Urări De Sărbători LoganClub Deva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• No coment !!!
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• De Mos Nicolae, copiii isi pregatesc ghetutele in noaptea de 5 spre 6 decembrie, iar cei care au fost cuminti primesc de la Mosu’ dulciuri si cadouri, iar cei neascultatori primesc cate o nuielusa. Mosul are o carte magica scrisa de spiridusii care au cutreierat prin lume tot anul si stie deci despre fiecare cum s-a purtat in timpul anului. Cati dintre noi nu asteptam cu emotie dimineata de 6 decembrie pentru a ne uita daca Mos Nicolae a lasat ceva in ghetele pregatite de cu seara? Mos Nicolae este prima sarbatoare importanta din anotimpul de iarna si de aceea o asteptam cu atata drag toti. Cu siguranta ca toti ne dorim ca sa gasim ceva frumos si dragut in ghetute.
      Din partea L.CDeva cei cu numele de Nicolae sa aiba parte doar de fericire, noroc si sanatate..
      ."LA MULTI ANI !"
      sigpic

Comment

• LA MULTI ANI tutror ce poarta numele de Nicoleta sau Nicolae si tot ce isi doresc ei!!!
        ala' micu cu Loganu rosu!!!
        Micutzu Julyo...
        sigpic

Comment

• La multi ani celor cu nume de sfant!
          In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu

Comment

• si din parte mea colegi un mare, mare, mare La multi ani celor cu nume de Sfant!!!!!
            lipsa text

Comment

• LA MULTI ANI !!! si din partea mea celor ce isi serbeaza astazi ziua .

Comment

• LA MULTI ANI! Nicu, am plecat dupa bere si fistic
                Last edited by NCDHD; 6 December 2010, 18:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Io nu am....dar beu pentru toti Nicolae, singur....La multi ani ! Nicolae....am avut si io un unchi in cx35, e mort de 2 ani...Dumnezeu sa-l ierte...beau pentru el...
                  sigpic

Comment

• taica-miu,io si fiu-miu...am pentru cine bea.
                    Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Un inger alb pe'un fulg de nea va trece azi prin casele voastre, sa va spuna bland soptit " CRACIUN BUN SI FERICIT !!! " ;)
                      ala' micu cu Loganu rosu!!!
                      Micutzu Julyo...
                      sigpic

Comment

• Sarbatori Fericite pt Mobsteri !
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Sarbatori fericite tuturor loganistilor din toata tara si nu numai!

Comment

• sarbatori fericite alaturi de cei dragi
                            sigpic

Comment

• Sania s-a rupt, renii au murit de frig, eu mi-am rupt piciorul si am ramas intepenit in horn, spiridusii sunt la femei..anul asta cadouri n-avem Semnat Mos Craciun! La un brad impodobit Mos Craciun nu a venit Cozonac si prajitura Nu mai vrea ca-i rupt in gura Vrea doar bani si bautura Un Crac

Comment

• Craciun fericit langa cei dragi.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google