mi mie ma, Vasile, tâie ce-ti place mai mult, Craciunu' sau sexu'?
-Apoi ma, Ioane, parca-mi place mai mult Craciunu'.
-Fir-ar ma, Vasile, cum asa?!
-Apoi, parca-i mai des, ma.
Mergand spre casa cu nevasta-sa, un ardelean vede un taxi si se gandeste sa-l ia. Intrand in masina, se adresaza taximetristului:
-Cat face pana acasa?
-20 de mii.
-Da' ...daca vine si nevasta?
-Pai,...tot atat.
-Vezi, nevasta, ti-am zis eu ca nu faci nici un ban!
Cu Dedicatie:
Intorcandu-se de la coasa cu caruta plina, Costel isi mana de zor calul "ajutat" de bici.
La un moment dat, satul de atata cotonogeala, calul se opreste in drum , se intoarce catre Costel si, cu o privire plina de expresivitate, ii spune:
"Mai Costele, da-o ma-n colo de treaba! Dai in mine ca intr-o vita. Nu te gandesti ca sunt si eu din carne, ca simt fiecare lovitura si sufar enorm."
Auzindu-si calul vorbind, ingrozit, Costel arunca haturile din maini si o rupse la fuga peste fanete livid la fata. Credinciosul lui caine ii urma indeaproape.
La un moment dat, obosit, Costel se opri si se aseza pe o piatra. La scurt timp sosi si cainele care, gafaind, ii spuse:
"Ba Costele, sa fiu al dracului , ce m-a speriat calul ala cand a inceput sa vorbeasca!"
Un devean se urca grabit in tramvai. Pune sapca pe un scaun si merge rapid sa-si perforeze biletul. Cand vine la scaun, uita de sacosa, se aseaza pe ea, dar se ridica urgent strigand disperat:
-Aoleu, ouale!
O femeie curioasa il intreaba:
-Domnule, aveti oua in sacosa?
-Nu. Cuie!
Costel era pe camp si tragea la coasa. Vine Ovidiu din sat, striga:
-Hai, Costele acasa ca a murit soacra-ta!!!!
Costel muncea in continuare.
-Hai ma ca a murit soacra-ta, striga Ovidiu dupa ce se mai apropie!!!
Costel, nimic...Ajunge Ovidiu langa Costel si-l intreaba :
-Ma, tu nu azi cand te strig? Hai acasa ca a murit soacra-ta.
Costel raspunde :
-Intai munca si apoi PLACEREA...
Langa un oras din Ardeal(Deva) aterizeaza o farfurie zburatoare. Autoritatile iau imediat masura de a anunta satenii despre acest eveniment si despre comportarea pe care trebuie sa o aiba daca intalnesc cumva un extraterestru.
"Dragi deveni,pe izlazul de langa orasul nostru a aterizat o farfurie zburatoare. Daca din intamplare intalniti un extraterestru va sfatuim sa va pastrati calmul, sa nu incercati sa ii agresati in vre-un fel - ba din contra - fiti prietenosi si incercati prin gesturi si putine cuvinte sa comunicati. Ca sa ii puteti recunoaste va informam ca extraterestrii sunt: mici, verzi, au ochii bulbucati si mainile pana la pamant"
Spre seara, Costel era la coasa. Si cum cosea el vede un "omulet" mic, verde, cu ochii bulbucati si mainile pana la pamint. Se apropie incet sa nu-l sperie si ii spune:
- Eu... Costel... cosas... cosesc.
La care omuletul ii raspunde:
- Eu... Ovidiu... padurar... ma c*c...
Un devean in tren. Langa el, un sac urias blocheaza culoarul. Trece controlorul si-i zice:
-Ia, domnule, sacul si pune-l colo, sus, in compartiment, ca e destul loc, nu mai incurca circulatia!
-No, las, ca-l pun eu...
Dupa un timp, controlorul revine:
-Bade, nu ti-am spus sa iei sacul asta din drum si sa-l pui sus in compartiment?
-No, las', ca-l pun - raspunde deveanul.
-Ma, sa nu te joci cu mine - adauga controlorul - ca-ti trag o amenda de nu te vezi!
Dupa un timp, controlorul apare din nou:
-Cum, ma, n-ai pus sacul unde trebuie, sa nu mai incurci lumea? Ei, lasa, ca vezi acum pe dracu'!
Si, nici una, nici doua, ii arde o amenda usturatoare. deveanu plateste, iar controlorul pleaca. Dar un alt calator, care vazuse totul, nu se abtine si-l intreaba pe devean:
-Bine, domle, ai preferat sa platesti amenda? Ce mare greutate era sa pui sacul unde ti s-a spus?
La care bietul deveanu raspunde:
-Pai, cum sa-l pun, domnule draga, ca nu-i sacul meu!
Comment
-
Originally posted by kenjiro_sanga View PostEheee, Colectionarule, ne bagi din greu !!! multumim dar nu trebuia !!!
Comment
Comment