Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scufita Rosie stia drumul de acum catre casa bunicii si a luat-o pe unde trebuie. Sora-sa, Scufita Verde, nu stia drumul si a luat-o peste tot...
    sigpic #

Comment

• Inseamna ca nevasta ta are de lucru si tu pe forum.....rusinicaaaaaa
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• - Ce o impiedica pe o blonda sa faca facultate?
        Raspuns: - Liceul.
        sigpic #

Comment

• Te spun la nevasta-ta
          sigpic

Comment

• Ce spune o blonda care este in varful carierei sale profesionale?
            - "Bine ati venit la McDonald's !"
            sigpic #

Comment

• Un cuplu apare la curs si pt ca erau certati, femeia se aseaza in primul rand iar barbatul in ultimul. La un moment dat profesorul zice:
              - Un taur sanatos trebuie sa aiba pana la 12 cuplari pe zi....
              Femeia din primul rand:
              - Ma scuzati, profesore, cate?
              - Pana la 12.
              - Repetati, va rog, pentru ultimul rand !
              Barbatul din ultimul rand:
              - Spuneti-mi, profesore, este vorba de cuplarile cu o singura vaca sau cu 12?
              - Desigur, cu 12.
              - Multumesc. Repetati, va rog, si pentru primul rand....

Un apel telefonic la o agentie de turism:
              - Organizati excursii in Egipt?
              - Da, desigur....
              - Spuneti-mi, va rog, ce statiuni balneare sunt acolo?
              - Sharm-el-Sheick, Hurgada, Taba, Nuveiba...
              - Stop.... Nuveiba. Nuveiba e bun!
              - Când doriti sa plecati, cate persoane?
              - A, nu, nu plecam. Noi doar rezolvam integrame...

- Dragul meu, in curand vom fi trei...
              - Asta e o veste buna! raspunse el sarutand-o
              - Mama a obtinut divortul si va veni sa locuiasca cu noi...

Doi tineri stateau pe o banca. Dupa o ora de liniste, baiatul se decide sa rupa tacerea :
              - Nu vrei sa mergem la mine in apartament?
              La care fata raspunde:
              - Nu aveam de gand, insa m-ai convins !!!

- Doamnelor si domnilor, avionul nostru se va prabusi in ocean si in jur e plin de rechini. Luati de sub scaune vestele de salvare si cutiuta cu crema... este ca sa va ungeti pe corp, impotriva rechinilor..
              - Si nu ne mai mananca?
              - Ba da, dar cu scarba..
              ala' micu cu Loganu rosu!!!
              Micutzu Julyo...
              sigpic

Comment

• Un motan se plimba pe camp. O vaca il intreaba:
                -Asa mic si deja ti-a crescut mustata ?
                -Si tu asa mare si tot fara sutien?

Se întâlnesc doi amici pe stradă, şi-ncep să-şi povestească fleacuri… Unul dintre ei:
                - Să vezi ce-am păţit weekendu trecut. Eram la bâlci cu copiii şi văd pe una cu nişte baloane. Şi în loc să-i zic „Doamnă, ce baloane frumoase aveţi”, i-am zis din greşeală „Doamne, ce balcoane frumoase aveţi”, îţi dai seama?
                - Ei, asta-i nimic, eu stâteam ieri dimineaţa cu nevasta la micul dejun, şi în loc să-i zic „dragă, dă-mi te rog untul”, i-am zis din greşeală „f....-ţi morţii mă-tii că de când m-am însurat cu tine m-am nenorocit”.

Ion si Maria sarbatoreau 20 de ani de casatorie. Ion iese pe balcon si fumeaza tigara dupa tigara.
                Maria: ce-ai patit Ioane?
                Ion: stii cand ne-a prins tactu in capita?
                Maria: da, si ce?
                Ion: si a zis ca daca nu ma insor cu tine fac 20 de ani de parnaie?
                Maria: da.
                Ion: eee, maine iesam.

- Ce fac doi politisti intr-un dulap?
                - Echipa mobila!

I: Ce are o femeie cu doua oua in mana?
                R: Atentia totala si nepartinita a barbatului…

O trupa de politisti se aduna in jurul sefului. - Atentiune! - zice sefu', incepem operatiunea! Potriviti-va ceasurile! E 11:48. Pentru cei care au afisaj digital: betisor, betisor, scaunel, om de zapada...

