If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Multumesc pentru faptul ca astazi nu m-ati uitat , ptr. gestul de a imi aminti ca imi sunteti aproape si ptr. ca mi-ati smuls un zambet si am inteles ca am prieteni VA MULTUMESC Sa ne vedem duminica la implinirea LC DEVA a doi anisori frumosi La Multi Ani L.C.Deva. LA MULTI ANI si tie kklaus
E bine cand ai prieteni pe care sa te poti baza, alegerea de a fi prietenii tai, tu ai ales-o....si la bine si la rau, tot noi suntem, se vede !!!
Cum a zis unu' ...Prietenia consta in a sti ca ai un ajutor in plus si un necaz mai putin.
1 Martie....
O primavara frumoasa incepand cu aceasta data, bucurii si bani multi !!!
Martisoare, flori pentru Sefe si femei si ....femei pentru Guvernatori si prieteni ....=))
P.S. Si o talibanca pentru Fratele Bleizer.....
Cu scuzele de rigoare pentru intirziere fac si eu acum urarea de LA MULTI ANI, sanatate, fericire si ..numai bine!!! Sa ne traiesti Domnu" ICE alaturi de cei dragi si sa ne vedem cu bine...sa testam afinata!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment