Loganisti Din Valea Jiului

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu...mai aveti si voi putintica rabdare stimabililor...sa nui luati asa tare,daca tot sa asteptat atata timp...mai inchideti si voi putin ochii...
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Ok, se aproba d-nule mafiot Marian....
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Oooooooooops!!! Se pare că iar a picat net-ul în vale!!!!

Comment

• SI care-i problema ????
          sigpic

Comment

• Problema e că Naşul e cu pancarta cu "closed" agitând-o deasupra capului!!! Şi "momârlanii" din Vale nu apucă să pună pozele de la întâlnire, care o fi fost n-o fi fost!!! Marianeeeeeeeeeeee!!! Heeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!

Comment

• De fost a fost... da de poze vedem maine ce si cum...e tarziu acum,o fi lumea prin Bambu...
              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• stati linistiti ca nu se inchide nimic, pana nu imi fac si eu o poza in Petrosani

Comment

• Fără mine nu poţi să-ţi faci poza!!! Doctoru"" iar pleacă cu 170 pe oră iar după 2 zile aflăm că nu a focalizat!!! Aşa că vrei nu vrei trebuie să mergi şi să contezi pe mine în Vale!!!

Comment

• Salut colegii!
                    Intradevar a avut loc si a 2-a intalnire,din pacate si poate si din cauza frigului nu am reusit sa scoatem din casa mai multi loganisti sau poate pt simplu fapt ca "momarlanii" mai lucra si sambata.Am fost doar 3 dar dupa cum a-ti spus mai sus am pus putzin la cale si cateva detalii despre viitoarele intalniri.In scurt timp voi urca si pozele.

Last edited by IonutUSJ; 17 January 2010, 13:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Marfa,bafta in continuare...ati vazut carcotasilor ca nu e dracu atat de negru pe cat il credeti voi...

Comment

• Am vorbit si de urmatoarea intalnire sa o facem duminica viitoare 24.01.2010 fiindca e lumea mai libera.Am si cateva promisiuni a unoi prieteni loganisti si sper sa vina si ei mai ales daca va fii duminica.Akum mai ramane sa vedem o locatzie.

Comment

• Fain, masini frumoase toate cu stikere.

Comment

• Asa baieti, mult succes in continuare !!!
                            sigpic

Comment

• Se spune succesuri , duminica este cel mai bine sa va intalniti si ca sa nu aveti probleme e bine sa luati si veveritele cu voi, ele intotdeauna vor avea prea putin timp sa povesteasca

Comment

• Da baieti frumoase masini ! Tineti-o tot asa !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google