Un sofer ajunge cu masina pe malul unui rau si-l intreaba pe politist, care pescuia, daca e adanca apa. Acesta-i raspunde ca nu este. Soferul intra cu masina in rau, se scufunda, abandoneaza automobilul, iese cu chiu cu vai din apa si-ncepe sa tipe la politai:
                -Ai zis ca e apa mica si uite ca era sa ma inec!
                -Pe onoarea mea, acum 10 minute era mica, au trecut niste rate si le ajunge abia pana la piept!
                Last edited by mikebike72; 25 February 2010, 10:49.

Comment

• Un tip intra intr-un bar tot zgariat pe fata, pe maini, pe picioare si cu hainele sfasiate. Vazandu-l astfel, prietenii il intreaba ce i s-a intamplat:
                  − Tocmai am ingropat-o pe soacra-mea.

− Si ce legatura are asta cu zgarieturile tale?

− Nu vroia...

.................................

.............................................

Doua blonde la o receptie simandicoasa, dupa ce au defilat pe la bufet una-i spune celeilalte:

"Draga, hai sa plecam! Vinul cica e vechi, icrele sunt negre!"
                  Micutzu Julyo...
                  sigpic

Comment

• "Doi rebusisti pe o banca:
                    Organ sexual la femeie...
                    Orizontal sau vertical?
                    Orizontal.
                    Gura!"

Un tip merge la primarie sa caute de lucru. Cel care ii ia interviul il
                    intreaba:
                    - “Ai facut armata ?”!
                    - “Da, raspunde omul. Am fost in Afganistan timp de 2 ani”.
                    - “Bun, asta iti va aduce niste puncte suplimentare”, zice angajatorul.
                    - “Ai fost ranit sau ceva de genul asta ?”
                    - “Da, zice omul, o grenada a cazut langa mine si mi-a smuls testiculele”
                    - “Foarte bine, zice angajatorul. Esti angajat. Vino maine dimineata pe
                    la 10”.
                    Omul intreaba surprins:
                    - “Dar daca programul este de la 8 la 16, de ce trebuie sa vin eu de la
                    10 ?”
                    - “Pai, zice angajatorul, primele doua ore stam degeaba si ne scarpinam la c**ie. N-are rost sa vii si tu pentru asta…

Comment

• O tipa in fusta stramta si scurta vrea sa se urce in autobuz. Da sa ridice piciorul pe scara... dar intalneste privirea calatorilor atenti la miscare - se vedea cam totul. Asa ca discret, duce mana la fermoarul de la spate si il descheie putin sa-si coboare usor pe solduri fusta...
                      Incearca din nou sa urce.... tot asa. Se descheie mai mult la fusta - tot nimic. A treia oara - idem.
                      In spatele ei - un cioban. Asta o ia de umeri si o urca.
                      Tipa revoltata:
                      - Nesimtitule, pui mana pe mine?!!?
                      Ciobanul:
                      - Apoi domnita draga, dupa ce m-ai descheiat de 3 ori la slit am crezut ca suntem prieteni....
                      .................................................. ...........................
                      10 femei asteptau la poarta raiului.
                      - Cine si-a inselat barbatul sa faca un pas in fata, zice Dumnezeu.
                      9 femei fac un pas in fata, doar una ramane pe loc.
                      - Sefu, intreaba un inger, cu surda ce facem?
                      Micutzu Julyo...
                      sigpic

Comment

• Usor copii
                        sigpic

Comment

• O Femeie sta la ocazie in Apahida. Opreste o masina. Femeia:
                          - Bade, sui pe mine pan' la Cluj?
                          Soferul:
                          - Sui, sui, dar cine mai mana motorul?

Taranii dintr-un sat din Ardeal se plang primarului:
                          - Domnule primar, de cateva saptamani a aparut un om la noi in sat si toate femeile pe care le prinde le f*te.
                          - Si... nu ati luat masuri?
                          - Ba da, dar oricum am masura, tot a lui e mai mare!

La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazima
                          de gard si incepe sa caste ochii in jur.Gardianul:
                          - Bade,ia bicicleta de-aici ca vin ministrii,primul-ministru...
                          - No,ca nu-i bai,i-am pus lacat

.Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el, pe care scria: “E gratis, il vrei, ia-l acasa.” 4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el. Si-a dat seama ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta, asa ca a decis sa schimbe cartonul: “Frigider de vanzare cu 100 ron.” A doua zi cineva l-a furat!

1. Ion si Maria, familie de gospodari ai satului. Cum viata era tot mai grea, se gîndesc sa mai faca economii:
                          - Auzi, Marie, daca tu ai avea patru tîte, n-ar mai trebui sa tinem vaca!
                          - Daca tu, Ioane, ai avea doua scule, n-ar mai trebui sa tinem sluga!

