Loganisti Din Valea Jiului

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Trezeste-i cu moare de Varza LCDeva ...cine stie !!! poate, poate
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• As vrea eu sa fie atat de simplu.

Comment

• asteptam si alti loganisti sa se alature intalnirii de sambata ca sunt destui pe forum din zona ,curaj inceputul e mai greu ca restul vine de la sine
        HD-87-DLR

Comment

• Originally posted by kklaus View Post
          managere...visul tau se apropie de realitate.
          asteptam ziua de sambata sa vedem pozele de la intalnirea nr. 1.
          Tac şi nu spun nimic până nu văd pozele de la, sper eu, prima întâlnire LC Valea Jiului. Până atunci suflu şi în Apa Carpatina,Lipova,Herculane. După aceea văd eu cine mai "lăcrimează" alături de mine!!! Hai băieţii, nu mă dezamăgiţi!!! Aşteptăm poze după ziua de sâmbătă!!!

Originally posted by edyc View Post
          le-ai luat in calcul si pe cele din garaj de la Electrica S.A.
          Aiureaaaaaaa!!! Erau taximetrele din gară!!!
          Last edited by Daniel 67; 6 January 2010, 23:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• bla...bla....bla.......................bla, bla, bla
            sigpic
            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Orice inceput e greu, dar curabdare se trece marea. Bravo pentru inceput, asteptam poze.

Comment

• Am sa incerc sa adun si eu mai multi loganisti pina sambata ca sa nu fiim doar noi.

Comment

• olos am vazut ca mai sunt ceva useri activi din vulcan e un tip cu un logan cu ROL la nr il tot vad prin petrosani poate poti sa dai de el ,bafta si numai bn
                  HD-87-DLR

Comment

• Bai da toata lumea face misto de Valea Jiului ,dati-le si voi peste nas...astept inscrieri pentru sambata...

Am vrut sa spun ca toata lumea face misto de Vale nu stiu ce dracu am scris mai inainte....
                    Last edited by marianhorduna; 7 January 2010, 16:02. Reason: Automerged Doublepost
                    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• in caz ca faceti o lista cu participantii ma bag si eu Raul_87 cu al lui HD-87-DLR
                      HD-87-DLR

Comment

• a-si fi participat si eu la aceasta intalnire dar din pacate am masina in service fiindca a fost avariata cu intentie de niste necunoscuti... am primit un picior in aripa stanga spate si mi-a bagat-o in interior

Comment

• da-i si tu un picior si scoate-o pe exterior

Comment

• Mare Intalnire: SAMBATA,09,01,2010, ORA 14, VULCAN, sus la BRAZI participanti:

1.raul_87
                            2.olos35
                            3.marianhorduna
                            4.ionutv 2007-probabil
                            5.
                            6.
                            7.
                            8.
                            9.
                            10.
                            ajung 10 loganuri pentru inceput.
                            am trimis mesaje la toti useri din vale care au oarece activitate pe forum.
                            HAI BAIETII CA SE POATE.

Comment

• Salut colegii!Vad ca e mare intalnire mare si inka in vale la noi ma bucur sa vad asta.Putetzi conta si pe mine chiar daca sunt la munca voi face tot posibilul sa vin.Ar fi fost bine sa fie duminica dar dupa cum am zis fac tot posibilul sa ne putem vedea.
                              V-am salutat!

Comment

• felicitari baieti ma bucur pentru voi ca incepeti sa va adunati
                                la prima vara am sa va fac si eu o vizita
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google