Urări De Sărbători LoganClub Deva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

LA MULTI ANI alaturi de cei dragi,tot ce iti doresti si sa auzim doar de bine.
    Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

Din partea secretarului general L.C.Deva:
      Nu vreau sa fiu mai deosebit decat ceilalti dar asculta-ma si pe mine putin, ce zici !?
      Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anu’ nu o sa mai am ce sa-ti doresc.
      De ziua ta, noi, prietenii tai suntem alaturi de tine si asteptam sa dai de baut. La Muuulti Aaaani!
      …de ziua ta sa te simt inconjurat de prietenie, sa asculti muzica ta de suflet, sa lumineze orasul in jurul tau… …sa te simti ca pasare in inaltul cerului, ca o ploaie datatoare de viata, sa simti ca esti tu cu adevarat…

'' LA MULTI ANI !'' ....prietene L.C.Deva
      Attached Files
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Multumesc tuturor de urari!!! E o adevarata placere sa te stii inconjurat de prieteni adevarati!!!!

Comment

Sefule, chiar daca e cu intarziere (n-am mai intrat pe aici de cateva zile), iti urez un calduros La Multi Ani fericiti si muuuuulte intalniri cu tine la carma.

Comment

Multam! Mai bine mai tarziu decat niciodata:

Comment

Uite aşa am ratat o bere astăzi!!! Numai bine, fericire, noroc, cât mai multe întâlniri Logan Club şi LA MULŢI ANI Şefuuuuuuuuuuuu!!!!

Comment

LA MULTI ANI, multa sanatate si tot ce-ti doresti Domnule Marton Grigore
                sigpic

Comment

Sefuu ,Sefuu ,Sefuu , totusi cand dai bereaaaaaa
                  sigpic

Comment

in 11. 09

Comment

Originally posted by martongrigore View Post
                      in 11. 09
                      Pentru toţi membrii LC Deva participanţi la întâlnirea de la Călan ziua de 20.09.2009 se declară 11.09.2009!!!!! Asta e!!! Am hotărât!!!

Comment

ma smechere ai gresit era 11.09.1969 ai gresit
                        si nu arunca momeli ca se umple lista si trebuie sa ne mutam pe platforma la combinat ca sa incapem toti

Comment

Păi bine am zis 11.09.2009!!!! Era vorba de aniversare nu de altceva!!!
                          La chestia cu momeala mi-am luat măsuri de prevedere. Nu v-am chemat în parcarea de la MIniMax că acolo riscam să nu mai aibe clienţii loc de parcare!!!! Cea de la Penny ajunge în mod sigur!!! Haideţi fraţilor, dă Şefu" Marton de băut!!! Daţi năvală!!!!

Comment

Costele de care citric doresti?
                            Lista cu cadouri o gasiti la discutii generale
                            PS-Nu accept dubluri si lucruri mai ieftine de 150 ron
                            Last edited by NCDHD; 8 January 2010, 10:53.

Comment

La copilasul lui Kklaus, ii uram '' La multi ani traiasca !"
                              sigpic
                              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

da,cred ca doar aici nu s-a zis nimic de kklaus junior
                                oricum,prieteni si ''colegi'' adevarati si multumirea este din partea mea pentru voi ...cum spunea si mike_bike la prezentari , la inceput: ''sa ne traiasca micii loganisti'' .
                                Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google