2. Ion si Maria în sura. Ion catre Maria:
                          - Marie, tîpa jos fusta...
                          - Vai, Ioane, e rusine...
                          - Da-o jos ca eu îs barbat si stiu de toate...
                          Maria da jos fusta...
                          - Marie, da-ti jos ciorapii...
                          - Vai, Ioane, nu pot, e rusine...
                          - Da-i jos cum îti spun, ca eu îs barbat si stiu de toate...
                          Maria da jos ciorapii...
                          - Marie, da jos chilotii...
                          - Vai, Ioane, e rusineee...
                          - Marie, da jos chilotii ca eu îs barbat si stiu de toate...
                          Maria da jos chilotii.
                          - Pe aici, dupa cum mi-o zis Vasile, ar trebui sa fie o gaura...

Comment

• - Ce sunt parintii tai Bula?
                            - Mama e gladiatoare si tata procuror!
                            - Cum asa?
                            - Pai mama vinde gladiole si tata le procura!
                            .................................................. ....................................
                            În toiul noptii, Bula, cu vînatai pe fata si cu doua valize în maini, suna la usa casei lui taica-sau.
                            - Ce-i cu tine, Bula, la ora asta si în halul asta?
                            - M-am certat cu nevasta-mea..
                            - Si a îndraznit [*****] aia sa dea în tine? Eu, în locul tau, o faceam bucati!
                            Bula, ranjind:
                            - Dar ce crezi ca am în valize?
                            Micutzu Julyo...
                            sigpic

Comment

• Ion o întreab? pe Maria:
                              - Marie, tie ti-ar placea sa fii barbat?
                              Maria raspunde:
                              - Da, Ioane, da' tie?

Ion si Maria erau în pat... Dintr-odata, Maria îi zice lui Ion:
                              - Ma, Ioane! Trage tu un vant zdravan, ase cum stii tu.
                              - Da' de ce, tu, Marie?
                              - C-ase-ti put picioarele.. .

Vine Ion acasa de la oras si zice catre Maria, hotarît:
                              - Marie, stinge lumina, trage perdelele si hai iute-n în pat.
                              - Ma Ioane, da' mai am de lucru.
                              - Dac-am zis, am zis!
                              Vede Maria ca n-are încotro, se conformeaza. Se pune si Ion în pat, trage plapuma peste ei si zice:
                              - No, amu Marie, sa-ti arat ce ceas cu fosfor mi-am cumparat.

Cica pleaca Ion în America si se duce sa vada cum fac dragoste americanii. Ajunge la un bordel si, din pacate, singura femeie disponibila era o negresa. Ion o duce în camera, se urca pe ea si începe, asa ca la români, repede-repede! La care negresa spune:
                              - Domnule, aici, în America, barbatii, mai ales negrii, fac dragoste altfel, adica încet si adînc!
                              Ion prinde smecheria si se întoarce în România. Ajunge acasa si o pune pe Maria sa se urce în pat. Începe Ion sexul asa cum a învatat: încet si adinc! Toate bune si frumoase pana cînd Marie zice:
                              - Ioane, îi un singur bai!
                              - Care, Marie, nu-ti place sau ce?
                              - Ma Ioane, tu f..i ca negrii!

Maria îl striga pe Ion:
                              - Ioane, hai în casa, ca ploua!
                              - Lasa, stau afara, ca ploua si aici.

Ion si Maria, seara tîrziu, stau la poarta singuri. Enervata ca întîrzie fie-sa, mama Mariei iese în prispa casei si striga:
                              - Marie, mai lasa-l pe Ion odata si intra în casa!
                              Maria raspunde:
                              - Bine, mama, stai ca-l mai las o data? si vin.

Ion s-a casatorit de curînd cu Maria. Se întîlneste cu un prieten.
                              - Am auzit ca te-ai casatorit. Nu-i asa ca-i mai bine?
                              - Nu-i mai bine, da-i mai des...

Ion se întoarce de la cîmp. Maria îl ia la întrebari:
                              - Ai auzit ca Leana a nascut o fetita?
                              - Treaba ei.
                              - Dar am auzit ca-i a ta.
                              - Treaba mea.
                              - Atunci eu ma arunc în Mures.
                              - Treaba ta.

Ion si Maria pe terasa. Ion citeste "Times". La un moment dat, Maria îi spune lui Ion:
                              - Ma Ioane, vezi ca vine ploaia! Acopera fînul ala cu ceva, c-o sa-l ude!
                              Ion nu zice nimic ?i citeste în continuare "Times". Începe sa picure. Maria se impacienteaz?:
                              - Ma Ioane, începu ploaia! Pune mîna si acoper? fînul ala ca-l uda, ce naiba!
                              Ion n-o asculta. Ploua, fînul este ud, iar Maria suparata:
                              - Hai, ma Ioane, da-o dracului de treaba! S-a udat fînul si tu stai si nu faci nimic!
                              Ion, tacticos, pune "Times" la o parte si spune:
                              - Fa Mario, you have an obsession!

