Bingooooooooooooooooo, mai are cineva bingo?
Loganisti Din Valea Jiului
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am eu o diagonală: vineri se pare că voi fi într-o vizită de lucru în Vale, la Spitalul din Vulcan, așa că să nu mă înjurați prea tare dacă mă vedeți mai derutat prin trafic sau parcat câș printr-o parcare...The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Si eu fac drumul TM - Resita - Caransebes - Hateg - Petrosani - Bumbesti Jiu - Tg-Jiu - Sacelu saptamanal aproape si n-am vazut vreun coleg LC prin zona HD. Adica n-am vazut masini cu stickere LC ...
Nu stiu multi de forum sau nu prea exista interes chiar daca stiu?
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Interes este, fiindcă aveți un club, aveți thread-urile voastre. Ideea este că, dacă aveți ceva dificultăți, să aveți maturitatea să le rezolvați civilizat, iar dacă aveți nevoie de o mână de ajutor, să nu ezitați să o cereți, fiindcă nu contează județul sau alte idei dacă avem pretenții de „club-eri” adevărați.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
La sfarsitul lunii ajung in Vale daca vrea cineva sa-si monteze filtru de polen sau treaba cu spritarea apei pe parbriz il ajut cu cea mai mare placere.Uite asa ne strangem cativa si in sfarsit prima intalnire...sper sa nu visez...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
Comment