"La multi ani !" si lui Diabolique...prietenu' meu bun care il vad de Pasti si de Craciun
Urări De Sărbători LoganClub Deva
Collapse
X
-
Martoaneeee, nu mai scrie in locul meu...ca e pacat mare
Totul pe lume se schimba… doar florile se deschid in fiecare primavara… Pentru ca esti minunata(ă), toate florile din lume iti ureaza "La multi ani!"
...."LA MULTI ANI "!...FlorineeeeeLast edited by kenjiro_sanga; 28 March 2010, 09:04.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
In noaptea invierii
Cind clopotele bat
Si aici in departare
Iisus Hristos a inviat!!!
El a iviat din morti
O salba galbena de porti
Deschisa catre oameni mari,
Sa nu aveti nicicind dusmani!
Hristos a inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului si a intregului univers, binecuvantata de Lumina Sfanta, sa aduca in cosuletul Iepurasului zglobiu bunul augur, sentimente calde, bogatie sufleteasca, si bunastare de toate felurile intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac pufos si delicios precum veselia si voia buna!Attached Filessigpic
Comment
-
Prin Sfânta Inviere a Domnului Hristos,s-aveţi în casă pace si-un suflet luminos.Iar Tainele Divine :Iubirea şi Speranţa,Încrederea,Lumina,Să vă-ncălzească viaţa.De Sfînta Sărbătoare,S-aveţi suflet curat,Pască şi ouşoare.Va doresc un PASTE FERICIT din partea L.C. Valea Jiului!
Comment
-
Vreau sa fac o precizare, am uitat sau nu am oservat ca a fost ziua de nastere a Spionului nostru iubit "ICE"....imi cer scuze inca o data ptr ca a trecut ziua de nastere fara sa-i uram de bine ( 04.04.1972) a implinit 38 de ani
Din partea Clubului si a mea ii urez doar atat:
"Lovi-te-ar trenul fericirii, trazni-te-ar fulgerul iubirii, cade-ti-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu La multi ani!"
Imi cer scuze in numele tuturor prietenilor din jud.Hunedoara.....sper sa ne ierte, altfel nu mai pleaca in misiuni secrete ptr ClubAttached Filessigpic
Comment
-
Si eu vreau sa-mi cer scuze catre prietenul nostrul cel drag de la Turda ca pe data de 04.04 2010 a implinit 38 de anisori dar nu am fost in zona de activitate , sper sa intelega , niciodata nu este tarziu ICE iti doresc din inima un calduros LA MULTI ANI
Cu respecte Costelhdsigpic
Comment
Comment