Loganisti Din Valea Jiului

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sau mai bine spus undei terenul sintetic de fotbal vizavi de fosta unitatea militara.

Comment

• Baieti ati intrat in transa de nu mai ziceti nimic.

Comment

• asteptam sa se mai inscrie participanti la intalnire dar se pare ca nu sunt doritori

Comment

• Originally posted by marianhorduna View Post
          Bre nea domnul,,RAZVAN NR.1'' nu te supara pe mine dar nu sunteti umpic cam arogant?Sau putin invidios?Intreb si eu... cum ar trebui sa arate in viziunea dumneavoastra o ,,intalnire ca la carte''...dar stiti care e parerea mea domnul RAZVAN...sunt membri in Valea Jiului care au mai multe prezente la intalniri decat aveti dumneavoastra la Deva...dar asta imi cer scuze domnul RAZVAN...asta e prima mea parere despre dumneavoastra...imi cer scuze fata de adevarati membri L.C.Deva...si fata de dumneavoastra domnul RAZVAN daca v-am gresit cu ceva eu va iert...Va doresc sa aveti o noapte agitata ...
          Mariane nu ne speria vrăbiuţele!!!!

Comment

• Am trimis pm mai la toti.Dar vad ca nici un raspuns.Insa pana duminica mai sunt cateva zile poate se vor mai inscrie sa speram.

Comment

• Sa facut Boss...dar nici ,,dansul'' pe ale noastre...
              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• duminica ma bag si eu ne antalnim la sintetic la dinca la vulcan !

Comment

• Cred ca acolo la sintetic am jucat anu' trecut fotbal, in Noiembrie...mama, mama ce frig a fost...mi-or ingetat ţurloaiele '
                  Succes in continuare, fratilor !!!
                  sigpic
                  Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Duminica 07-02-2010 orele 15:00 va avea loc intalnirea Logan Club Valea jiului.Va asteptam la spalatoria NYC situata la iesirea din vulcan catre lupeni pe partea dreapta pentru cei care nu cunosc zona.
                    [B]

neata colegii.Ce mai ziceti?

Lista participantiilor:
                    1.Olos35
                    2.manup
                    3.HD-06-USJ
                    4.Ciprian18
                    5.raul87
                    6.ROMIKANU
                    7.URE
                    8.levisu
                    9.
                    10.
                    11.
                    Last edited by NCDHD; 7 February 2010, 16:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• foarte bine, ne-am strans. prima mea intalnire cu voi :P

Comment

• dezamagit, loganisti de valea jiului,nici macar unu la antalnirea de la vulcan de la nyc "?. ma gandeam ca chiar se face ceva , dar......

Comment

• Am fost eu si cu luci. Eu am stat cu masina pe terenul unde se desfasoara piata saptamanala. Am stat o ora si sunt la fel de dezamagit cum ai ramas si tu.;)
                          Last edited by NCDHD; 7 February 2010, 20:39.

Comment

• se intampla si la case mai mari, nu fiti tristi baieti ,mai sunt si probleme.
                            voi la cate intalniri ati avut nu ati schimbat nr de telefon? oricum e rusinica se te treci pe lista si sa nu mergi
                            si la noi au fost probleme dar omul anunta chiar inainte cu 30 de minute sau trimite un sms. poate ar trebui sa va intalniti mai rar pana da caldura, parerea mea.
                            Succesuri.

Comment

• Nu vă descurajaţi!! Totul este să comunicaţi între voi. Sper ca următoarea voastră întâlnire să facă uitată această nereuşită de astăzi!!! Ţineţi aproape!!!

Comment

• Imi pare rau ca nu am putut ajunge.Am fost informat si eu ca a fost dezamagitoare intalnirea de astazi.Raul a facut pana din cate am inteles si a inghetat si s-a intors.Dar viitoare intalnire va fii sambata ca vad ca duminica mai doarme omul,mai Huta-Huta ca e vremea urata afara ).
                                toate cele bune!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google