Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ia treceti pe bancuri si poze haioase
    Attached Files
    sigpic

Comment

• Vereeeeeeeeeeee ce ne facem??? Azi mâine sărbătorim de un AN de LC Deva şi n-avem bufniţe, n-avem vrăbiuţe.............iar unii vor să mănânce pizza de la Maxxa şi să povestească cu "cucuvelele" dar în rest e PAUZĂ!!!
      P.S. Sunt curios să văd câţi din cei cu apariţii meteorice vor fi prezenţi la un AN de LC Deva!!!

Comment

• 5-6 cucuvele ,dar vrabiute,bufnite ??????? .......asteptam replica sau surpriza
        sigpic

Comment

• Oooooooooo, pai nu ti-e clar...CUCUVELELE vor fi la loc de cinste..si daca vreo vrabiuta sau bufnita va vrea sa fie prezenta....atunci : MINUNEEEEEEEE....
          sigpic
          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• trebuie sa intelegem ca a venit iarna si au plecat in tari calde...cred...
            Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Bravo secretare ,punct lovit punct ochit , lucrezi cunva la electrica ?
              sigpic

Comment

• Originally posted by kklaus View Post
                trebuie sa intelegem ca a venit iarna si au plecat in tari calde...cred...
                Eu la întâlnirea aniversară LC Deva de 1 an de zile am ajuns provocat de alţii!!!
                DAR DORESC ŞI PROPUN TUTUROR CELOR CARE VREAU UN LOGAN CLUB DEVA PUTERNIC să fie alături de cei care au pus bazele acestui club. Eu recunosc că nu am fost la prima întâlnire LC Deva, dar nu din rea voinţă!! Dar aş fi nemaipomenit de bucuros ca cei care de-a lungul anului 2009 au participat mai mult sau mai puţin la acţiunile LC Deva să fie prezenţi la 1 AN DE LC DEVA!!!! Chiar fără vrăbiuţe şi fără bufniţe trebuie să ne pregătim de acest eveniment!!! Şi să chemăm alături de noi pe cei care au contribuit la activitatea acestui club iar din motive subiective sau obiective nu au ţinut pasul cu noi!!! Cine ştie??? Poate că din afara evenimentului vor putea să aprecieze la adevărata valoare activitatea noastră din acest an!!!
                P.S. A venit momentul când nu discutăm de ţări calde sau ţări reci!!! Discutăm de LC Deva!!! Iar dacă va fi să discutăm de un LC DEVA cu mulţi membrii ar fi nemaipomenit!!!

Comment

• eu oricum voi fi...ca vreti sau nu,de mine nu scapati.
                  nu am fost de prima data dar acum ma consider printre primii si asta datorita voua (si mie,normal)
                  Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• daca faceti aniversarea vinerea voi fi prezent si La multi ani !
                    sigpic #

Comment

• Mihai Eminescu ii scrie o poezie lui Titu Maiorescu:
                      “Capul tau,sub clar de luna,
                      Seamana cu-n cap de…”
                      .Dupa o saptamana primeste Mihai Eminescu raspunsul cam asa:
                      “Frumoasa poezie dar ultimul cuvant de ce mi l-ai mancat?”
                      sigpic

Comment

• buna seara, imi pare rau ca din motive tehnice nu am putut fi prezent pe site pentru a ma putea pune bine cu MAFIA LC DEVA dar sper sa mai apara si alte vrabiute pentru a nu fi singurul mancat de viu dupa cotitura

Comment

• Flopi scuze , asteptam o prezentare din partea ta ........la fiecare Thread
                          sigpic

Comment

• flopi fi rau ca dupa aia esti bufnita si in timp cucuvea,bafta.
                            sigpic #

Comment

• Adimrv frumoasa incurajare esti unicul care face asa ceva .
                              sigpic

Comment

• imi pare rau ca nu am fost prezent dar ma lasat calculatorul balta ...

merci adimrv ;)
                                Last edited by flopi; 16 November 2009, 22:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google