Loganisti Din Valea Jiului

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Huoooooooooooooooo, huooooooooooooo.....comunistul !!!
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Nici eu nu am vrut sa cobesc cateva posturi mai inainte...dar ce sai faci...soarta...
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Marian fii optimist!!! Când mai vii în Vale??? Poate atunci va avea loc a 2-a întâlnire a logan-iştilor din zonă!!! Pffffffuui, iar sunt cobe şi ironic pe deasupra!!!

Comment

• Managere !!! te sparg , sa moara Veta !!!
          sigpic

Comment

• Ma jur ca la asta ma gandeam si eu....si cum e"te sparg sa moara valea?"
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Asa Marianeeeee
              sigpic

Comment

• eu va las noapte buna
                sigpic

Comment

• Neatza mai Spioane, noi ne trezim si tu la huta - huta, pardon la cuca
                  sigpic

Comment

• [COLOR="red"]SAMBATA 16.01.2010 INTALNIREA LOGANIOSTILOR DIN VALEA JIULUI VA AVEA LOC IN PARCAREA DE LA STADIONUL JIUL DIN PETROSANI.E ce spuneti...nu va asteptati la asta...este ca am dreptate?

Imi cer scuze...de emotii am uitat sa postez si ora ,deci....ORELE 14.00

Am uitat sa specific ORELE 14.00[color="red"]
                    Last edited by NCDHD; 16 January 2010, 10:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Hai mai fratilor din Vale, ati inceput bine si fara continuare ?

Comment

• Originally posted by marianhorduna View Post
                        Stiu eu in Bucuresti o pizza belea...daca va hotarati va astept....
                        iarna aceasta s-ar putea sa ajung pe acolo...daca locatia cu pizza buna este in sect.3...ma abonez la o pizza.
                        Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Originally posted by marianhorduna View Post
                          [COLOR="red"]SAMBATA 16.01.2010 INTALNIREA LOGANIOSTILOR DIN VALEA JIULUI VA AVEA LOC IN PARCAREA DE LA STADIONUL JIUL DIN PETROSANI.E ce spuneti...nu va asteptati la asta...este ca am dreptate?

Imi cer scuze...de emotii am uitat sa postez si ora ,deci....ORELE 14.00

Am uitat sa specific ORELE 14.00
                          Marian să înţeleg că eşti organizator întâniri LC Valea Jiului???? M-aş bucura pentru că avem certitudinea că atunci când LC Deva va merge în Vale vom avea la cine să mergem!!!
                          Eu aşteptam ca întâlnirile din Vale să nu mai fie provocate(ironizate) de pe Valea Mureşului, Streiului ........şi Bucureştiului!!!!!! Altfel mi se pare o chestie cusută cu aţă albă. Sper din tot sufletul să ţină!!!

Comment

• SAMBATA 16.01.2010 INTALNIREA LOGANISTILOR DIN VALEA JIULUI VA AVEA LOC IN PARCAREA DE LA STADIONUL JIUL DIN PETROSANI.,ORELE 14.00
                            E ce spuneti...nu va asteptati la asta...este ca am dreptate?
                            Lista participantilor:
                            1.Marianhorduna
                            2.raul87
                            3.
                            4.
                            5.
                            6.
                            7.

....de Marianhorduna
                            Last edited by NCDHD; 14 January 2010, 20:29.
                            sigpic

Comment

• Curaj gaina ca maine te tai...

Comment

• Salut colegii!N-am mai intrat ca a inceput nebunia cu examenele pe la faculta,in fine sambata voi fii prezent aja ca putetzi miza pe mine.!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google