Şefu" se pare că pe băieţii din Vale sau mă rog, marea majoritate din cei aproximativ 40 câţi ai zis că sunt, nu prea îi interesează iniţiativa ta. Mă surprinde cu atât mai mult cu cât am corespondat cu câţiva dintre ei şi ideea era că păreau tentaţi de a se organiza şi ei. M-am inşelat!!! Mă contrazice careva din Vale????
Loganisti Din Valea Jiului
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
De vreo 4 ani tot umblu prin Petrosani dar nu am vazut nici macar un logan care sa aiba stiker logan club cred ca ar trebui facut ceva pentru a fi promovat logancl in Petro.. Nici la noi la gorjeni nu sunt decat 2 masini care au stiker eu si cleo11 dar asta e nu poti impune nimanui sa isi lipeasca pe masina.
Comment
-
Are dreptate raul_87, sunt puţini pe forum. Şi sunt putini cei activi, că inscrişi sunt o grămadă! Am căutat să văd câţi loganişti sunt în Vale şi iată ce am găsit. Din Petroşani sunt înscrişi 30 din care doar 8 au postat pe forum(majoritatea 3-4 posturi cu cîteva excepţii). Din Petrila 11 înscrişi şi un singur membru care are 3 posturi. Aninoasa 2 / 0, Uricani 3 / 0, Vulcan 22 / 5 (situaţie idem ca în Petroşani). Nu sunt mulţi dar sunt suficienţi să pună de nişte şedinţe de destresare!!!
Comment
-
Daca vin, unde Mike_Bike ? Tu nu vezi ca nu sunt in stare sa vb. intre ei, sa se inteleaga, dar de altele nici nu poate fi vb. ce draqu doar nu suntem copii...
Cand or sa fie hotarat,i o sa se vada, pana atunci poate le mai trimitem noi mesaje, sa le facem noi treaba, doar suntem colegi, nu !?
''Hai la treaba si lasati prostiile !''sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Comment