chiar nimeni nu vrea sa spargem o samanta,sa bem un suc...era sa uit ce era m-ai interesant ,sa barfimmmmm
Loganisti Din Valea Jiului
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cam greu sa aduna fratii din vale, nu stiu ce-i cu ei dar sa speram ca totusi isi vor revenii...
Oricum, cat de curand, vom face o vizita in Petrosani, o intalnire si poate atunci se va infiinta un cerc de prieteni, membrii din Valea Jiului si imprejurimi....sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Nea Costele m-ai este si lume m-ai timida nu trebuiesc condamnati.... sau mai e si partea cu bugetul....sti cum e aia e foame de bani baieti ... ca altfel la sfarsitul asta de saptamana sunt la o nunta in vale,mi-ar face placere sa ne intalnim dar...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Nu-i condamnă nimeni Marian!!! Iar partea cu bugetul nu ţine pentru că aici nu suntem numai cei cu buget, suntem şi cei fără buget dar pe toţi ne-a unit pasiunea pentru Logan. Dacă vrei ceva cu adevărat nu se poate să nu reuşeşti. Deocamdată băieţii din Vale nu-şi doresc foarte tare să fie o gaşcă dar poate că va veni şi acel moment. Vezi LC Alba, câţiva băieţi inimoşi vreo 3-4 parcă şi treaba s-a urnit!!! Deci se poate, numai să se vrea!!!
Comment
-
D-nul marianhorduna dar sa nu te superi eu nu am zis cu inima rea, noi cei din LC DEVA am incercat de mai multe ori sa ii facem sa se urneasca din loc cei din Valea Jiului crezi ca la noi santem toti cu bani te inseli amarnic si eu sant intr-o criza .Asa ca am lasat si eu criza la Usa de la intrarea blocului
Cu respectesigpic
Comment
-
Logan PH 2.....mai, mai...Vulcan, ma bucur ca postezi la noi !!!! curaj....d-nule ManupLast edited by kenjiro_sanga; 9 July 2009, 00:19.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Originally posted by Manup View PostPai am observat ca singurul pe pe aici care este din Vulcan. multumesc de primire, intr-adevar, am Ph2-ul si sunt tare multumit de el
Comment
Comment