Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu asta-i cauza....alta...dar o sa o vorbim in particular...fara subiect de barfa
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Ai fost sabotat ca Diabolique!!!???!!!

Comment

• Nuuuuu, io am doar prieteni......dusmanii nu-i cunosc, sunt din randul prietenilor...
        sigpic

Comment

• Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unei congestii de trafic. Deodata, cineva ii bate in geam:
          - Ce s-a intamplat?
          - Teroristii i-au rapit pe cei 322 de parlamentari si cer 10 milioane de euro drept rascumparare. Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem o cheta.
          - Bine, zice omul din masina, si cat da fiecare?
          - Cam 5 litri...

Care-i diferenta dintre femeile cu varsta de 8, 18, 28, 38, 48 si 58 de ani ?
          8 - O duci in pat si apoi ii spui o poveste.
          18 - Ii spui o poveste si apoi o duci in pat.
          28 - Nu-i nevoie sa-i spui o poveste ca sa o duci in pat.
          38 - Ea iti spune o poveste si te duce in pat.
          48 - Tu ii spui o poveste ca sa eviti sa te duci in pat.
          58 - Stai in pat toata ziua ca sa nu-i asculti povestea.
          sigpic

Comment

• Cam naspa Costele !!! .....ceva tareeee....Nu ai ?
            sigpic

Comment

• ceva.... citric!
              Eu beau sigpic

Comment

• Citric tareeeee...ca asta e cu apa
                sigpic

Comment

• Originally posted by Daniel 67 View Post
                  Eeeeeeeeei cauza??? !!! La cite frine pune Secretaru" cum vrei sa-l tina???!!!
                  dar el foloseste doar frana de mana!
                  astazi, sensul giratoriu de la Lido, la abordat doar cu frana de mana. se intampla pe la orele 14.00(ma situam aprox. in partea opusa a sensului)

sa vedeti ce conducte de frana pe spate i-mi iau eu acuma
                  Last edited by 07hzp; 8 May 2010, 00:02. Reason: Automerged Doublepost
                  Eu beau sigpic

Comment

• Eheeeee....O7HZP.....m-am domesticit, nu iti fac nimic.....ne intalnim noi....
                    sigpic

Comment

• Deci secretarul are secrete cu conductele de frana, nu le dezvaluie la altii. De frica ?

Comment

• O femeie la vreo 30 de ani, după ce şi-a rezolvat treburile în capitala de judeţ, voia să ajungă acum acasă şi nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist şi îi spune:
                        - Uite, tre’ s-ajung şi eu în Trescovenii de Sus, dar nu am bani... Cum ajungem acolo ne socotim noi.
                        - Bine, las’ că ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul.
                        După vreo oră, opreşte taximetristul pe un câmp, ia o pătură din portbagaj şi o aşterne pe lucernă. Femeia, îngrijorată, îi zice:
                        - Vai, dar nu pot să fac asta, sunt măritată, am acasă doi copii!
                        - Şi ce? Şi eu sunt însurat, am femeie, am copii, dar am şi 40 de iepuri de hrănit, aşa că taci şi rupe lucerna...
                        sigpic

Comment

• Ce tare esti Mike !!! vrei sa-ti tai conducta de frana ???
                          sigpic

Comment

• *Sotul si sotia se intorceau aksa. Intra in bloc si urca scarile... ea in fata si el in spate... el zice: -Ai facut un fund cat o masina de spalat! Ea nu zice nimic... seara, in pat sotul vrea sa faca sex... ea ii raspunde: -Pentru o rufa asa mica, crezi tu ca mai pun in fuctiune masinna de spalat? Spala si tu la mana!!!

*Un cioban statea intins langa o fantana. Dupa un timp, se apropie de fantana o persoana si vrea sa bea apa. La care ciobanul zice: -Nu bea apa ca e otravita! (celalalt raspunde) - Nem tudom romanorum. (ciobanul raspunde) -Bea linistit ca e rece si buna!!!
                            << bancul asta il stiu de la un prieten bun de al meu, care sta in Oradea si e singurul de pe scara blocului, care e Roman... restu pot sa bea apa.... >> ))

*10 persoane, tipi si tipe, se hotarasc sa plece la munte. Ajunsi acolo le vine ideea sa faca o orgie. Se aduna intro camera, sting luminaa si incep. Dupa o jumatate de ora unul se deprinde din imbarligatura, aprinde lumina si zice: Ba hai sa ne organizam ca e a treia oara cand iau ****!!!
                            ala' micu cu Loganu rosu!!!
                            Micutzu Julyo...
                            sigpic

Comment

• Obama il suna pe Base pe firul rosu:
                              - Traienel! Nu ma lasa! In urma crizei economice cu care ne confruntam, America a ramas fara toate fabricile de prezervative. O adevarata catastrofa pentru poporul american!
                              - Barackanel, - raspunde Base, - tu stii ca poporul roman este totdeauna gata sa-ti sara in ajutor. Vom face tot ce sta in puterile noastre.
                              - Tot ce te rog, - zise Obama, - este sa ne trimiti 1 milion de prezervative cat mai curand posibil.
                              - Da, vom rezolva imediat, - il linisteste Base
                              - Minunat, - se bucura Obama, - da' ai putea sa mai faci ceva?
                              - Ce anume?
                              - Prezervativele sa fie cu dunga albastra, sa aiba lungimea 25 cm si diametrul de 5 cm?"Ia te uita ce 'masuri' la americanii astia !!" nu-si putu stapani un gand invidios, dar cu glas tare Base zise:
                              - Fleacuri, Barackanel...
                              Imediat dupa convorbirea cu Obama, Base il suna pe responsabilul cu producerea prezervativelor:
                              - Asculta, avem o comanda urgenta. Trebuie sa facem 1 milion de prezervative si sa le expediem la Washington.
                              - Puteti considera ca deja a fost executata comanda! - raspunse omul.
                              - Mai e o mica problema, - zise Base, - prezervativele sa fie cu dunga albastra, sa aiba lungimea de 25 cm si diametrul de 5 cm.
                              - Asta-i simplu de facut, -spuse responsabilul. Mai este ceva?
                              - Da, - spuse Base, - pe fiecare prezervativ sa se tipareasca vizibil "MADE IN ROMANIA. MEDIUM SIZE".

Intr-o benzinarie, un proaspat pensionar alimenta, atent sa nu depaseasca 10 lei, Dacia sa subreda model 1982.
                              La pompa de alaturi, o tanara superba coboara dintr-o la fel de superba decapotabila, cautand zadarnic din priviri un pompagiu.
                              Omul nostru, se ofera fastacit sa o ajute.
                              Dupa un schimb sumar de amabilitati omul isi ia inima in dinti si isi exprima fatis nedumerirea:

- Domnisoară, eu am lucrat 40 de ani la stat si nu am reusit sa imi cumpar decat Dacia asta pe care o vezi. Dumneata ce servici ai sau cu ce te ocupi de iti permiti asemenea bijuterie de la varsta dumitale atat de frageda?
                              - Cu sex oral, tataie, raspunse amuzata.
                              - Cum, zise omul iesindu-i ochii din orbite, adica iei ****?
                              - Nu, tataie. Eu fac sex oral. **** ai luat dumneata, timp de 40 de ani, muncind la stat...
                              Last edited by Daniel 67; 9 May 2010, 12:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Secretare nu imi trebuie alte conducte sparte - am deja.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google