Intr-o dimineatã, pe treptele Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj rãsare un penis.
                              Pe la sase-sase jumate, il vede femeia de serviciu
                              Ce curios, gandeste ea:
                              -Al lu` Vasile portaru` nu-i, al lu`Ghita de la cantina nu-i, al lu`Gheorghe de la centrala nu-i... Nu stiu al cui e !
                              Pe la opt-opt si jumãtate, urca scãrile si asistenta. Se opreste, curioasã, si-l studiaza cu atentie, facand calcule:
                              - Al decanului Ionescu nu-i, al profesorului Dumitrescu nu-i, al studentului Popescu iara nu-i... Nu stiu al cui e !
                              Pe la zece-zece si jumãtate, urca treptele si o studenta la Medicina .Vede chestia si, curioasa se opreste. Se uita de aproape, o întoarce cu tocul pe toate pãrtile, dupã care conchide:
                              - No ca asta nu-i din Cluuuuuj !

Noaptea, inainte de examen, in apartamentul profesorului suna telefonul pe la 3.
                              Cu o voce iritata acesta raspunde:
                              -Alo, da!
                              - Dormi?
                              - Bineinteles ca dorm?!
                              - ...si noi invatam, `tu-ti mortii ma-tii!......

Georgeasca la birou:
                              - Fetelor, aseara am pus mana pe testiculele lui barbatul meu, erau reci ca gheata...
                              A doua zi Ioneasca si ea:
                              - Fetelor si barbatul meu are testiculele reci ca gheata ...
                              A treia zi apare Vasileasca batuta mar, cu ochii vineti.
                              - Ce-ai patit draga ?
                              - Pai am pus si eu mana pe testiculele lui barbatul meu: erau fierbinti, fierbinti.
                              Atunci am zis:
                              - Draga ce testicule fierbinti ai, ale lui Georgescu si ale lui Ionescu sunt reci ca gheata ...

Intr-o dimineatã, pe treptele Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj rãsare un penis.
                              Pe la sase-sase jumate, il vede femeia de serviciu
                              Ce curios, gandeste ea:
                              -Al lu` Vasile portaru` nu-i, al lu`Ghita de la cantina nu-i, al lu`Gheorghe de la centrala nu-i... Nu stiu al cui e !
                              Pe la opt-opt si jumãtate, urca scãrile si asistenta. Se opreste, curioasã, si-l studiaza cu atentie, facand calcule:
                              - Al decanului Ionescu nu-i, al profesorului Dumitrescu nu-i, al studentului Popescu iara nu-i... Nu stiu al cui e !
                              Pe la zece-zece si jumãtate, urca treptele si o studenta la Medicina .Vede chestia si, curioasa se opreste. Se uita de aproape, o întoarce cu tocul pe toate pãrtile, dupã care conchide:
                              - No ca asta nu-i din Cluuuuuj !

Noaptea, inainte de examen, in apartamentul profesorului suna telefonul pe la 3.
                              Cu o voce iritata acesta raspunde:
                              -Alo, da!
                              - Dormi?
                              - Bineinteles ca dorm?!
                              - ...si noi invatam, `tu-ti mortii ma-tii!......

Georgeasca la birou:
                              - Fetelor, aseara am pus mana pe testiculele lui barbatul meu, erau reci ca gheata...
                              A doua zi Ioneasca si ea:
                              - Fetelor si barbatul meu are testiculele reci ca gheata ...
                              A treia zi apare Vasileasca batuta mar, cu ochii vineti.
                              - Ce-ai patit draga ?
                              - Pai am pus si eu mana pe testiculele lui barbatul meu: erau fierbinti, fierbinti.
                              Atunci am zis:
                              - Draga ce testicule fierbinti ai, ale lui Georgescu si ale lui Ionescu sunt reci ca gheata ...

Comment

• Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav.
                                - Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa.
                                Jurnalistul, zambind, spune:
                                - Orice om normal ar lua cana…
                                - Nu, (spune directorul) un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa ?

Diferenta dintre a excita si a enerva

Copilul isi intreaba tatal:
                                - Care-i diferenta dintre a excita si a enerva?
                                - Sa-ti dau un exemplu, acum 15 ani mama ta ma excita, acum ma enerveaza.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google