Poate alta data, asta e, noi vrem, ei nu vreau !!!
Loganisti Din Valea Jiului
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Cu toate că am spus că nu mai postez aici eu mai încerc o dată!!! Poate, poate găsim un "nici nu ştiu cum să- i zic", care să adune câţiva membrii Logan Club şi să se organizeze. Ar fi destui doar cei care s-au înscris pe forum dar deocamdată nu e suficient să facem pe studenţii prin Cluj, Timişoara sau mai ştiu eu unde!!! Au fost câţiva membrii ai acestui forum care m-au contactat. Deci se poate!!! LC Deva vă ajută!!! totul depinde de voi!!!
P.S. Ce să-i faci visez şi eu ca Marian!!!! Abia apuc să mă contrazică careva!!!
Comment
-
Salutare, la toata lumea si toata stima si respectu pentru loganistii care au incercat sa-i uneasca pe posesorii de loganuri din Valea jiului!Sunt si eu din Petrosani si sunt mai nou pe forum,dar pot sa zic ca mi-ar placea la nebunie sa putem sa ne unim mai multi si s-o punem de o intalnire,deasemenea sa facem schimb de experienta,sa vedem care ce noutati si-a mai pus pe logan,ba chiar sa ne ajutam cu anumite probleme!Imi cer scuze daca am zis ceva rau si va salut inca odata si sa stiti ca puteti conta si pe mine!!!!
Comment
-
Buna romy, nu ai zis nimic rau, ai putea lua putin taurul de coarne sa incerci sa-i mobilizezi chiar tu pe cei din vale, asta daca iti permite timpul. Nu este chiar asa de greu, la mine a durat un an dar se merita. Noi cei din LC Deva te ajutam cu drag.Pentru inceput ar trebui trimise mesaje privatela cei care au activitate pe forum si sunt din vale, sa stabiliti o data si sa incercati sa va intalniti, un mare om la inceputuri mi-a zis:si daca sunteti doi se numeste intalnire. Acum te las ca trebuie sa ma intalnesc cu baietii si iti doresc bafta si noroc bun.
PS-Poti apela la mine oricand, te ajut cu mare placere.
Comment
-
Venit in seara asta din Vale, am incercat de toate,stiti ce am reusit sa fac...un mare .....!!!!!In legatura cu userii din Vale care posteaza pe forum si declara,,iubire vesnica,, fata de logan club(gen post 126,129 i-mi cer scuze fata de romy19 am luat la intimplare) ai cred ca si eu mai mint citeodata,inca o data imi cer scuze ...dar asta e parerea mea la care am ajuns...
P.S.VISUL FRUMOS SA SPULBERAT...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
Comment