La multi ani, fericire, noroc si implinirea tuturor dorintelor pentru Casierul si Pompierul LC Deva!!
Urări De Sărbători LoganClub Deva
Collapse
X
-
Cu mica intarziere urez casierului nostru un sincer LA MULTI ANI si sanatate muulllttaaaa alaturi de cele ''doua'' familii...,ceea ce si-a propus pentru acest an sa poata reusi si...nu in ultimul rand,fiind casier,sa-si poate exercita dreptul bine adica...sa ''inoate'' in bani.
LA MUTI ANI Costelus.
Si mie...normal...
Da...va multumesc tuturor pentru urari,sa ne revedem cu bine.Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
....de 8 Martie, din partea mea:
Primavara!
Pentru toate mamele din Romania, bogate si mai putin bogate, cu cariera sau gospodine, tinere sau cu ghiocei la tample, le urez o imensitate de cer albastru si fericire de la toti cei pe care ii iubesc!Attached Filessigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Originally posted by Julyo View PostVreau sa urez la multi ani tuturor celor care astazi 16.03.2010, is serbeaza ziua de nastere, in special tatului meu care e PROPIETARUL Loganului...!
LA MULTI ANI Secretare!!! LA MULTI ANI de LC Deva!!!
Daca noi nu ne facem urari cine sa ne faca???????
Comment
-
La multi ani tatalui tau Julyo si din partea CasieruluiAttached Filessigpic
Comment
-
Originally posted by Daniel 67 View PostLA MULTI ANI tatalui tau Julyo!!! E bine cit avem parinti sa-i sarbatorim si sa le aratam respectul nostru!!
LA MULTI ANI Secretare!!! LA MULTI ANI de LC Deva!!!
Daca noi nu ne facem urari cine sa ne faca???????
Comment
Comment