No coment !!!
Urări De Sărbători LoganClub Deva
Collapse
X
-
De Mos Nicolae, copiii isi pregatesc ghetutele in noaptea de 5 spre 6 decembrie, iar cei care au fost cuminti primesc de la Mosu’ dulciuri si cadouri, iar cei neascultatori primesc cate o nuielusa. Mosul are o carte magica scrisa de spiridusii care au cutreierat prin lume tot anul si stie deci despre fiecare cum s-a purtat in timpul anului. Cati dintre noi nu asteptam cu emotie dimineata de 6 decembrie pentru a ne uita daca Mos Nicolae a lasat ceva in ghetele pregatite de cu seara? Mos Nicolae este prima sarbatoare importanta din anotimpul de iarna si de aceea o asteptam cu atata drag toti. Cu siguranta ca toti ne dorim ca sa gasim ceva frumos si dragut in ghetute.
Din partea L.CDeva cei cu numele de Nicolae sa aiba parte doar de fericire, noroc si sanatate..."LA MULTI ANI !"sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Sania s-a rupt, renii au murit de frig, eu mi-am rupt piciorul si am ramas intepenit in horn, spiridusii sunt la femei..anul asta cadouri n-avem Semnat Mos Craciun! La un brad impodobit Mos Craciun nu a venit Cozonac si prajitura Nu mai vrea ca-i rupt in gura Vrea doar bani si bautura Un Crac
Comment
Comment