Ia treceti pe bancuri si poze haioase
Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA
Collapse
X
-
Vereeeeeeeeeeee ce ne facem??? Azi mâine sărbătorim de un AN de LC Deva şi n-avem bufniţe, n-avem vrăbiuţe.............iar unii vor să mănânce pizza de la Maxxa şi să povestească cu "cucuvelele" dar în rest e PAUZĂ!!!
P.S. Sunt curios să văd câţi din cei cu apariţii meteorice vor fi prezenţi la un AN de LC Deva!!!
Comment
-
Originally posted by kklaus View Posttrebuie sa intelegem ca a venit iarna si au plecat in tari calde...cred...
DAR DORESC ŞI PROPUN TUTUROR CELOR CARE VREAU UN LOGAN CLUB DEVA PUTERNIC să fie alături de cei care au pus bazele acestui club. Eu recunosc că nu am fost la prima întâlnire LC Deva, dar nu din rea voinţă!! Dar aş fi nemaipomenit de bucuros ca cei care de-a lungul anului 2009 au participat mai mult sau mai puţin la acţiunile LC Deva să fie prezenţi la 1 AN DE LC DEVA!!!! Chiar fără vrăbiuţe şi fără bufniţe trebuie să ne pregătim de acest eveniment!!! Şi să chemăm alături de noi pe cei care au contribuit la activitatea acestui club iar din motive subiective sau obiective nu au ţinut pasul cu noi!!! Cine ştie??? Poate că din afara evenimentului vor putea să aprecieze la adevărata valoare activitatea noastră din acest an!!!
P.S. A venit momentul când nu discutăm de ţări calde sau ţări reci!!! Discutăm de LC Deva!!! Iar dacă va fi să discutăm de un LC DEVA cu mulţi membrii ar fi nemaipomenit!!!
Comment
Comment