If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Propun acest thread pentru postarea de urări şi urături cu ocazia diverselor evenimente, sărbători, onomastici, diverse etc.. In acest mod sper că eliminăm polemicile care s-ar mai putea declansa vizavi de postarea urarilor pe thread-uri diverse,lucru care a deranjat unii participanţi pe forum.
Asa că La multi ani şi sănătate tuturor celor care sărbătoresc azi pe Sf. Gheorghe!!!!
Va multumesc !
oricum dau de baut la toata lumea, cucuvele, mieluti si alte bufnite! si ca sa vedeti ca am inima mare, ma bucur sa va am alaturi, cum Dumnezeu poate ierta orice asa si io sunt alaturi de voi cu toate nejunsurile de pe forumul L.C. Deva...
P.S. nu stiu si nici nu vreau sa cred ca nu sunteti putin entuziasmati, chiar daca avem unii o varsta mai inaintata, eu oricum voi fii cu inima si sufletul tanar...rasetele o sa le auzim la intalniri....
Am confirmarea ca intentia cu care a fost creat acest thread si-a atins scopul!!! Am fost intelesi si de administratorii acestui forum si de participanti. Nu putem decit sa le multumim pentru ajutor si speram sa fie alaturi de noi in continuare!!!
Pe vremuri ziua de 2 mai se sarbatorea ca Ziua tineretului!!! Habar n-am daca se mai face chestia asta dar eu oricum urez tinereilor din Logan Club Deva multa sanatate ca asta e cea mai importanta, fericire si numai bine!!!
P.S. Urarea e valabila si pentru "tinereii" de 40 de ani sau pe aproape si pentru toti membrii Logan Club care citesc acest post!!!!
Cu acest prilej....pe aceasta cale....tin....sa urez, tuturor tinerilor utecisti din Romania, multa sanatate, bucurie si forta de munca in toate cele dar si tuturor loganistilor, cucuvelelor care vegheaza pe tinerii din ziua de azi sa nu sara calu'
''LA MULTI ANI !'' TINEREI SI CUCUVELE
Cu prilejul de 2 MAI va urez, tuturor tinerilor[cucuvele] utecisti si soimi ai patriei care au fost din ROMANIA multa sanatate si bucurie pentru loganisti LC DEVA
cu ocazia zilei de nume, SF CONSTANTIN si ELENA, lui Costel_Hd ii urez sa fie membru L.C. DEVA, 100 de ani si totodata sa posteze tot atata la ''glume''...
''LA MULTI ANI !'', Costele !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment