Kklaus, nu ai vrea sa fii in locul lui
Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA
Collapse
X
-
Comment
-
Intr-o buna zi, la poarta Raiului, un tip foarte ofticat. Sfantul Petru il ia de-o parte:
- Ce-i fiule, care e problema ?
- Pai, nu se poate dom`le, uita-te la mine, am 35 de ani, sanatos, puternic, nu fumez, nu beau, nu sunt casatorit... seara ma culc linistit si dimineata ma trezesc mort, in ceruri? Trebuie sa fie o greseala !
- Mmmm, nu s-a mai intamplat pana acum, dar, in fine, sa vedem. Cum spui ca te cheama fiule ?
- Manivela, Grigore Manivela!
- Si ce meserie zici ca ai avut ?
- Mecanic auto.
- Aha, gata, uite, am gasit fisa ta... pai s-a lamurit fiule, uite, aici scrie ca ai murit de batranete!
- De batranete?! Cum de batranete ?
- Pai da, ca am insumat orele de manopera din facturile tale, si a iesit ca ai peste 100 ani!
Comment
-
bog_82_ABO E bun bancul
trei bufnite
Trei bufnite stau pe o creanga. Prima zice: "buhu", a doua zice: "buhuhu" si a treia zice: "buhuhuhu". Prima scoate pistolul si o impusca pe a treia.
A doua zice:
-De ce ai impuscata-o?
Prima zice:
-Pai stia deja prea multe.sigpic
Comment
-
Intr-o padure, o bufnita il intalneste pe iepuras si-l intreaba:
“Ce-ai facut, ba, iepurasule, de esti atat de murdar de sange???”
“Pai, ursoaica m-a folosit drept tampon…”
A 2-a zi, iepurasul curat o intalneste pe bufnita, care ii spune suparata:
“Bah, ce taran esti! I-ai spus ursoaicei ca tampoanele cu aripioare sunt mai bune…”sigpic
Comment
-
Originally posted by kenjiro_sanga View PostTot suparat esti de o perioada de timp....tre' sa te caut sa vedem ce ai !?
Comment
-
cand te gandesti ca luna aceasta trebuie platite rata la masina ,ITP ,asigurarea , rovinieta , si urmeaza revizia ,cand vi dupa 2 luni de somaj tehnic.......................ce ziceti, secretare si manager
hai treceti la glume si bancurisigpic
Comment
Comment