If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Se spune că orice minune ţine 3 zile!!! Nu ştiu de ce dar am impresia că minunea LC Valea Jiului e pe terminate!!! Şi reţineţi un lucru: "Nu vreau să fiu ironic"!!!!
P.S. Mi-e că în cele din urmă acest thread îl vom redenumi "reţete culinare LC Deva"!!!
Eu eram unul din cei care mi-am dorit foarte mult să văd adunată o gaşcă de logan-işti în Vale!!! Aşa că îţi dai seama că îmi doresc să mă înşel şi eu în previziuni!!! Dar din păcate după cum se vede entuziasmul a durat 2 zile!!! Probabil e frig tare în Vale (asta e o ironie)!!!!
ce aveti mai? oameni sunt la servici nu ca , nu dau nume, toata ziua pe forum
la primavara oricum vom merge vale sa facem putin spectacol cu golancele si daca ei nu ne vor noi tot mergem
sa vorbesc cu monica-ritzi de ceva fonduri?
am spus si ma repet asta suna celor din vale
toate ironiile de aici sant doar pentru a va face mai activi
noi dorim sa avem cati mai multi membri activi si cati mai multi prieteni
Aşa-i maică, că bine zâci!!!(Asta e tot o ironie) . Cred că următoarea întâlnire va mai fi în Vale când vom merge noi să o producem!!! Nahhhhhh!! Că sunt şi COBE!!! Şi nu mă contrazice nimeni!!!
Adica ce vrei sa spui Nasule !????....daca esti tare ? da nume !!!
Fonduri de la Ridzi oricum nu mai gasesti, eventual la ministrul turismului, la d-na Udrea, suedeza ta preferata
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment